Moniś Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 :loveu::loveu: i na koniec jak zwykle okienny portrecik :loveu: Quote
Moniś Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='Gosiek'] jaka śliczna niunia :loveu: hihihi :loveu: dziękujemy! :loveu::loveu::loveu: to jeszcze coś ;) Quote
Gosiek Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Moniś']hihihi :loveu: dziękujemy! :loveu::loveu::loveu: to jeszcze coś ;) fajowe :loveu: Nodduś jest bardzo fotogeniczny :p Quote
Zuza96 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Jaki z niego słodziak ...............................................:loveu: Quote
Kasia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Moniś'] jaki marzyciel :loveu::loveu: cześć Moniczko ;) Quote
Magda Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Pikne zdjecia:loveu: Slodziutki pyszczek ma Quote
Moniś Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Dziękujemy za komplemenciki:loveu::loveu: Ciesze się, że się Noddunio podoba :loveu: Troszkę fotek z misiem :lol: Quote
Kasia Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Moniczko to już sylwester, więc przyjmij od nas życzenia wszystkiego dobrego w Nowym Roku 2007, a dzisiejszej nocy zabawy aż do białego rana!!! I oby ta noc trwała jak najdłużej!!! :BIG::BIG::BIG: Quote
Kasia Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='Moniś'] Łał, toć ta dziura większa od niego :crazyeye::crazyeye::evil_lol: Quote
Moniś Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [quote name='fidelek2']Łał, toć ta dziura większa od niego :crazyeye::crazyeye::evil_lol: no ba :diabloti: kopał ją pare minut, aż się zziachał :evil_lol: Dziękujemy Kasiu za życzonka! :multi: Szczęśliwego Nowego Roku Kochani!!!! :multi::multi: Quote
Alka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 cześć Moniś!:multi: Jak to dobrze widzieć cię w dobrym humorku :multi:Odkąd się pojawiłaś galeryjka ruszyła pełną parą.Szalejesz kochana, szalejesz:multi::multi: i super , tyyyyle foteczek , jak cudnie :loveu::loveu: buziaczki dla Was kochani!:loveu: Quote
Kasia Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Alka napisał(a): Jak to dobrze widzieć cię w dobrym humorku :multi:Odkąd się pojawiłaś galeryjka ruszyła pełną parą.Szalejesz kochana, szalejesz:multi::multi: i super , tyyyyle foteczek , jak cudnie :loveu::loveu: co racja to racja ;) Quote
Gosiek Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 cześć Moniśka :cool3: jak tam dzisiaj? U mnie w nocy lało a teraz swieci obłędne słoneczko :p Noddulek nieźle kopie :lol::lol::lol: znalazł coś chociaż? Quote
Zuza96 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Niech taneczny, lekki krok, będzie z Wami cały rok.:Rose: Niech prowadzi Was bez stresu, od sukcesu, do sukcesu.:B-fly: Mizianko dla Nodusia :loveu: Quote
Moniś Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Witam Kochaniutkie! :multi: Alu, cieszę się, że w końcu do nas dotarłaś :razz: Z fotkami szaleje, bo niedługo TZcik zabierze aparacik i znów będzie świecić pustką :placz: Gosiu, u nas też całą noc lał deszcz- straszna szaruga za oknem :roll: Kilka fotek mieszanych ;) Quote
Moniś Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Coś nikt tu do nas nie zagląda :roll: Czyżby każdy się na Sylwestra szykował? :lol: Quote
Kasia Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Moniś napisał(a): Coś nikt tu do nas nie zagląda :roll: Czyżby każdy się na Sylwestra szykował? :lol: niestety chyba masz rację :roll: wygląda na to, że tylko my dwie jekieś lewe i się nie stroimy :evil_lol: Quote
Moniś Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 fidelek2 napisał(a):niestety chyba masz rację :roll: wygląda na to, że tylko my dwie jekieś lewe i się nie stroimy :evil_lol: hahahaha, no ja to sie nigdzie nie wybieram, więc stroić się nie trzeba :eviltong: Quote
Kasia Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Moniś napisał(a): hahahaha, no ja to sie nigdzie nie wybieram, więc stroić się nie trzeba :eviltong: ja też, idę tylko do kuzynki 2 bloki dalej wiec nawet nie wiem czy włosy na tą potrzebę myć :evil_lol::evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Nikt się nie odzywa, bo tak nas rozpieszczasz fotkami, że wszyscy z wrażenia zamarli :cool3: Quote
Moniś Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 fidelek2 napisał(a):ja też, idę tylko do kuzynki 2 bloki dalej wiec nawet nie wiem czy włosy na tą potrzebę myć :evil_lol::evil_lol: no co Ty Kobieto :evil_lol: jasne, że się nie opłaca, zaoszczędzisz wody przynajmniej na nowy rok :evil_lol: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Nikt się nie odzywa, bo tak nas rozpieszczasz fotkami, że wszyscy z wrażenia zamarli :cool3: Taaaaaaa, dobrze by było :diabloti: tyle sie naprodukowałam i nikt nawet nie pochwalił :angryy: :mad: ;);) Nie wstawiam wiecej :evil_lol: Quote
Recommended Posts