Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jo-jo napisał(a):
Dorotko wychodzi na to że zanim my zrobimy Ch.Pl. tak zeby po świecie pojeździć to Ty już dawno wszsytko zbierzesz i nie będziesz jeździć...

Oj, bez przesady:roll: Jeszcze sobie pojeździmy:cool3: :loveu:

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardotka napisał(a):
Oj, bez przesady:roll: Jeszcze sobie pojeździmy:cool3: :loveu:

jak wytrzymasz do przyszłego roku jak nam dyplomik Ch.Pl dostaniemy...i do tego jak skończymy...

Posted

jo-jo napisał(a):
jak wytrzymasz do przyszłego roku jak nam dyplomik Ch.Pl dostaniemy...i do tego jak skończymy...

jo-jo a dlaczego z wyjazdami poza Polskę chcesz czekac aż do skończenia ch PL.Już zaczynaj w każdej klasie dorosłej jest szansa, a zwłaszcza trzeba brac pod uwagę te kraje, gdzie jeden CAC nie wystarczy do ichniejszego championatu

Posted

Kika napisał(a):
jo-jo a dlaczego z wyjazdami poza Polskę chcesz czekac aż do skończenia ch PL.Już zaczynaj w każdej klasie dorosłej jest szansa, a zwłaszcza trzeba brac pod uwagę te kraje, gdzie jeden CAC nie wystarczy do ichniejszego championatu

Dokładnie tak Jojeczku:razz: Trza się ruszyć i pieska popokazywać troszkę:evil_lol: :loveu:

Posted

[quote name='bongobongo']Bardotka!Jak Wam poszło??????, coś nie mogę się doczytać:crazyeye: Mniemam, że dobrze, więc GRATULUJEMY!!!!!

Bongusiu, dziękujemy bardzo. Championatki przywiezione:evil_lol: Generalnie było fajowo, ludziska przemili, pogoda dopisała, problemów brak:loveu:

Posted

Kika napisał(a):

ja chce poczekać..jak ma się już Ch.Pl to podobno łatwiej o inne championaty..po za tym mój piesio jeszcze nie gotowy na jazde za granice 8)

Posted

jo-jo napisał(a):
ja chce poczekać..jak ma się już Ch.Pl to podobno łatwiej o inne championaty..po za tym mój piesio jeszcze nie gotowy na jazde za granice 8)

Pewnie łatwiej jest wystawiając psa już w klasie championów - czasami:roll:
Ale nie ma co czekać, jeśli do championatu potrzeba 4-5 wniosków to warto już zacząć o nie walczyć:cool3:

Posted

Bardotka napisał(a):
Pewnie łatwiej jest wystawiając psa już w klasie championów - czasami:roll:
Ale nie ma co czekać, jeśli do championatu potrzeba 4-5 wniosków to warto już zacząć o nie walczyć:cool3:

A gdzie tam z moim dzieckim 8)

Po za tym rodziny nie wyciągne :-P Lato całe nad morzem więc jedynie coś mogłabym w czerwcu zachaczyć bo potem to w zależności jak mi się w liceum ułoży :diabloti:

Posted

jo-jo napisał(a):
A gdzie tam z moim dzieckim 8)

Po za tym rodziny nie wyciągne :-P Lato całe nad morzem więc jedynie coś mogłabym w czerwcu zachaczyć bo potem to w zależności jak mi się w liceum ułoży :diabloti:

No to już, Litwę, Łotwę masz blisko:)))

Posted

Bardotka napisał(a):
No to już, Litwę, Łotwę masz blisko:)))

Akurat one odpadają moja rodzina zaprotestowała jeździć tam..już jeżeli z kimś bym jechała to tam pojade ale nasz kierowca(mój tatuś) odmówił jazdy na Litwę, Łotwę Rosje itd itp...bardziej będzie jeździć na południe i przedewszystkim na zachod

Posted

Bardotka napisał(a):
Bongusiu, dziękujemy bardzo. Championatki przywiezione:evil_lol: Generalnie było fajowo, ludziska przemili, pogoda dopisała, problemów brak:loveu:

To zupełnie jak u nas, tylko trochę inna część Europy, bo Ukraina.;)

Posted

jo-jo napisał(a):
Akurat one odpadają moja rodzina zaprotestowała jeździć tam..już jeżeli z kimś bym jechała to tam pojade ale nasz kierowca(mój tatuś) odmówił jazdy na Litwę, Łotwę Rosje itd itp...bardziej będzie jeździć na południe i przedewszystkim na zachod

Eee, na zachodzie też jest ładnie;) Co do Rosji to rozumiem, ale Litwa i Łotwa są OK:cool3:

Posted

Bardotka napisał(a):
Eee, na zachodzie też jest ładnie;) Co do Rosji to rozumiem, ale Litwa i Łotwa są OK:cool3:

Potwierdzam, spoko można jechać na Litwę, Łotwę i do Estonii. Szczególnie jak skończą przebudowę trasy Via Baltica będzie się super jechało!

Posted

Bardotka napisał(a):

Powiedz to moijemu tacie 8)

Posted

bongobongo napisał(a):
Potwierdzam, spoko można jechać na Litwę, Łotwę i do Estonii. Szczególnie jak skończą przebudowę trasy Via Baltica będzie się super jechało!

No pewnie!!!!
Na Litwie bylam pare lat temu, a juz wtedy bylo OK
A Estonia jest chyba bardziej cywilizowana od nas:oops:
No i wszyscy jestesmy w Unii :loveu:

Posted

PANGEA napisał(a):
No pewnie!!!!
Na Litwie bylam pare lat temu, a juz wtedy bylo OK
A Estonia jest chyba bardziej cywilizowana od nas:oops:
No i wszyscy jestesmy w Unii :loveu:

Napiszcie petycje do Naszego kierowcy (czyt. mojego taty) może pojedziemy wtedy :lol: Ja już od dawna chciałam pomyśleć nad wyjazdami za granice ale ten transport to największa przeszkoda..

Posted

jo-jo napisał(a):
Napiszcie petycje do Naszego kierowcy (czyt. mojego taty) może pojedziemy wtedy :lol: Ja już od dawna chciałam pomyśleć nad wyjazdami za granice ale ten transport to największa przeszkoda..

Klaudia :)
To zabierz sie z kims :diabloti:
Ja wprawdzie juz w wersji pelnoletniej :evil_lol: obiezdzilam rozne dziwne miejsca
Kaliningrad trzeba pamietac, ze tam inna strefa czasowa jest.
Rumunia
Wegry - to pelna cywilizavja tylko jezyk dziwny :)
Litwa zanim byla w Unii, ach ta granica, to byla przygoda :)
Nie wspominajac o wszystkich naszych sasiadach.
No teraz marze o Ukrainie
Jedynie Bialorus sobie podaruje - narazie :diabloti:

Posted

jo-jo napisał(a):
Jak znajde kogoś takiego kto mnei zabierze z takim bykiem to bedzie dobrze :diabloti:

Pewnie, ze znajdziesz :)
W aucie mieszcza sie 2 duze i 2 male i 2 czlowieki :)

Posted

PANGEA napisał(a):
Pewnie, ze znajdziesz :)
W aucie mieszcza sie 2 duze i 2 male i 2 czlowieki :)

No to postaram się :evil_lol:

Dorotko Twoja propozycja dalej aktualna?? :evil_lol:

• 5 months later...
Posted

Witam,
Czy ktoś może dostał już championat zrobiony w Rumunii na tegorocznej wystawie?????? Wysyłałam do nich (związku) kilka razy maile ale nie odpisują:shake: Ciekawa jestem kiedy dyplomiki dostanę:mad: :crazyeye: