Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Moniczko to już sylwester, więc przyjmij od nas życzenia wszystkiego dobrego w Nowym Roku 2007, a dzisiejszej nocy zabawy aż do białego rana!!! I oby ta noc trwała jak najdłużej!!!
:BIG::BIG::BIG:

Posted

[quote name='fidelek2']Łał, toć ta dziura większa od niego :crazyeye::crazyeye::evil_lol:

no ba :diabloti: kopał ją pare minut, aż się zziachał :evil_lol:

Dziękujemy Kasiu za życzonka! :multi:

Szczęśliwego Nowego Roku Kochani!!!! :multi::multi:

Posted

cześć Moniś!:multi:
Jak to dobrze widzieć cię w dobrym humorku :multi:Odkąd się pojawiłaś galeryjka ruszyła pełną parą.Szalejesz kochana, szalejesz:multi::multi: i super , tyyyyle foteczek , jak cudnie :loveu::loveu:

buziaczki dla Was kochani!:loveu:

Posted

Alka napisał(a):

Jak to dobrze widzieć cię w dobrym humorku :multi:Odkąd się pojawiłaś galeryjka ruszyła pełną parą.Szalejesz kochana, szalejesz:multi::multi: i super , tyyyyle foteczek , jak cudnie :loveu::loveu:

co racja to racja ;)

Posted

Witam Kochaniutkie! :multi:

Alu, cieszę się, że w końcu do nas dotarłaś :razz: Z fotkami szaleje, bo niedługo TZcik zabierze aparacik i znów będzie świecić pustką :placz:

Gosiu, u nas też całą noc lał deszcz- straszna szaruga za oknem :roll:

Kilka fotek mieszanych ;)

Posted

Moniś napisał(a):

Coś nikt tu do nas nie zagląda :roll: Czyżby każdy się na Sylwestra szykował? :lol:

niestety chyba masz rację :roll:
wygląda na to, że tylko my dwie jekieś lewe i się nie stroimy :evil_lol:

Posted

fidelek2 napisał(a):
niestety chyba masz rację :roll:
wygląda na to, że tylko my dwie jekieś lewe i się nie stroimy :evil_lol:

hahahaha, no ja to sie nigdzie nie wybieram, więc stroić się nie trzeba :eviltong:

Posted

Moniś napisał(a):

hahahaha, no ja to sie nigdzie nie wybieram, więc stroić się nie trzeba :eviltong:

ja też, idę tylko do kuzynki 2 bloki dalej wiec nawet nie wiem czy włosy na tą potrzebę myć :evil_lol::evil_lol:

Posted

fidelek2 napisał(a):
ja też, idę tylko do kuzynki 2 bloki dalej wiec nawet nie wiem czy włosy na tą potrzebę myć :evil_lol::evil_lol:

no co Ty Kobieto :evil_lol: jasne, że się nie opłaca, zaoszczędzisz wody przynajmniej na nowy rok :evil_lol:

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Nikt się nie odzywa, bo tak nas rozpieszczasz fotkami, że wszyscy z wrażenia zamarli :cool3:

Taaaaaaa, dobrze by było :diabloti: tyle sie naprodukowałam i nikt nawet nie pochwalił :angryy: :mad: ;);) Nie wstawiam wiecej :evil_lol: