Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 811
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aneta...i..bouvier napisał(a):
kurcze nie mozna wejsc na ich strone czy tylko ja nie moge ,,,,,,,,,,,, :cry:

Ta strona już od jakiegoś czasu szwankuje :(

Posted

kurcze nie dobrze ze strona nie dziala
to jak moze dobrze by bylo zebrac sie do kupy;))) mniej wiecej kto by chcial jechac busem i jakos to organizowac bo u mnie np to duzo zmienia jak sie nie zorganizuje busu albo moze ktos jedzie z warszawy i mialby miejsce dla mnie i mojego maluszka;) bo nie wiem czy zglaszac czy bede miala z kim sie zabrac

Posted

Najdalej pojutrze podam koszty transportu, busa teoretycznie już mam ale nie wykluczam ze znajde coś tańszego. Adresy hoteli są dostępne na stronie internetowej, wystarczy zorientowac się w cenach i standardach,a potem wspólnie ustalić nocleg.

Posted

Witam o ile sie dobrze doczytalam szykuje sie busik na marcowe Wilno z wawy, chetnie dowiem sie o szczegoly i mam wstepnie dwie chetne osoby plci zenskiej z sznaucerka miniaturowa i colaczka krotkowlosa obie suczki przyjazne i nieklopotliwe.
Podrzucam tez pod rozwage hotel http://www.runmis.com

Posted

Jeśli chodzi o bus do Wilna to oznajmiam, że zainteresowanych jest więcej niz miejsc w busie, wiec proszę o w miarę szybkie"ostateczne"decyzje.

POzdrawiam