Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Zuza96']Moniczko, NIE załamuj sie nam. ;)
Lepiej pomysl o czymś wesołym, a przecież TZ-cik wróci za miesiąc :lol:.

Jednak się podłamałam.... :placz:
Do lutego jeszcze kupa czasu...:-(

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Moniś napisał(a):

Jednak się podłamałam.... :placz:
Do lutego jeszcze kupa czasu...:-(

Moniś, nie łam się!!! Jak już bedziecie razem na codzien i będziecie razem mieszkać to będziesz miała takie chwile, w których zamarzysz o tym aby pobyć przez jakiś czas samemu ;) Zobaczysz!!! Jeszcze kiedyś zatęsknisz do tych teraźniejszych czasów ;)

Posted

fidelek2 napisał(a):
Moniś, nie łam się!!! Jak już bedziecie razem na codzien i będziecie razem mieszkać to będziesz miała takie chwile, w których zamarzysz o tym aby pobyć przez jakiś czas samemu ;) Zobaczysz!!! Jeszcze kiedyś zatęsknisz do tych teraźniejszych czasów ;)

hahahaha, powaliłaś mnie Kobieto ahahahahah, tzn, że jak Twój Mężuś idzie na 24 h do roboty to jesteś szczesliwa? hahaha :razz: A jak ma Mężuś na imie, bo nie pamiętam ;)

Posted

Moniś napisał(a):

hahahaha, powaliłaś mnie Kobieto ahahahahah, tzn, że jak Twój Mężuś idzie na 24 h do roboty to jesteś szczesliwa? hahaha :razz: A jak ma Mężuś na imie, bo nie pamiętam ;)

no jacha że tak :evil_lol::evil_lol: sama jeszcze zobaczysz...nikt nie marudzi, nie ględzi i nie kłóci się ze mną że siedzię na kompie (czytaj dogomania ;))

a imię to Tomcio ;)

Posted

fidelek2 napisał(a):
no jacha że tak :evil_lol::evil_lol: sama jeszcze zobaczysz...nikt nie marudzi, nie ględzi i nie kłóci się ze mną że siedzię na kompie (czytaj dogomania ;))

a imię to Tomcio ;)

aha :evil_lol: a wiesz, że mój TZcik jak był to też mi podgadywał, że tylko ciągle na dogomanie zaglądam :eviltong:

Posted

Moniś napisał(a):

aha :evil_lol: a wiesz, że mój TZcik jak był to też mi podgadywał, że tylko ciągle na dogomanie zaglądam :eviltong:

no, to już się zaczyna :evil_lol: to są pierwsze oznaki, pamiętaj ;)

Posted

fidelek2 napisał(a):
no, to już się zaczyna :evil_lol: to są pierwsze oznaki, pamiętaj ;)

Eeee.., ja tam na TZcika nie narzekam- mogę nawet powiedzieć, że w stosunku do mnie to chodzący ideał i oby tak zawsze było ;);)

Posted

Moniś napisał(a):

Eeee.., ja tam na TZcika nie narzekam- mogę nawet powiedzieć, że w stosunku do mnie to chodzący ideał i oby tak zawsze było ;);)

Moniś, ale to juz taka natura babska że trza ponarzekać czasami :evil_lol:

a ja to też innego TZcika bym nie chciała - przychodzę z pracy obiad podany na stół, posprzątane (tak po chłopsku :eviltong:), Łukaszkiem sie zajmuje codziennie, z psem wychodzi, zakupy robi i tak dalej...i tak dalej...
no ale, ponarzekać czasami trzeba :p:p

Posted

fidelek2 napisał(a):
Moniś, ale to juz taka natura babska że trza ponarzekać czasami :evil_lol:

a ja to też innego TZcika bym nie chciała - przychodzę z pracy obiad podany na stół, posprzątane (tak po chłopsku :eviltong:), Łukaszkiem sie zajmuje codziennie, z psem wychodzi, zakupy robi i tak dalej...i tak dalej...
no ale, ponarzekać czasami trzeba :p:p

O widzisz :cool3: to masz GIT TZcika :lol::lol: Wiec pilnuj go, pilnuj, bo takiego drugiego to ze świecą szukać hihi :lol::lol:

Posted

Moniś napisał(a):

O widzisz :cool3: to masz GIT TZcika :lol::lol: Wiec pilnuj go, pilnuj, bo takiego drugiego to ze świecą szukać hihi :lol::lol:

pilnuję, pilnuję a jak :razz::razz:

Posted

Zuza96 napisał(a):
Monisiu, ja mam dla Ciebie dobrą radę: cały czas bądź na DG :evil_lol:.

No aż tak zdesperowana to nie jestem :evil_lol:

DOBRANOCKA!!!

Posted

cześć Kochana :multi:

jak samopoczucie z początkiem tygodnia? pogoda nawet, nawet...słonko próbuje się przebić przez chmurki a ja w pracy muszę siedzieć :placz:
dlaczego pieniążki nie spadają z nieba tak na zawołanie, no nie??? :evil_lol:

Posted

Witamy!

Masz rację Kasiu, słoneczko się przebiło i teraz ślicznie sobie świeci, ale pewnie nie na długo.
Pieniążki jak pieniążki, ale i wiele innych rzeczy mogło by z nieba spadać :evil_lol: w takim wypadku to cały czas sterczałabym na dworze i łapała :eviltong:

Goniu, mam nadzieje, że ten czas szybko zleci i znów będziemy razem :loveu:

Nodduś :loveu:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
On jest świetny z tymi pluszakami, normalnie czyste złoto :loveu:

Co tam słychać? ;)

Słychać Radio ZET ;);) a tak poza tym chyba w porządku.
Noddy śpi, a ja zwiedzam dogo ;)

to jeszcze troszkę fotek z serii piesek z pieskiem :evil_lol:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
A u mnie rmf wyobraź sobie :eviltong:

Że też ten piesek-maskotka jeszcze żyje po takiej ilości sesji fotograficznych i zębach Noddyego :cool3:

ja jakoś nie przepadam za rmf ;)
piesek jeszcze żyje jako jeden z nielicznych :evil_lol: reszta to już taka trochę po przejściach delikatnie mówiąc :evil_lol:

Posted

tak patrzę na te zdjęcia Noddiego z zabawkami i mam wrażenie, że on jest bardzo cierpliwy i sam Ci pozuje do fotek :roll:
bo gdy ja chcę zrobić Fidlakowi zdjęcie z zabawką jak ją gryzie czy tarmosi to gdy podchodzę z aparatem on zaraz ją puszcza na ziemię i się patrzy takim cilęcym wzorkiem na mnie z pytaniem "Zaś będziesz mnie męczyć fotkami???" :evil_lol:

Posted

fidelek2 napisał(a):
tak patrzę na te zdjęcia Noddiego z zabawkami i mam wrażenie, że on jest bardzo cierpliwy i sam Ci pozuje do fotek :roll:
bo gdy ja chcę zrobić Fidlakowi zdjęcie z zabawką jak ją gryzie czy tarmosi to gdy podchodzę z aparatem on zaraz ją puszcza na ziemię i się patrzy takim cilęcym wzorkiem na mnie z pytaniem "Zaś będziesz mnie męczyć fotkami???" :evil_lol:

hahahahaahha, może nie chce żebyś fociła go podczas jego figli :lol:
Nodiemu nie przeszkadzało jak robiłam mu te fotki, gryzł i tarmosił dalej, a ja błyskałam mu lampą bo ślepkach :evil_lol:

Posted

Moniś napisał(a):

Pokażę Wam mojego TZcika :lol::lol:

no no, fiu fiu...masz się czym chwalić :happy1:

ja swojego nie pokaże bo on już prawie łysy :evil_lol: (a starszy ode mnie tylko 2 lata :cool3: )!!!
TZ twierdzi (w żartach oczywiście ;) ), że to przeze mnie bo zaczął łysieć jak się ze mną ożenił :watpliwy: a ja mu wtedy na to, że skoro tak to mi powinien wypłacać szkodliwe za każdy rok małżeństwa :evil_lol: :evil_lol: