Gosik71 Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 Grażyna jak będzie to już niedługo się doczekamy, bo za 2 tygodnie będziemy już w domu. Mnie jedynie trochę zestresowała Diana info o sędziach, a właściwie o tym jednym... ale dowiedziałam się, że I grupę też sędziował nawet już w Polsce, więc nie może być tak źle;) Quote
króliczek Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Jeszcze raz się przypominam:lol: .Mamy wolne miejsce w samochodzie dla 1 osoby z jednym niezbyt dużym psem na 2 x CACIB Wilno 06' .Zainteresowane osoby proszę o kontakt na PW. Quote
Pearl Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 w sprawach organizacyjnych dot. busa, mój numer kom.: 501559366 Quote
Gosik71 Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 Aneta numer zapisałam w razie czego. W hotelu mamy powoływać się na nazwiska? Quote
SuperGosia Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Warszawiacy jadacy busem!!! Moze juz pomalu zaczniemy ustalac gdzie i o ktorej zbiorka? Mnie wlasciwie - jesli na terenie W-wy - miejsce jest obojetne. Jesli ktos dysponuje mapka dojazdowa w formie elektronicznej, to bylabym b. wdzieczna (kolezanka poszukuje). Quote
Pearl Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Bus dojedzie do stolicy ok. godz 1 w nocy. Czekam na propozycje dot. miejsca. Quote
SuperGosia Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Ktos chyba napisal, ze kierujemy sie na Marki (?). To moze dworzec Wilenska (przy "Karfurze")? Tak sobie rzucam, czekam na inne wypowiedzi. Quote
KN Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Dworzec Wilenski ma dwie wady, po pierwsze zeby dojechac do niego z Janek to trzeba sie przebic przez miasto( w sumie srodke nocy wiec ruchu nie bedzie ale jak ktos zdolny to zabladzic moze) druga wada tam nie ma gdzie wysikac psow a mysle ze tym co jada ze Slaska przydaloby sie oproznic pecherze:) Quote
Gosik71 Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 A ja mam pytanie do tych którzy jadą samochodami...:roll: Może też byśmy się spotkali gdzieś na trasie, w grupie w taką drogę zawsze raźniej. My wyjeżdżamy w piątek popołudniu (ze Śląska). Quote
KN Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Rembertow to juz hehe wogole nie po drodze dla busa:cool3: i to wcale nie bylo ustalone. Wg mnie miejsce musi byc charakterystyczne latwe do znalezienia na trasie i zeby bus tracil jak najmniej czasu. Quote
SuperGosia Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 kaska napisał(a):Dworzec Wilenski ma dwie wady, po pierwsze zeby dojechac do niego z Janek to trzeba sie przebic przez miasto( w sumie srodke nocy wiec ruchu nie bedzie ale jak ktos zdolny to zabladzic moze) druga wada tam nie ma gdzie wysikac psow a mysle ze tym co jada ze Slaska przydaloby sie oproznic pecherze:) Co racja, to racja - psow zupelnie tam nie ma gdzie wysiusiac :lol: Nio to nie wiem, moze gdzies w Centrumie ;) Myslcie i rzucajcie propozycje. Quote
aneta...i..bouvier Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 no nie dziewczyny rembertow to bardzo po drodze i spokojnie mozna psy wysiusiac w kolo lasow ile chcecie a i potem prosta droga na granice wiec problemu nie ma poprostu na rozjezdzie do warszawy trzeba inaczej pojechac ale trasa ta sama © Michelin 200 Quote
aneta...i..bouvier Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 a tak jest trasa ktora byscie jechaly wiec trasa ta sama a wiecej lasow )))) a i ciasto do odbioru hehehe Quote
KN Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Droga na Wilno wiedzie na Wyszkow , Ostrow Mazowiecka Augustow/ Suwalki i do granicy . Wiesz gdzie jest wyjazd z Wawy na Wyszkow??? Rembertow nie lezy po drodze. Droga przez Warszawe do Wilna zaczyna sie w Jankach konczy w Markach, najkrotsza opcja jej pokonania to jazda trasa torunska. Wg mnie nie nalezy z tej drogi zbaczac i spotkac sie gdzies na trasie aby maksymalnie skrocic czas przejazdu pamietajcie ze slazacy siedza juz w tym busie kilka godzin. Pozatym zawsze trzeba miec troche zapasu czasowego nie wiadomo co sie moze zdarzyc po drodze. Proponuje zaczac sie przyzwyczajac do opcji ze jedziemy w grupie i sprawa nadrzedna jest dobro ogolu:p Quote
KN Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Jeszcze jedno mi sie urodzilo czy 1 to nie za pozno?? Tam jest godzina do przodu. Do granicy trzeba liczyc 5-6h, od granicy jakies 2h ( policja bardzo chetnie lapie obcokrajowcow) Quote
Anka5 Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Czy dla pasażerów z części południowej Warszawy mogę zaproponować przystanek zaraz po wlocie do Wa-wy od strony Janek jest duży parking przy OBI (Al Krakowska ,tuż przy lotnisku) .Ewentualnie czekam na inne propozycje:p Quote
SuperGosia Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Anka5 napisał(a):Czy dla pasażerów z części południowej Warszawy mogę zaproponować przystanek zaraz po wlocie do Wa-wy od strony Janek jest duży parking przy OBI (Al Krakowska ,tuż przy lotnisku) .Ewentualnie czekam na inne propozycje:p Dla mnie OK :lol: Quote
aneta...i..bouvier Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 hmm a dla mnie nie i dla asi tez nie z tego co wiem a jezeli mi mowisz ze droga na wilno jest tamtendy to znaczy ze znasz tylko te jedna droge ale to juz nie moja wina o ile wiesz gdzie jest rembertow to wiesz jak niedaleko z niego do marek wiec nie widze problemu jazeli nie to polecam http://www.viamichelin.co.uk/viamichelin/gbr/tpl/hme/MaHomePage.htm mozna fajnie sobie sprawdzic wiesz dla mnie to problem bo ja nie bede miala jak do janek dojechac czyli na drugi koniec warszawy dojechac o pierwszej w nocy jeszcze w dzien to spoko ale pierwsza w nocy to juz problem a jezlei chodzi o obi nic nie stoi na przeszkodzie zeby zabrac ludzi z pod obi z al krakowskiej poprostu jadac dalej nalezy skierowac siena most siekierkowski i potem rembertow a dalej dwie drogi sie schodza wiedz ja nie widze problemu prosta droga do granicy/// Quote
AiMiN Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Rzecz w tym, że my z psami (2 os. dorosłe i 2 psy) musimy dotrzec z Poznania do Wawy i czekać do tej przykładowej 1 w nocy na busa. Anetka zaproponowała nam gościnę u siebie. A w 3 osoby i 3 psy nie mamy jak dostać się do np. OBI. Patrząc na mapę, to Rembertów jest na trasie do Białegostoku przecież. Quote
SuperGosia Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Cóż, trzeba to albo przegłosować, albo dojść do jakiegoś kompromisu... Powiem szczerze, że gdyby mnie mąż nie podrzucił na miejsce spotkania, to ciężko byłoby mi się dostać zarówno i do Rembertowa, i pod OBI o tej porze... dlatego moją pierwszą propozycją była Warszawa, bo zdawało mi się, iż większości będzie odpowiadać... Ponieważ jednak nie, trzeba ustalić coś innego. Quote
aneta...i..bouvier Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 rozmawialam z perelką pierwsza sprawa to taka ze nalezy wplacic zaliczke na busa w wys 100 zl na konto ktore perelka poda wieczorem druga sprawa to zabranie nas to znaczy 3 osoby i 3 psy i ciacho hehehehehhe ta kwestja tez zostala rozwiazana wiec nie ma co mysle ze nie bedzie problemem zabrac chetnych z parkingu pod obi a nastepnie nas po drodze Quote
aneta...i..bouvier Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 a i szukamy jeszcze chetnych na busa bo mamy jeszcze wolne miejsce Quote
Recommended Posts