AiMiN Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 A są na stronie stawki jakościowe, że już znacie konkurencje? Quote
Noelani Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Nie ma ale znajac numery z jakimi startuja psy danej rasy, mozna znalezc ich wlasciciela i juz wszystko wiadomo:evil_lol: A jak sie nie zna wlasciciela to poszukac w neciku jakie psy wystawia i juz :cool1: Quote
AiMiN Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 A to cwanie :lol: Ja się nie mogę doszukać połowy numerków ;) Jest na to sposób może? :lol: Quote
króliczek Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Jest!!!!!! w dokumencie"właściciele/owners" masz na górze takie znaczki -m.in. lornetkę -klikasz na nią-wpisujesz nr który Cię interesuje i przecinek .Po czym klikasz "znajdż".Za chwilę wyskakuje Ci wystawca z tym numerkiem:lol: Quote
króliczek Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Tak na oko to mniej jest psiaków niż w zeszłym roku.Miałam wtedy nr osiemset coś i równy 1000 a w tym roku skromnie 615 i 878:p Mam też inną konkurencję -sporo psów z Rosji i Finlandii,poprzednio raczej Estonia i Litwa.Patrząc po psach nie wróżę sobie nic dobrego .Ale żeby moje słowa w gó...no się zamieniły:mad: Quote
AiMiN Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 króliczek napisał(a):Jest!!!!!! w dokumencie"właściciele/owners" masz na górze takie znaczki -m.in. lornetkę -klikasz na nią-wpisujesz nr który Cię interesuje i przecinek .Po czym klikasz "znajdż".Za chwilę wyskakuje Ci wystawca z tym numerkiem:lol: No to ładnie! Ja juz wzrok straciłam i od godziny szukam brakujących mi 3 numerków na liście wystawców :mad: Tez o dziwo mamy duzo Finow :roll: A numerki mamy prawie do 1500... Quote
dorotal Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Wystarczy ze cie wrzuca do pozniejszych ringow to i numery beda wysokie Quote
Noelani Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 AiMiN napisał(a):Tez o dziwo mamy duzo Finow :roll: U mnie 7 psow z czego 6 finskich i jeden finsko - litewski ;) Nie bedzie latwo :shake: Quote
Asdf Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Na jakiej stronie tego szukacie. MOge prosic o link. Dziękuje! Quote
AiMiN Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='USH']Na jakiej stronie tego szukacie. MOge prosic o link. Dziękuje! http://www.kinologija.lt (czesto niestety ta strona przestaje dzialac) Quote
Diana14 Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Noelani mozesz zdradzić co to za collie rough z Polski jadą? Quote
Noelani Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Diana14 napisał(a):Noelani mozesz zdradzić co to za collie rough z Polski jadą? Ktore dokladnie to pewnosci nie mam, ale po nazwiskach i numerach sie domyslam :) Nazwiska Ci podam na prv :) Quote
kadziumia Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Ja jadę z Elbląga z 2 Samoyedami i mam wolną całą tylną kanapę w Oplu COMBO. Czy ktoś z Trójmiasta lub okolicy Elbląga chce się ze mną zabrać? Szukam chętnego do spółki w wyjeździe :cool3: . mfg Quote
Noelani Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 W jakim hotelu ostatecznie nocujemy i jaki jest koszt, bo nie potrafie znalezc :shake: Quote
Santy Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='kadziumia']Ja jadę z Elbląga z 2 Samoyedami i mam wolną całą tylną kanapę w Oplu COMBO. Czy ktoś z Trójmiasta lub okolicy Elbląga chce się ze mną zabrać? Szukam chętnego do spółki w wyjeździe :cool3: . mfg Jedziesz na obie wystawy ? Kiedy planujesz wyjazd i powrót ? Quote
AiMiN Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Hotel: http://www.europolis.lt/index_pl.htm O cenach: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=18258&page=39 Quote
kadziumia Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Santy napisał(a):Jedziesz na obie wystawy ? Kiedy planujesz wyjazd i powrót ? Tak, jadę na obie wystawy. Chciałabym wyjechać w piątek we wczesnych godzinach popołudniowych i wracać w niedzielę wieczorem/w nocy. mfg Quote
Santy Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 kadziumia napisał(a):Tak, jadę na obie wystawy. Chciałabym wyjechać w piątek we wczesnych godzinach popołudniowych i wracać w niedzielę wieczorem/w nocy. mfg Wstępnie jestem zainteresowana.Wysyłam do Ciebie wiadomość na prv.;) Chyba Cię kojarzę z gdańskiej wystawy.Wygrałaś BOG ze swoim samkiem,prawda ? Ja ze swiom "brytanem" wywalczyłam BOG-IX :lol: Quote
kadziumia Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Santy napisał(a):Wstępnie jestem zainteresowana.Wysyłam do Ciebie wiadomość na prv.;) Chyba Cię kojarzę z gdańskiej wystawy.Wygrałaś BOG ze swoim samkiem,prawda ? Ja ze swiom "brytanem" wywalczyłam BOG-IX :lol: Santy, odpisałam Tobie na priv :) mfg Quote
Diana14 Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 kadziumia super, ze jedziesz :lol: A zdradzisz z którymi bąblami? Mam nadzieję, ze mnie jeszcze pamietasz:cool1: :grins: Quote
kadziumia Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Diana14 napisał(a):kadziumia super, ze jedziesz :lol: A zdradzisz z którymi bąblami? Mam nadzieję, ze mnie jeszcze pamietasz:cool1: :grins: Ależ oczywiście, że Ciebie pamiętam :). Tak miłych osób jak Ty się nie zapomina :cool3: :cool3: :cool3: . Mi również będzie bardzo miło Ciebie spotkać ponownie :multi: :multi: :multi: . A do Wilna jadę z synnkiem Azzisa - Thorvigiem i przywiezioną z Węgier malą Fialką :loveu: :loveu: :loveu: . mfg Quote
Santy Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 kadziumia napisał(a):Santy, odpisałam Tobie na priv :) mfg Dzięki !!!;) :) Już odpisałam. :czytaj: Quote
Diana14 Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 kadziumia napisał(a):Ależ oczywiście, że Ciebie pamiętam :). Tak miłych osób jak Ty się nie zapomina :cool3: :cool3: :cool3: . Mi również będzie bardzo miło Ciebie spotkać ponownie :multi: :multi: :multi: . A do Wilna jadę z synnkiem Azzisa - Thorvigiem i przywiezioną z Węgier malą Fialką :loveu: :loveu: :loveu: . mfg Jejku dziękuję :oops: Ja Ciebie również bardzo miło wspominam :lol: Ja biorę ze sobą moją młodszą latorośl - Vege. Chyba jej jeszcze nie widziałaś. Ja Twoich bąbli też nie widziałam jeszcze na żywo, ale na fotkach są piękne:loveu: Myślę, że Fialka dogada się z Vegą bo to też węgiereczka :razz: W miare mozliwości przyjdę kibicować :evil_lol: Quote
Recommended Posts