króliczek Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Asiaczek napisał(a):R. Hubenthal - nie znam. E. Yerusalimsky - allrounder. Lubi piekny ruch,, eleganckich wystawców i nie lubi, jak asystenci/gospodarze nie robią tego, co on chce w danej chwili (to ostatnie = z nasłuchu). pzdr. No dobra ,to chociaż zabiorę eleganckie ciuchy ,bo wiesz Asiaczku ,że na piękny ruch Nobisa nie mogę liczyć:cool1: :razz: ( a może go nie zaborę?:cool1: );) Quote
aneta...i..bouvier Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 kochani jutro rano ostatni termin podejmowania decyzji na hotel Quote
klekotki Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 To jak ten sedzia lubi ładny ruch i elegancich wystawców to meża ubieram w jakies ładne wdzianko. A ten sedzia ogólnie to od II gr jest czy wszystko sedziuje???? Ładny ruch u dogo canario moze mu się nie spodoba 60 kg do kochania:roll: Quote
Asiaczek Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Allrounder = sędzia od wszystkiego. Podejrzewam, że on jest z tych sędziów, którzy wiedzą, czego i od jakiej rasy mogą wymagać. Tak więc dogo canario może poruszać się w swoim "typie" i tempie. Pzdr. Quote
króliczek Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 KLEKOTKI-jeszcze jest trochę czasu .Ja zaczynam odchudzanie grubcia(zaczyna się przecież intensywny wystawow sezon:cool1: hmmm,hmmm)-może i Twoje 60 kg do kochania przerobi się na 58 do biegania;) Quote
klekotki Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 cchodziło mi bardziej czy on moze patrzeć na taka rasę jak dogo canrio. Spoko moje 60 kg do kochania dobrze sie prezentuje i nawet się fajnie rusza. Odetchnełam troszku mnie uspokoiły wasze wypowiedzi bo ogólnie nie przepadam za sedziami od wszystkiego:razz: Quote
KN Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Eugene Yerussalimsky jest hodowca sznaucerow srednich:) Quote
AiMiN Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 A dokopiecie mi się może do sędziego chowków? Quote
Diana14 Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 AiMiN na sobote jest Blaz Kavcic a na niedziele Marija Kavcic. Quote
AiMiN Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Diana14 napisał(a):AiMiN na sobote jest Blaz Kavcic a na niedziele Marija Kavcic. Dziękuję uprzejmie :Rose: Quote
Asdf Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 AiMiN na sobote jest Blaz Kavcic a na niedziele Marija Kavcic. Wie ktoś z was cokolwiek o tej parze sędziów?? A. Quote
króliczek Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 USH- Maria Kavcić sędziowała mnie w Estoni.Bardzo fajna i miłą z niej sędzina.Zwraca uwagę na handling i ruch psa.Jest niezwykle sympatyczna i ocenia bez pośpiechu(mnie sędziowała wczasie deszczu;) )Mam bardzo pozytywne zdanie choć Nobis zatrzymał się na NPwR .BOB zdobyłą wtedy suka z Estonii.Ale i tak uważam ,że ocenia b.dobrze i sprawiedliwie.:p Quote
aneta...i..bouvier Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 niom tak dzwonilam do wilna jest tylko jeden pok. z wanna a reszta natryski a dziewczyny chcialy dwa mam nadzieje ze sie nie pobijecie o wanny hotel jest jakies 3-4 km od hal wystawowych tak mowil pan z hotelu Quote
Asiaczek Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Ja parę lat temu asystowałam u p. Marii Kavcic - bardzo mile wspominam naszą "współpracę". Spokojna, opanowana, rzeczowa i usmiechnięta pani. Według mnie sędziowała bardzo dobrze. Lubi samoyedy i mastify tybetańskie. To było widać po opisach (ale nie traktujcie tego jako zarzut z mojej strony w stosunku do p. M. Kavcic). Pzdr. Quote
nikit1 Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 A czy ktos moze mial przyjemnosc bycia sedziowanym przez p.Chrisian Vantu? Quote
Asiaczek Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Zupełnie nie kojarzę tego nazwiska! Nawet nie wiem, jaką grupę sędziuje.. Pzdr. Quote
nikit1 Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Asiaczek napisał(a):Zupełnie nie kojarzę tego nazwiska! Nawet nie wiem, jaką grupę sędziuje.. Pzdr. Asiaczku - VIII... A drugiego dnia mamy pania Swieton Quote
Asiaczek Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Aaaa, to dlatego nie kojarzyłam. Ale p. Świętoń kojarzę jak najbardziej!:lol: Pzdr. Quote
nikit1 Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Asiaczek napisał(a):Aaaa, to dlatego nie kojarzyłam. Ale p. Świętoń kojarzę jak najbardziej!:lol: Pzdr. Ja tez - sedziowala kilka razy naszego foxa :lol: , ale goldzia nie miala jeszcze okazji ogladac.. choc nie, raz go juz widziala, ale byl wtedy total szczylem - poczatek mlodziezy. A teraz to przystojny facet z niego - 18 miesiecy ma :lol: Quote
SuperGosia Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 W wielkich bolach (poniewaz znam tylko rosyjski i niemiecki) wystekalam dzisiaj maila do Wilana w jez. angielskim z pytaniem, czy moj pies jest przyjety. B.szybko dostalam odpowiedz: "pies jest w katalogu". Po polsku :crazyeye: Kimkolwiek jest osoba, ktora mi odpisala, dziekuje bardzo :lol: Polacy sa wszedzie :terazpol: Quote
Martyna Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 nikit1 napisał(a):A czy ktos moze mial przyjemnosc bycia sedziowanym przez p.Chrisian Vantu? sedziowal flaty i goldeny suki w Poznaniu :-)))) baarddzoo kolesia lubie :D Vasa Zw. Pl + BOB, male Compendio - 2 x Ml. Zw. Pl :D:D:D ale wogole strasznie sympatyczny i swietnie mowi po ang :-))) Quote
Pearl Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Informacja skierowana do wszystkich, wybierajacych sie do Wilna busem ze mną: mała zmiana, mamy za ta sama cene luxusowy 21osobowy mikrobus Iveco;) Pozdrawiam Quote
nikit1 Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Martyna napisał(a):sedziowal flaty i goldeny suki w Poznaniu :-)))) baarddzoo kolesia lubie :D Vasa Zw. Pl + BOB, male Compendio - 2 x Ml. Zw. Pl :D:D:D ale wogole strasznie sympatyczny i swietnie mowi po ang :-))) Martyna, a na co głównie zwraca uwagę? Quote
SuperGosia Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Pearl napisał(a):Informacja skierowana do wszystkich, wybierajacych sie do Wilna busem ze mną: mała zmiana, mamy za ta sama cene luxusowy 21osobowy mikrobus Iveco;) Pozdrawiam Perełko, jesteś wielka :multi: Quote
Recommended Posts