Magda Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='Moniś']Noddy z przed chwilki ;) Co on tylko przez te okno tak patrzy?:eviltong: Moze zmien scenerie:evil_lol: Quote
Moniś Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Magda_Miki napisał(a):Co on tylko przez te okno tak patrzy?:eviltong: Moze zmien scenerie:evil_lol: W innym miejscu nie można go uchwycić, bo zwiewa z kadru :evil_lol: Quote
Magda Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Moniś napisał(a):W innym miejscu nie można go uchwycić, bo zwiewa z kadru :evil_lol: Nie no to ja wpadne w monotonie.....:splat: Quote
Moniś Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Magda_Miki napisał(a):Nie no to ja wpadne w monotonie.....:splat: A skąd- Twoje ZARAZKI urozmaicą Ci czas :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Inna sceneria będzie jak się dorobię aparatu :eviltong: Quote
Magda Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Moniś napisał(a):A skąd- Twoje ZARAZKI urozmaicą Ci czas :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie no ja mam juz dosc! Zaraz jak klikne myszka na zolta i czerowna karteczke pod avatarem to zobaczysz.......:-x Quote
Moniś Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='Magda_Miki']Nie no ja mam juz dosc! Zaraz jak klikne myszka na zolta i czerowna karteczke pod avatarem to zobaczysz.......:-x oj oj- jaka Biedna Dziewczynka! Odklikne Ci też :roll: Quote
Magda Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='Moniś']oj oj- jaka Biedna Dziewczynka! Odklikne Ci też :roll: Ale slodziutki spioszek:loveu: Miki tez sie wlasnie rozlozyl na kocu. Quote
Moniś Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Magda_Miki napisał(a):Ale slodziutki spioszek:loveu: Miki tez sie wlasnie rozlozyl na kocu. Właśnie teraz tak Noddy sobie nyna :loveu: TZcik mu cykał :cool3: Quote
Magda Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Moniś napisał(a):Właśnie teraz tak Noddy sobie nyna :loveu: TZcik mu cykał :cool3: Tez bym cyknela swojemu, ale nie chce mi sie wlaczac aparatu:evil_lol: Quote
Kasia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 cześć i czołem ;) Monia, musisz se sprawić aparata bo zdjęcia wychodzą Ci cudne a sam Nodduś model pierwsza klasa :razz: Quote
Zuza96 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Noooo zdjęcia Ci wychodzą cudne :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 :multi::multi::multi:hey dotarłam .....pomyliłam się z galeriami i 2 razy poszłam do Madzi :oops: czy Nodiś nie jest troszke podobny do Axelka od Gosi:razz: śliczna ta fotka:loveu: Quote
Zuza96 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Alicja wiesz, że nawet, nawet. SLODZIACZKI :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Moniś Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Hej Dziewczynki! :multi: Aparatu to pewnie już teraz prędko sobie nie sprawie, ale póki co to ciesze się aparatem TZcika :loveu: Dziękuję za komplementy Noddusiowe :loveu: I jeszcze troszkę śpioszka :lol::lol: Quote
madziasto4 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Co tak łypiesz :mad: :loveu: Paproszków nie widać na dywanie?? :confused: Taka dobra gospodyni z Ciebie czy aparat kiepski :evil_lol: Quote
Juszes Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Słodko wygląda z tą kitką :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Moniś Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 madziasto4 napisał(a):Co tak łypiesz :mad: :loveu: Paproszków nie widać na dywanie?? :confused: Taka dobra gospodyni z Ciebie czy aparat kiepski :evil_lol: Nie dobra, ale NAJLEPSZA:evil_lol: Mam mieszkanie wychuchane :evil_lol: Noddy zawsze pomaga odkurzać :cool3: Juszes, kitki nigdy mu ze zlikwiduje :loveu::loveu::loveu: Też mi się z nią podoba :cool3: Quote
Teklunia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Cześć słodziaki :buzi: [quote name='Moniś'] Piękne te foteczki! I jak duuużo :multi: Quote
Magda Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Moniś napisał(a): Juszes, kitki nigdy mu ze zlikwiduje :loveu::loveu::loveu: Też mi się z nią podoba :cool3: I tak trzymac kochana!! Kitki sa the best!:multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Ile foteczek Noddiego :loveu: A jakieś spacerowe fotki? :) Quote
Gosiek Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 halo, halo - Monisiu gdzie jesteś? rozbraja mnie ta fotka - słodkie spojrzenie zaspanego psiaczka ;) Quote
Moniś Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Witamy popołudniowo! :multi: Niedawno wróciliśmy ze spacerku, ale fotek to może będzie ze dwie z niego :evil_lol: Nie cykaliśmy, bo zimno było i nie chciało się aparatu wyciągać ;) Dziękujemy wszystkim za odwiedzinki :multi::multi: Kilka foteczek z dzisiaj :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts