mia_mia Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 znalazlam to na forum gazety wyborczej :D swiete prawo wlasnosci wg. bulla: 1.Jesli cos lubie - to jest moje 2.Jesli cos mam w pysku - to jest moje 3.Jesli moge cos zabrac - to jest moje 4.Jesli mialem to przed chwila - to jest moje 5.Jesli cos jest moje, to w zadnym wypadku nie moze byc twoje 6.Jesli cos upuszcze z pyska - to jest moje 7.Jesli cos wyglada jak moje - to jest moje 8.Jesli cos zobaczylem pierwszy - to jest moje 9.Jesli czyms sie bawiles, i to wypadlo Ci z rak - to automatycznie staje sie moje 10.Jesli cos jest zlamane lub zepsute - to jest twoje Quote
Dag Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 staffikowa poprawka do pkt-u 10tego... 10. jeśli coś jest zepsute lub połamane, ale dalej da się bardziej zepsuć lub połamać- JEST MOJE!!!!!!!!!!!!!!!! :evilbat: Quote
GOSIA09 Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Hahaha Moja Emi wprowadza każdy z punktów w życie :lol: Quote
Claudia18 Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Moja Wega tymbardziej lubi tak żyć.Tylko gorzej jak się rozbuja w tym stylu życia :D Ale jak zacznie to przestrzega kazdego z punktów,a dziewczyna trzyma sie zawsze zasad hehe.Pozdrawiam :) Quote
zgredzia Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Zapomnieliscie o czyms waznym O ILE TO SIE DA ZJESC TO TEZ JEST MOJE :lol: (ale krotko ) :oops: Quote
Recommended Posts