dorotal Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 To jest panstwo w Unii wiec dodatkowych ubezpieczen nie ma. A winietki sa tylko na ciezarowki. Quote
Gosik71 Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 Asiaczek napisał(a):Tak jest. Dajcie popalić konkurencji. Jak dobrze pójdzie, to ja w tym czasie będę w Grazu. Pzdr. My Ci też w Graz życzymy powodzenia!!!! Co do zgłoszeń, wcześniej dziewczyny pisały, że można na polskim druku z ZK - ja tak będę wysyłac. Quote
Zeliika Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 gwiezdny-wyslannik napisał(a):Tak dołączyła tak jak polska - 1 maja 2004 r. Więc jeżeli jest to można jechać na dowód? ;) Mozna spokojnie wjezdzac na dowod, a paszport zostawic w domu. Jedyna rzecz dodatkowa, ktora skrupulatnie sprawdzaja, to dowod rejestracyjny samochodu. Psem zazwyczaj nikt sie nie interesuje. Quote
Gosik71 Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 My na Litwę pojedziemy pierwszy raz, czy to prawda że niekid\edy trzeba kogoś przekupić po drodze? Takie słuchy też do mnie dochodziły... Wszelkie info nam się przyda... Jakieś namiary na noclego w Wilnie, ceny oriewntacyjne itd. Już dziękuję!!! Quote
orsini Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 oj ja to w kazdym juz kraju zostawilam lapowki!na Litwie tez! Litwa jest OK tylko ze maja super drogi i durne ograniczenia predkosci i czyhaja na Polaczkow ktorzy nie sa przystosowani do wolnej jazdy po prostych drogach:)))))i wtedy lapowka taniej wychodzi niz mandacik:))))))))))))))))) Quote
orsini Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 w wilnie noclegi odpowiednio wczesnie rezerwowane to koszt ponizej 100zl za dobe i to z psem! ostatnio w syfie za 30zl spalam, bo miejsc nie bylo w "naszym" za 60zl :lol: :lol: :lol: wiec tanio jak barszcz Quote
Gosik71 Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 Świetnie, zdaje mi się że męża kierowcę trzeba będzie trzymać na "ręcznym" Quote
Diana14 Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 A ja mam pytanie do tych co już na wystawie na Litwie byli o podanie stawki collie rough bo nie mam zielonego pojecia co nas czeka...nigdzie nie ma wyników collie z wystaw na Litwie ani nawet stawek... :roll: Quote
AiMiN Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 gwiezdny-wyslannik napisał(a):A ja mam jeszcze pytanie - są jakieś opłaty na granicy? ( tzn. ubezpieczenia, winietki itp. ) Termin zgłoszeń: I - 11.12.2005 ( 55 E za dwie wystawy ) II - 21.01.2006 ( 95 E za dwie wystawy ) Czy opłata za wystawę musi dotrzeć do nich również do tego terminu, czy najważniejsze jest wysłanie zgłoszenia? W jaki sposób wysyłacie tam zgłoszenia? Quote
Gosik71 Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 Kto wie czy można zgłoszenie przesłać faksem> Nr jest podany, więc myślę że można, ale jak mi nie przyjmą... Quote
Bardotka Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Zgłoszenie można wysłać faxem, ale lepiej do nich zadzwonić i zapytać czy wszystko doszło. Za wystawki na Litwie można płacić na wystawie (opłata jak za termin zgłoszenia). Pozdrawiam Quote
AiMiN Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Oprócz zgłosznia co jeszcze należy im przesłać? Czy obowiązują tam również zaświadczenia od weta? Quote
orsini Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 nie-to juz Unia, wiec paszport :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Zeliika Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 AiMiN napisał(a): Czy obowiązują tam również zaświadczenia od weta? Wystarczy paszport z aktualnym szczepieniem. Quote
Gosik71 Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 AiMiN napisał(a):Oprócz zgłosznia co jeszcze należy im przesłać? Czy obowiązują tam również zaświadczenia od weta? Ksero rodowodu też trzeba dosłać, albo go przefaksować. Quote
AiMiN Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Czy ktoś zajmuję się organizacją noclegów dla grupy osób? Quote
dorotal Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Diana14 napisał(a):A ja mam pytanie do tych co już na wystawie na Litwie byli o podanie stawki collie rough bo nie mam zielonego pojecia co nas czeka...nigdzie nie ma wyników collie z wystaw na Litwie ani nawet stawek... :roll: Po litewsku w katalogu ilgaplaukiai koliai lub koliai ilgaplaukiai CACIB TROKI 7.08.2005 - 13 CAC z tego roku Siauliai - 6, Silute - 0, Wilno - 3, Ukmerge - 4, Mariampol - 0, Kowno -2, Alytus - 3, Kowno - 15 CAC Siauliai 16.10.2005 Psy mlodziez NYITRAMENTI PERPETUAL MOBILE otwarta PROMISED PARADISE FANTAZIJA champion HEIDELIND'S NO GOOD FOR YOU suki mlodziez WITH LOVE FANTAZIJA XTASY OF TOUCH FANTAZIJA champion ONOLEM ORDELIA CAC Wilno 28.08.2005 Psy otwarta OVERTOP ORIGIN FANTAZIJA psy champion VILTIES DVELKIMAS suki otwarta MISS MAGIC ISTIKIMYBE CAC Ukmerge 16.07.2005 psy champion VILTIES DVELKIMAS suki otwarta BEAUTY BLACK ZATOKA SNU OCTOBER OVATION FANTAZIJA suki veteran YELLOW MEADOW PIMU Kowno 11.06.2005 psy mlodziez NYITRAMENTI NIGHT FLIGYEHTER suki otwarta OCTOBER OVATION FANTAZIJA Alytus 14.05.2005 Psy mlodziez RETURN TO REALITY FANTAZIJA psy champion VILTIES DVELKIMAS suki otwarta OCTOBER OVATION FANTAZIJA Kowno 23.01.2005 Psy baby NYITRAMENTI PERPETUAL MOBILE szczeniaki BLUE SUEDE'S BIG BEN mlodziez HEIDELIND'S RUN AFTER SUCCESS champion HEIDELIND'S NO GOOD FOR YOU ZINIA'S MIAMI VICE suki szczeniaki BLUE SVEDE'S BELLA BALLERINA GODLIKE DOLPHIN BLACK SEA PEARL mlodziez CARNOUSTIE'S PRIMA FANTAZIJA DZIMIS LIGERIN DREAM GODLIKE DOLPHIN AFIRE COGNAC SWEET SENSATION FANTAZIJA otwarta BLUE'S SUEDE'S ANGEL PRINCESS PINK PANTHER FANTAZIJA champion ABSOLUTE ALTERNATIVE FANTAZIJA INGFEL ONOLEM ORNELLA CACIB Troki 6.08.2005 psy mlodziez NYITRAMENTI NIGHT FLIGYEHTER WAY TO WIN FANTAZIJA otwarta OVERTOP ORIGIN FANTAZIJA SCOTTAIL EXCALIBUR STEADWYN BLACK SIGNET champion VILTIES DVELKIMAS suki mlodziez GODLIKE DOLPHIN BLACK SEA PEARL HAPPY BLACK LADY LOHRIEN REJEJS GAMY GOODY otwarta BLACK SARA'S ON THE ROCKS REJEJS ENIGMA SILVER SNOWPAW OWN DOROTHY veteran YELLOW MEADOW PIMU Quote
Gosik71 Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 A czy ja mogę prosić o stawki sheltie? Quote
Diana14 Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 dorotal dziękuję Ci ślicznie :angel: :calus: Teraz już wiem mniej wiecej czego się spodziewac :D jeszcze bym nieśmiało prosiła o staffordshire bull terriery suki :oops: :roll: Quote
dorotal Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Gosik71 napisał(a):A czy ja mogę prosić o stawki sheltie? Po litewsku w katalogu selciai CACIB TROKI 7.08.2005 - 9 CAC z tego roku Siauliai - 4, Silute - 1, Wilno - 3, Ukmerge - 8, Mariampol - 5, Kowno -7, Alytus - 5, Kowno - 5 CACIB TROKI 7.08.2005 psy otwarta VERIS IS VALAKAMPIO MISKO champion JANTAR POLLY Z M-3 veteran FIDO CZAR POLUDNIA LITTLE SILVER ALL RIGHT FANTAZIJA suki posrednia BETTI Z BLEKITNEGO JEZIORA otwarta HEARTY SLICKNESS ISTIKYBE WHITE CIOASTAL LITTLE GB DAYSTAR champion PRIMA GLORIA Z KOJCA COLI veteran BUSY AS USUALLY AUKSVEITIS i tylko z ostatniego CAC Siauliai 16.10.2005 bo za duzo pisac 8) psy champion MINI JUST JULY FANTAZIJA suki otwarta LANA VIENISAS VILKAS LUNA VIENISAS VILKAS SERA HOME NAKTIES RAPSODIJA No dobrze dorzuce jeszcze CAC Silute 17.09.2005 :lol: Pies otwarta BAMBINO AZARTAS Quote
AiMiN Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Właśnie dzwoniłam na Litwę, bardzo sympatyczna Pani odebrała. Więc można jak komu pasuje wysłąć zgłoszenie, czy to faxem, czy listem. Z psem niezgłoszonym można wejść, tylko musi mieć wetpasport i szczepienia. Jak komuś brakuje w zgłoszeniu jakiś element, to napisać, że się dośle do II terminu i dosłać ;) Quote
AiMiN Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Gosik71, pamiętaj o zmianie czasu na litewski :kociak: Quote
dorotal Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Diana14 napisał(a): jeszcze bym nieśmiało prosiła o staffordshire bull terriery suki :oops: :roll: w nawiasie suki CACIB TROKI 7.08.2005 - 12(6) CAC z tego roku Siauliai - 1(1), Silute - 0, Wilno - 3(1), Ukmerge - 1(1), Mariampol - 2(1), Kowno -1(1), Alytus - 1(1), Kowno - 1(1) CACIB TROKI 7.08.2005 - 12(6) suki mlodziez KOBRA NOCKA PULLERA otwarta HEITER KRIEGER ALBA REGIA HOPPINGHAM'S CIAR AISLIN IRISH DANCER OZY VALHALA champion DE SIRE DYNASTIA BULLI CAC Siauliai 16.10 mlodziez CARLA TAK WIELW MILOSCI CAC Wilno 27.08, Mariampol 26.06 otwarta OZY VALLHALA CAC Ukmerge 16.07 otwarta IRISH DANCER CAC Kowno 11.06, Alytus 14.05 mlodziez KOBRA NOCKA PULLERA CAC Kowno 22.01 otwarta HEITER KRIEGER ALBA REGIA Quote
Gosik71 Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 Dzięki za stawki sheltie. Trochę było z Polski i powygrywały :P Jaka jest ta różnica czasowa? Quote
Recommended Posts