Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BabyCakes napisał(a):
Wedlug moich informacji - godzine do przodu :diabloti:

Upsssssssssssss:roll: No to ładnie, my i tak ruszamy z W-wy w sobotę w miarę wcześnie żeby sobie spokojnie za dnia większość trasy przejechać, małe spanko na Węgrzech przed granicą i z samego rana na wystawkę:)))

Może kogoś po drodze spotkamy??;-)

Posted

BabyCakes napisał(a):
A mozesz zdradzic gdzie spicie?
Ja jeszcze nic nie znalazlam, a my oprocz CACIBowki w niedziele, jedziemy jeszcze na krajowke w sobote :roll:

My miałyśmy w nocy sobota/niedziela wyjazd robić, ale po zastanowieniu doszłam do wniosku, że wolę jechać spokojnie w dzień i przekimać w autku tuż przed granicą

Posted

Bardotka napisał(a):
Swoim milczeniem sprowokowali mnie do telefonu:)))) JEDZIEMY PSY SĄ ZGŁOSZONE!!!!!!!!!!!!!!!!

Którędy jedziecie, czy mogłabym prosić o adresik wystawy i ew mapkę - może na priva:))))??????????????????

Ponawiam zapytanie - potwierdzenie wreszcie dostałam ale bez namiarów na wystawę:( Bardzo proszę jakąś dobrą duszyczkę o adres i mapkę:Help_2: :???: :help1: :modla: :modla:

Posted

Bardotka, na stronie
http://www.harta-turistica.ro/index.php?lang=eng

wybierz sobie mapke Satu Mare. Tam znajdz ulice Strandului i juz bedziesz wiedziala, gdzie odbywa sie wystawa :)
Chyba trzeba przejechac cale miasto, bo tereny wystawy sa raczej blizej wylotu na Carei i Oradee.

Jak jeszcze uda Ci sie wydrukowac te mapke, to podziel sie cenna wiedza z blondynka, bo ja wersji do druku nijak znalezc nie moge :( pamieci fotograficznej nie mam a laptopa brac ze soba nie bede :evil_lol:

Posted

[quote name='BabyCakes']Bardotka, na stronie

wybierz sobie mapke Satu Mare. Tam znajdz ulice Strandului i juz bedziesz wiedziala, gdzie odbywa sie wystawa :)
Chyba trzeba przejechac cale miasto, bo tereny wystawy sa raczej blizej wylotu na Carei i Oradee.

Jak jeszcze uda Ci sie wydrukowac te mapke, to podziel sie cenna wiedza z blondynka, bo ja wersji do druku nijak znalezc nie moge :( pamieci fotograficznej nie mam a laptopa brac ze soba nie bede :evil_lol:

Dzięi, qrka mam nadzieję że w końcu uda mi się otworzyć tę mapkę bo jak na razie to d....aaaaaaaaaaa, jak tylko się do niej dobiorę to zobaczę co da się zrobić w kwestii wydruku;-)

Posted

[quote name='BabyCakes']Bardotka, na stronie

A czy ew jest jakiś dokładny adres czy tylko ta ulica Strandului?????

Posted

Katarzyna napisał(a):
O której zaczyna się ta ichniejsza wystawa?
My jedziemy w niedzielę przez Koszyce i Miskolc, ktoś się do nas podłącza??

To może spotkamy się po drodze:)) Będę jechała złotym atosem hyundajem na rej warszawskiej;)))):evil_lol: i ew bardzo chętnie się podłączymy:))):diabloti: - zawsze to raźniej :cool3:

Posted

Sedziowanie wedlug informacji z ich strony zaczyna sie o 10, ale pamietajcie o zmianie czasu!
My jedziemy juz dzis w nocy, zeby jutro rano tam byc. Srebrnym yyy... brudnym raczej ;) golfem IV.

Tez jedziemy przez Koszyce, a przed Miskolcem zamierzam skrecic w jakas dupna drozke, zeby nie jechac naokolo :roll: co mi z tego wyjdzie - okaze sie :diabloti:

Nie podali dokladnego adresu, ale przy tej ulicy sa jakies zielone tereny, jakis kemping, gorace zrodla :lol: to i wystawa pewnie tam.
W mailu dokladnie napisano mi tak:
str. Strandului ?
Zona de Agrement Somes (strand)

Posted

zanetta napisał(a):
My jedziemy wieczorem w sobote - opel corsa kolor turkusowy na tylnej szybie afgan :) Jesli kogos spotkamy na trasie byloby super

Zanetta a może spotkamy się w Rzeszowie? Ja zabieram z Rzeszowa dwie osoby przyjezdzajace z Krakowa. Wiec moglybysmy sie umowic i jechac razem na dwa samochody. Ja chce byc na miejscu tak gdzies o 5 naszego czasu wiec o 6 ichniego:cool3: zeby sie zdrzemnac i zeby psy odpoczely.

Posted

Ach.... Jak z platnosciami, bo ja na ulotce nie mam rzadnych info o koncie. A ktos z was ma? I jak sie dowiedziec o stawke i wogole czy na pewno jestesmy i kto sedziuje??????????

Posted

Ok. ja teraz czekam na odpowiedz od dziewczyn. napisalam zeby byly na 19 w rzeszowie. wyslij mi pw numer kom to bedziemy sie lapac, bo ja nie wiem gzdie jest ten parking

Posted

Katarzyna napisał(a):
O której zaczyna się ta ichniejsza wystawa?
My jedziemy w niedzielę przez Koszyce i Miskolc, ktoś się do nas podłącza??

Kasiu bez sensu jechac przez Miscolc - strasznie nadłożycie drogi.
Za Swidnikiem jedźcie na Vranov nad Toplou i stamtąd na Satoraljaujhely i Tokaj, a stamtąd na Nyiregyhaza - potem przez Mateszalka na granicę rumuńską.droga jest bardzo dobra i dużo krócej niż przez Miskolc+ jechalam kilka razy i polecam.

Posted

Juta napisał(a):
Zanetta a może spotkamy się w Rzeszowie? Ja zabieram z Rzeszowa dwie osoby przyjezdzajace z Krakowa. Wiec moglybysmy sie umowic i jechac razem na dwa samochody. Ja chce byc na miejscu tak gdzies o 5 naszego czasu wiec o 6 ichniego:cool3: zeby sie zdrzemnac i zeby psy odpoczely.

Czyli chcecie drzemkę już na terenie wystawy sobie zrobić??? Ja myślałam żeby się przespać jeszcze na węgrzech (chyba bezpieczniej jest) a skoro świt na wystawkę bryknąć:)))

Posted

Juta napisał(a):
Ach.... Jak z platnosciami, bo ja na ulotce nie mam rzadnych info o koncie. A ktos z was ma? I jak sie dowiedziec o stawke i wogole czy na pewno jestesmy i kto sedziuje??????????

Jak do nich dzwoniła to zapytałam o płatności na wystawie - odp że opłata taka sama jak na zgłoszeniu:)))

Posted

[quote name='zanetta']Bardotka to moze i z toba spotkamy sie po drodze i na 3 autka bedziemy jechac ?

BArdzo chętnie - tak jak pisałam wyruszam z W-wy , hmm o której - no nie wiem chciałam jechać sobie spokojnie za dnia tym bardziej, że moje małe autko będzie załadowane na fulllllllllllllllllllll
Też jadę przez Rzeszów itd - trasę sobie spisałam jak Wy będziecie jechać, tyle że ja troszkę się boję kimać po stronie rumuńskiej i dlatego chciałam się zatrzymać jakieś 60 km od rumuńskiej granicy.

Posted

My wyjeżdzamy około 2-3 nad ranem dzisiaj z Rzeszowa, chcemy tam być gdzieś na 8.

Czemu tak wcześnie chcecie wyjeżdzać z Rzeszowa? Tam z Rzeszowa jest 400-420 km.

Jedziemy czarnym bmw compact na sandomierskich numerach (TSA). Jak zdaze nakleic bedzie Bernenczyk na tylnej szybie:)
Chetnie pojedziemy z innymi.

Posted

Kika napisał(a):
Kasiu bez sensu jechac przez Miscolc - strasznie nadłożycie drogi.
Za Swidnikiem jedźcie na Vranov nad Toplou i stamtąd na Satoraljaujhely i Tokaj, a stamtąd na Nyiregyhaza - potem przez Mateszalka na granicę rumuńską.droga jest bardzo dobra i dużo krócej niż przez Miskolc+ jechalam kilka razy i polecam.

Kika, dzięki :)