Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 811
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam!

Wysłałam zapytania dosłownie WSZĘDZIE, odpowiedzi dostałam z Grybas Hause,Neringa Neringa,Alvydas, Hotels Group Europa,Mikotel,Apia,Dovydas,Victoria,Vilnus,Plaza,baltpark,balatonas,litinterp,telecom guest hause,ratonda , obawiam się że zwróciło mi niektóre maile. Więc byłabym wdzięczna o pomoc w zapytaniach do rezerwacji w pozostałych hotelach. Uzbierało się nam na dzien dzisiejszy 22 osoby- przekładając na pokoje: 8 x 2osobowy;2 x 1osobowy;1 x 4osobowy. Przdestawiam najkorzystniejsze propozycje, które dostałam: Mikotel - 43 euro za 2os; 58euro za 4os.,35 za1os. + 3euro za małego psa/5 za dużego - nie wiem jakimi kryteriami kierują sie w tej kwestii :) ; Baltpark - 45euro 2os, 42 euro 1os. - cena ze śniadaniem; psy pierwszy - liczać na jeden pokój- za darmo, kolejny- 9euro.

Pozdrawiam

Posted

Dear.ms.Aneta,
please, send us exact date of your booking.For the group of 22 persons we
can offer you a big discount.Regular price of double room is 180Lt(52Euro),
and we will offer you 130Lt(38Euro)per double room including breakfast, it
means 65Lt(19euro)per person per night.Additional price for one dog -
6Euro
per night.
For information about our Hotel please visit our web.site

kto zna angielski:oops:

Posted

Rozumiem że chodzi ci o tłumaczenie

Droga Pani Aneto,
proszę przyślij dokładne date rezerwacji, Dla grupy 22 osobowej możemy zaoferować dużą zniżkę, Normalna cena podwójnego pokoju wynosi 52 euro, amy zaoferujemy ci za 38 Euro za podwójny pokój ze śniadaniem, to znaczy 19 euro za osobe, za noc, Dodatkowy koszt za psa to 6 Euro za noc.
W celu większych informacji o naszym hotelu zapraszamy na nasza strone internetową.

Posted

pewnie mysle ze tak zawsze to nas więcej heehehehhe piszcie jak cos ja dosle maila a i tak z potwierdzeniem rezerwacji zaczekam do wtorku albo poniedzialku wiec luzik piszcie mam wrazenie ze jedynki zajete ale to nie problem dobrac sie w pary i biedzie gites najlepiej mieszane :cool1:

Posted

narazie mamy
8 dwojek
2 jedynki
1 czworka nie mam podzialu kto co wiem tylko ze ja jedna jedyneczka perełko moze zrob albo jak masz listę to daj na dogo bo są osoby ;) ktore nie wiedzą czy sie załapaly na busa przynajmniej ja dostaje takie pytania wiec lepiej zeby wszyscy wiedzieli co i jak dobrze:loveu:

Posted

Za tę zbiorową rezerwacje trzeba płacić kartą czy mozna płacić na miejscu??
Do kiedy trzeba podjąć ostateczną decyzje?

PS
Sama szukałam hotelu i w porownaniu do cen jakie ja znalazlam 19 euro za os w pokoju 2 os to dużo, biorąc pod uwage zniżke dla grupy.
Jak będe miała chwile to podam hotele jakimi się interesowałam.

Pozdrawiam!