Katarzyna Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 No my się zgłosiliśmy, ale tylko na CACIB- 30.04. Kto jeszcze będzie?? Quote
Bardotka Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Katarzyna napisał(a):No my się zgłosiliśmy, ale tylko na CACIB- 30.04. Kto jeszcze będzie?? MY będziemy - jak dojedziemy:)))) Quote
zanetta Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 My tez jedziemy, juz mamy potwierdzone zgloszenie Quote
Bardotka Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Juta napisał(a):Ja też. Już potwierdzone i opłacone:lol: A jak potwierdzone??? jak zapłacone???:cool3: Quote
BabyCakes Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Nikt z Was nie zamierza tam nocowac? My jedziemy na krajowke i na CACIBowke, wiec nocowac gdzies trzeba :/ Potwierdzenie juz mamy, szlo z Rumunii prawie miesiac, ale wazne, ze doszlo :lol: Dla odmiany z Wegier szlo 3 dni :roll: Quote
Katarzyna Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Jak macie potwierdzone?? Poza tym, jak jest z wyjazdem do Rumunii nie swoim autem?? Quote
Elitesse Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 powiedzcie mi czy jadac do Rumunii samochod musi miec "zielona karte" ? Quote
zanetta Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Na granicy Rumunskiej nigdy problemow nie mialam, ale zawsze wlasnym samochodem jechalismy. "Zielonej karty" chyba nie trzeba. A potwierdzone mam bo zadzwonilam i sie spytalam, tylko uprzedzam ze w j.angielskim raczej sie nie dogadacie, najlepiej francuski. Quote
Kika Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Zieloną kartę tzreba mieć , bo Rumunia nie jest w Unii, a tylko w unijnych krajach obowiązuje nasza polisa oc. Quote
Elitesse Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 ja chyba poczekam do stycznia z tymi wypadami az Rumunia i Bulgaria beda w unii :) Quote
Kika Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Elitesse napisał(a):ja chyba poczekam do stycznia z tymi wypadami az Rumunia i Bulgaria beda w unii :) Elitesse - zielona karta w PZU dla jest dla stałych klientów( tzn.tych którzy mają w PZU OC) gratis:) Nie łam się - jedź - ja tam bardzo miło wspominam Rumunię - to całkiem cywilizowany kraj.I wbrew temu , co pisze Zanetta - mowią w jęz. angielski.Cyba że nam się tak trafiło:roll: Quote
Katarzyna Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Kika Ty chyba jechałaś autem na firme czy coś... miałaś jakieś specjalne zaświadczenie?? Ktoś ma adres wystawy i wie jak tam dojechać?? Proszę o odpowiedź Quote
BabyCakes Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Jeszcze nie wiem jak dojechac (bede sie zastanawiala w przyszlym tygodniu, na razie pakuje sie na inna wystawe :cool3: ), ale adres jest taki: Satu Mare, str. Strandului ? Zona de Agrement Somes Przynajmniej tak napisal mi ktos (niestety sie nie podpisal :roll:) z ichniejszego ZK. Quote
Katarzyna Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 To ponoć jest na jakiejś plaży miejskiej :) Dostałam nawet mapkę z rysunkiem:D Quote
BabyCakes Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 To czuje sie pokrzywdzona, bo oprocz recznie wypisanego potwierdzenia nic nie dostalam :-( :angryy: :mad: Quote
Katarzyna Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 A ja nie mam potwierdzenia, tylko mailowo, że zgłoszenie doszło:( Mapkę dostała mailem. Quote
BabyCakes Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Czy ktos z tych, ktorzy tam juz byli moglby napisac mi skad, ktoredy i jak dlugo jechal? Bo patrze na mape i nic dobrego (czyt. autostrad) tam nie widze :shake: Czy na granicy sa jakies problemy (np. kolejka)? O ktorej zaczyna sie sedziowanie? (o tym, ze tam zmienia sie czas niestety juz wiem :( ) Ja mailem dostalam tylko adres, mapki mi poskapili :mad: Quote
Bardotka Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Katarzyna napisał(a):A ja nie mam potwierdzenia, tylko mailowo, że zgłoszenie doszło:( Mapkę dostała mailem. A ja zupełnie nic nie dostałam - na maile nie odpisują:(((( Quote
Juta Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Bardotka napisał(a):A ja zupełnie nic nie dostałam - na maile nie odpisują:(((( Może ich zalało;) , przeciez tam sa obecnie potworne powodzie:roll: . Ciekawe czy wystawa się odbędzie?Czy bedzie jakis katalog przedwystawowy? Quote
Bardotka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Bardotka napisał(a):A ja zupełnie nic nie dostałam - na maile nie odpisują:(((( Swoim milczeniem sprowokowali mnie do telefonu:)))) JEDZIEMY PSY SĄ ZGŁOSZONE!!!!!!!!!!!!!!!! Którędy jedziecie, czy mogłabym prosić o adresik wystawy i ew mapkę - może na priva:))))?????????????????? Quote
BabyCakes Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Nie na priva, bo ja tez chce :cool1: Jeszcze nie wiem, ktoredy jade, ale na pewno bede klac jak szewc, bo widze, ze trzeba jechac jakimis oplotkami :mad: Quote
Bardotka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 BabyCakes napisał(a):Nie na priva, bo ja tez chce :cool1: Jeszcze nie wiem, ktoredy jade, ale na pewno bede klac jak szewc, bo widze, ze trzeba jechac jakimis oplotkami :mad: No my niestety z braku paszportu (jedna osoba sierotką jest i troszkę późno się ocknęłą;) musimy przez Słowację i Węgry jechać, ale mam nadzieję, że damy radę:cool3: Mnie też troszkę te boczne drogi przerażają ale jestem dobrej myśli:) Quote
BabyCakes Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 My paszporty mamy, ale nie jedziemy przez Ukraine :shake: Poniewaz jedziemy z Krakowa, na chwile obecna jedziemy przez Presov, Koszyce, Miskolc, Nyiregyhaza i prosto do granicy. Tylko niech mi ktos madry powie ile tam sie jedzie, bo nie mam pojecia o ktorej wyjechac, a pasowaloby nie spoznic sie na wystawe :roll: No i ta zmiana czasu :mad: :angryy: Przydalyby sie tez informacje praktyczne, np. czy na granicy sa kolejki. W zeszlym tygodniu zatrzymala nas granica z Wegrami - krotko, bo jakies pol godziny. Jest remont mostu i ruch wahadlowy, gdyby nasze psy wchodzily jako pierwsze, moglby byc problem :roll: Quote
Bardotka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 BabyCakes napisał(a):My paszporty mamy, ale nie jedziemy przez Ukraine :shake: Poniewaz jedziemy z Krakowa, na chwile obecna jedziemy przez Presov, Koszyce, Miskolc, Nyiregyhaza i prosto do granicy. Tylko niech mi ktos madry powie ile tam sie jedzie, bo nie mam pojecia o ktorej wyjechac, a pasowaloby nie spoznic sie na wystawe :roll: No i ta zmiana czasu :mad: :angryy: Przydalyby sie tez informacje praktyczne, np. czy na granicy sa kolejki. W zeszlym tygodniu zatrzymala nas granica z Wegrami - krotko, bo jakies pol godziny. Jest remont mostu i ruch wahadlowy, gdyby nasze psy wchodzily jako pierwsze, moglby byc problem :roll: Eeeeeeeeeeee, jaka zmiana czasu??;-))) To tam jest zmiana czasu??:crazyeye: Quote
Recommended Posts