Ilik Posted October 1, 2003 Posted October 1, 2003 Odebrałam sznaucerka po trymowaniu i na grzbiecie zauważyłam czerwone, zaognione podłużne, kilkucentymetrowe ślady (takie jakie czasami ma facet po goleniu na twarzy :lol:). Nie podobają się one ani mnie ani mojemu pupilkowi. Czy macie pomysł na to, jaka może być przyczyna tych śladów i czy powinnam się zmienić fryzjera??? Quote
Viola Posted October 2, 2003 Posted October 2, 2003 Radzilabym ci zmienic fryzjera i spróbuj sama trymowac. :Dog_run: Na wystawach czasami mozesz dostac specjalne maszynki do trymowania. Trymerki maja ksztalt grabek, sa one co prawda drogie, ale po kilkukrotnym uzyciu na pewno zwróci sie ten wydatek. najlepsze trymerki sa z firmy MARS Ja uzywam tej trymerki i jest to naprawde latwe w obsludze, poza tym nikt nie potrafil mi psa tak wytrymowac, jak ja sama. Co do sladów na grzbiecie trudno powiedziec, moze zarazil sie czyms, Drapie sie twój pies w tych miejscach? Czy sa to tylko strupki po skaleczeniu? Quote
Elżbietka Posted October 5, 2003 Posted October 5, 2003 Popieram , zmienić fryzjera !!!. A jak byłaś u fryzjera, to siedziałaś z psiakiem , czy zostawiłaś go samego. ? Trymowania można się nauczyć , to nie jest takie trudne. Quote
Aga i boby Posted October 5, 2003 Posted October 5, 2003 Odebrałam sznaucerka po trymowaniu i na grzbiecie zauważyłam czerwone, zaognione podłużne, kilkucentymetrowe ślady (takie jakie czasami ma facet po goleniu na twarzy :lol:). Nie podobają się one ani mnie ani mojemu pupilkowi. Czy macie pomysł na to, jaka może być przyczyna tych śladów i czy powinnam się zmienić fryzjera??? Jak najbardziej powinnaś zmienić fryzjera. Niektórzy używają po trymowaniu - żyletki jak nie mogą sobie poradzić z skróceniem włosa lub...jak chcą przyspieszyć robotę bo np. psiur bardzo zapuszczony jest. A jeżeli będziesz miała pewność, że fryzjer jest godny zaufania i co najważniejsze wie co robi, spokojnie możesz go zostawiać. Najlepiej popytać wśród znajomych. Może coś polecą. I należy pamiętać, że to co ZKWP poleca nie zawsze jest...ok ;) Ale to tak na marginesie :) Aga i boby http://republika.pl/psisalon Quote
Recommended Posts