aneta...i..bouvier Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 http://www.europolis.lt i ten to to samo http://www.europolis.lt/intro.htm cena oki prosili zeby dzownic w przyszlym tyg. http://www.jnn.lt/index.php?handler=pl.apie to samo tu wiec moze poczekamy nie wiem jak uwazacie moze ktos by w tych hotelach i moze cos wiecej o nich powiedziec Quote
Asdf Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Jak dla mnie hotel Europolis jest fajniejszy :) Quote
aneta...i..bouvier Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 ponieważ perłki nie ma ...........mam prosbe do wszystkich chętnych na busa i na hotel o zglaszanie sie chcemy zrobić listę busową i hotelową zeby nikogo nie pominąć a wiec zaczynamy aneta i buvier bus hotel jedynka a jezeli ktos zlapie perelkę to poprosimy ja na dywanik ;) Quote
AiMiN Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 AiMiN: 2 osoby + 2 psy chętni na busa 1 nocleg (pokój 2 os.) a jak nie będzie busa, to 2 noclegi Gosik71: 4 osoby + 3 psy 1 nocleg ( pokój 4 os. lub dwa razy 2 os.) Quote
Pearl Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Witam! Przepraszam wszystkich za utrudnienia, ale niestety w ostatnich dniach nie miałam możliwości zawitac przy komputerze, niektórych rzeczy niestety nie da sie przewidziec. Pełne listy już wysłałam i jestem Ci bardzo wdzięczna Anetko, że pomagasz mi w organizacji. Bynajmniej jakieś litewskie piwo się należy;) Quote
aneta...i..bouvier Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 AiMiN 2 osobowy i 2 pieski bus GOSIK 2 osobowy razy 2 lub 4 osobowy 3 psy USH 2osobowy razy 2 3 pieski KASKA 2 osobowy 2 piski bus GEXI 2sobowy razy2 3 pieski perełka 2 oosobowy 1 piesek bus aneta 1 osoba 1 pies bus stafka 1 osobowy 1 pies bus lunadino Agnieszke ślosecką 2 osobowy 2 psy kroliczek 2 osobowy Gosik71 2 osobowy razy 2 i 2 pieski jezeli cos jest nie tak to proszę o wiadomosc na gg albo na forum albo jak wygodnie heehheheh w poniedzialek postaram sie zrobic rezerwacje a hotelu http://www.europolis.lt chyba ze cos znajdziemy do ponedziałku nowego Quote
KN Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Przy takiej ilosci ososb w tym busie 18stoosobowym to sie nawet da niezle przespac a i psy beda mialy wygodnie:)) Moja wozi swoj domek ze soba ale wieksze beda mialy fajny komfort:lol: Quote
KN Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 W moim przypadku wszystko sie zgadza 2 osoby plus 2 psy bus Quote
aneta...i..bouvier Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 jak hotel nie wypali to .........wtulimy sie w futerkowce i tez przespimy:evil_lol: Quote
AiMiN Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [quote name='aneta...i..bouvier']ARMIN 2 osobowy i 2 pieski bus GOSIK 2 osobowy razy 2 lub 4 osobowy 3 psy USH 2osobowy razy 2 3 pieski KASKA 2 osobowy 2 piski bus GEXI 2sobowy razy2 3 pieski perełka 2 oosobowy 1 piesek bus aneta 1 osoba 1 pies bus stafka 1 osobowy 1 pies bus lunadino Agnieszke ślosecką 2 osobowy 2 psy kroliczek 2 osobowy jezeli cos jest nie tak to proszę o wiadomosc na gg albo na forum albo jak wygodnie heehheheh w poniedzialek postaram sie zrobic rezerwacje a hotelu http://www.europolis.lt chyba ze cos znajdziemy do ponedziałku nowego A gdzie my na tej liście? :angryy: Quote
aneta...i..bouvier Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [quote name='AiMiN']A gdzie my na tej liście? :angryy: na samym początku AiMiN1 OSOBE I 1 PSA NA 2 NOCE GOSIK 2 osobowy razy 2 lub 4 osobowy 3 psy USH 2osobowy razy 2 3 pieski KASKA 2 osobowy 2 piski bus GEXI 2sobowy razy2 3 pieski perełka 2 oosobowy 1 piesek bus aneta 1 osoba 1 pies bus stafka 1 osobowy 1 pies bus lunadino Agnieszke ślosecką 2 osobowy 2 psy kroliczek 2 osobowy jezeli cos jest nie tak to proszę o wiadomosc na gg albo na forum albo jak wygodnie heehheheh w poniedzialek postaram sie zrobic rezerwacje a hotelu http://www.europolis.lt chyba ze cos znajdziemy do ponedziałku nowego Quote
Hexi Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [quote name='aneta...i..bouvier']na samym początku ARMIN 2 osobowy i 2 pieski bus GOSIK 2 osobowy razy 2 lub 4 osobowy 3 psy USH 2osobowy razy 2 3 pieski KASKA 2 osobowy 2 piski bus GEXI 2sobowy razy2 3 pieski perełka 2 oosobowy 1 piesek bus aneta 1 osoba 1 pies bus stafka 1 osobowy 1 pies bus lunadino Agnieszke ślosecką 2 osobowy 2 psy kroliczek 2 osobowy jesli Gexi to ja to wszystko sie zgadza ;) (moze tez byc 4osobowy jak bedzie taniej :) ) Quote
aneta...i..bouvier Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Hexi napisał(a):jesli Gexi to ja to wszystko sie zgadza ;) (moze tez byc 4osobowy jak bedzie taniej :) ) :roll:hmmmmmmmm kurcze mam nadzieje ehheehhe Quote
wfh85 Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Gosik71 zamawia dwa pokoje dwuosobowe , będziemy z trzema psami, zapiszcie nas tak do listy grupowej jak bedziecie zamawiac miejsca. Piszę ja bo Gosik71 ma "utrudniony dostęp do forum" ;) Quote
AiMiN Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Gosik jest na liście przecież, tylko "rocznik" ma odcięty ;) A mój nick został przekręcony :mad: Quote
aneta...i..bouvier Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 AiMiN napisał(a):Gosik jest na liście przecież, tylko "rocznik" ma odcięty ;) A mój nick został przekręcony :mad: :oops:juz poprawione na początku Quote
wfh85 Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 AiMiN napisał(a):Gosik jest na liście przecież, tylko "rocznik" ma odcięty ;) A przepraszam , nie zwróciłem uwagi ;-) poproszono mnie o napisanie to napisałem. Pozdrawiam :) Quote
Asdf Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='aneta...i..bouvier'] AiMiN 2 osobowy i 2 pieski bus GOSIK 2 osobowy razy 2 lub 4 osobowy 3 psy USH 2osobowy razy 2 3 pieski ZMIANA NA 1 OSOBE I 1 PSA NA 2 NOCE CHYBA ZE KTOS KTO JEDZIE SAM CHCIALBY BYC ZE MNA W POKOJU JA MAM PSA KTORY JEST NASTAWIONY POKOJOWO DO WSZYSTKICH ZWIERZAKOW KASKA 2 osobowy 2 piski bus GEXI 2sobowy razy2 3 pieski perełka 2 oosobowy 1 piesek bus aneta 1 osoba 1 pies bus stafka 1 osobowy 1 pies bus lunadino Agnieszke ślosecką 2 osobowy 2 psy kroliczek 2 osobowy Gosik71 2 osobowy razy 2 i 2 pieski CHCIAŁAM SIĘ SPYTAĆ CZY JEST JUŻ WIADOMO JAKA BYŁA BY ZNIŻKA DLA GRUPY??] Quote
aneta...i..bouvier Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 bedziemy wiedziec mam nadzieje w poniedzialek bo wtedy ma byc ktos w hotelu kto zajmuje sie grupami pytalam wczoraj perelki jak to jest z nami i busem na jedna czy na dwie noce i nie wiem w koncu musze znowu ja upolowac ja bym wolala 2 noce spokojnie dojechac odpoczac i na wystawe ale bedzie jak chce wiekszos taka to jestem ukladna dziewczynka buahhahahah:oops: Quote
Pearl Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Pisałam Ci dokładnie :) - na dzień dzisiejszy 1 noc. Jeśli większośc chce 2 noclegi- decyduje głos większości, ale koszt za transport sie zwiekszy. Pozdrawiam Quote
AiMiN Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Perełka, a możesz tak +/- określić, o której bus byłby w Wawie? Quote
Asdf Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 AiMiN 2 osobowy i 2 pieski bus GOSIK 2 osobowy razy 2 lub 4 osobowy 3 psy USH 2 osobowy 2 pieski - ZNOWU ZMIANA (ostatnia) KASKA 2 osobowy 2 pieski bus GEXI 2 osobowy razy2 3 pieski perełka 2 oosobowy 1 piesek bus aneta 1 osoba 1 pies bus stafka 1 osobowy 1 pies bus lunadino Agnieszke ślosecką 2 osobowy 2 psy kroliczek 2 osobowy Gosik71 2 osobowy razy 2 i 2 pieski Czyli: 1 x pokój 4 os 9 x pokój 2os 2 x pokój 1 os i 19 psiaków :) Wyśle jeszcze zapytanie do hotelu : http://www.jnn.lt/index.php?handler=lt.intro I wybierzemy najkorzystniejszą opcje. Tylko podejmijcie decyzje na ile nocy!!!?? :) Pozdrawiam Quote
SuperGosia Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Kochani, wiem ze juz pozno, ale mimo wszystko sprobuje... Szukam transportu na Litwe dla siebie i malego nieklopotliwego psiaka (najchetniej z W-wy lub okolic). Oczywiscie dorzuce sie do kosztow. Gdyby komus jeszcze brakowalo 1 osoby do kompletu, prosze - dajcie znac na m.karwowska@wp.pl Quote
aneta...i..bouvier Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='USH']AiMiN 2 osobowy i 2 pieski bus GOSIK 2 osobowy razy 2 lub 4 osobowy 3 psy USH 2 osobowy 2 pieski - ZNOWU ZMIANA (ostatnia) KASKA 2 osobowy 2 pieski bus GEXI 2 osobowy razy2 3 pieski perełka 2 oosobowy 1 piesek bus aneta 1 osoba 1 pies bus stafka RAZY 2 -1 osobowy 1 pies bus RAZY 2 lunadino Agnieszke ślosecką 2 osobowy 2 psy NOCLEG 10/11 I 11/12 kroliczek 2 osobowy Gosik71 2 osobowy razy 2 i 2 pieski SUPER GOSIA 1OSOBA PLUS 1PIESIO I BUS Czyli: 1 x pokój 4 os 9 x pokój 2os 2 x pokój 1 os i 19 psiaków :) Wyśle jeszcze zapytanie do hotelu : http://www.jnn.lt/index.php?handler=lt.intro I wybierzemy najkorzystniejszą opcje. Tylko podejmijcie decyzje na ile nocy!!!?? :) Pozdrawiam oki mi rybka jak wiekszosc zadecyduje to ja sie dostosuje Quote
aneta...i..bouvier Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Pearl napisał(a):Pisałam Ci dokładnie :) - na dzień dzisiejszy 1 noc. Jeśli większośc chce 2 noclegi- decyduje głos większości, ale koszt za transport sie zwiekszy. Pozdrawiam ach oki perelko nie ma problemu :lol: Quote
Recommended Posts