Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
R. Hubenthal - nie znam.
E. Yerusalimsky - allrounder. Lubi piekny ruch,, eleganckich wystawców i nie lubi, jak asystenci/gospodarze nie robią tego, co on chce w danej chwili (to ostatnie = z nasłuchu).
pzdr.

No dobra ,to chociaż zabiorę eleganckie ciuchy ,bo wiesz Asiaczku ,że na piękny ruch Nobisa nie mogę liczyć:cool1: :razz: ( a może go nie zaborę?:cool1: );)

• Replies 811
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To jak ten sedzia lubi ładny ruch i elegancich wystawców to meża ubieram w jakies ładne wdzianko.
A ten sedzia ogólnie to od II gr jest czy wszystko sedziuje????
Ładny ruch u dogo canario moze mu się nie spodoba 60 kg do kochania:roll:

Posted

Allrounder = sędzia od wszystkiego.
Podejrzewam, że on jest z tych sędziów, którzy wiedzą, czego i od jakiej rasy mogą wymagać. Tak więc dogo canario może poruszać się w swoim "typie" i tempie.
Pzdr.

Posted

KLEKOTKI-jeszcze jest trochę czasu .Ja zaczynam odchudzanie grubcia(zaczyna się przecież intensywny wystawow sezon:cool1: hmmm,hmmm)-może i Twoje 60 kg do kochania przerobi się na 58 do biegania;)

Posted

cchodziło mi bardziej czy on moze patrzeć na taka rasę jak dogo canrio.
Spoko moje 60 kg do kochania dobrze sie prezentuje i nawet się fajnie rusza. Odetchnełam troszku mnie uspokoiły wasze wypowiedzi bo ogólnie nie przepadam za sedziami od wszystkiego:razz:

Posted

USH- Maria Kavcić sędziowała mnie w Estoni.Bardzo fajna i miłą z niej sędzina.Zwraca uwagę na handling i ruch psa.Jest niezwykle sympatyczna i ocenia bez pośpiechu(mnie sędziowała wczasie deszczu;) )Mam bardzo pozytywne zdanie choć Nobis zatrzymał się na NPwR .BOB zdobyłą wtedy suka z Estonii.Ale i tak uważam ,że ocenia b.dobrze i sprawiedliwie.:p

Posted

Ja parę lat temu asystowałam u p. Marii Kavcic - bardzo mile wspominam naszą "współpracę". Spokojna, opanowana, rzeczowa i usmiechnięta pani. Według mnie sędziowała bardzo dobrze. Lubi samoyedy i mastify tybetańskie. To było widać po opisach (ale nie traktujcie tego jako zarzut z mojej strony w stosunku do p. M. Kavcic).
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Zupełnie nie kojarzę tego nazwiska! Nawet nie wiem, jaką grupę sędziuje..
Pzdr.

Asiaczku - VIII...
A drugiego dnia mamy pania Swieton

Posted

Asiaczek napisał(a):
Aaaa, to dlatego nie kojarzyłam. Ale p. Świętoń kojarzę jak najbardziej!:lol:
Pzdr.

Ja tez - sedziowala kilka razy naszego foxa :lol: , ale goldzia nie miala jeszcze okazji ogladac.. choc nie, raz go juz widziala, ale byl wtedy total szczylem - poczatek mlodziezy. A teraz to przystojny facet z niego - 18 miesiecy ma :lol:

Posted

W wielkich bolach (poniewaz znam tylko rosyjski i niemiecki) wystekalam dzisiaj maila do Wilana w jez. angielskim z pytaniem, czy moj pies jest przyjety. B.szybko dostalam odpowiedz: "pies jest w katalogu". Po polsku :crazyeye:
Kimkolwiek jest osoba, ktora mi odpisala, dziekuje bardzo :lol:

Polacy sa wszedzie :terazpol:

Posted

nikit1 napisał(a):
A czy ktos moze mial przyjemnosc bycia sedziowanym przez p.Chrisian Vantu?

sedziowal flaty i goldeny suki w Poznaniu :-)))) baarddzoo kolesia lubie :D Vasa Zw. Pl + BOB, male Compendio - 2 x Ml. Zw. Pl :D:D:D ale wogole strasznie sympatyczny i swietnie mowi po ang :-)))

Posted

Informacja skierowana do wszystkich, wybierajacych sie do Wilna busem ze mną: mała zmiana, mamy za ta sama cene luxusowy 21osobowy mikrobus Iveco;)

Pozdrawiam

Posted

Martyna napisał(a):
sedziowal flaty i goldeny suki w Poznaniu :-)))) baarddzoo kolesia lubie :D Vasa Zw. Pl + BOB, male Compendio - 2 x Ml. Zw. Pl :D:D:D ale wogole strasznie sympatyczny i swietnie mowi po ang :-)))

Martyna, a na co głównie zwraca uwagę?

Posted

Pearl napisał(a):
Informacja skierowana do wszystkich, wybierajacych sie do Wilna busem ze mną: mała zmiana, mamy za ta sama cene luxusowy 21osobowy mikrobus Iveco;)

Pozdrawiam

Perełko, jesteś wielka :multi: