Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Alex_i_Suzi napisał(a):
A tu co tak pusto???

Pusto bo nikt nie zagląda :placz:

Fotek Nodusiowych brak, dlatego tak tu pustką świeci... :shake: :evil_lol:

Ja czekam na listonosza :evil_lol: zamówiłam Nodulcowi ubranka i coś długo ich nie widać :mad::mad::mad: Może przepadły gdzieś w drodze albo komuś sie spodobały i sobie wzął :mad::mad::mad: :evil_lol::evil_lol:

Macie jeszcze w domku choineczki? Bo ja juś swoje rozebrałam dzisiaj :oops:
I jakoś tak pusto i smutno sie zrobiło... :shake:

Wróciliśmy przed chwilką z dworku... -5 stopni jest :shake: Ja zamarzam a Noddy nie chce do domu wracać... musze go napraszać i przekupywać :mad:

Posted

[quote name='Alka']no i jak, dotarły do Was ubranka ?:roll: Jeżeli tak, to mam nadzieje ,że zobaczymy Nodusia eleganta...:loveu:

Ani widu, ani słychu :mad: Nie wiem co sie dzieje :mad: Może w ogóle nie zostały wysłane :mad: Jeśli do jutra nie dojdą to podejme kroki interwencji :evil_lol:

Tekluniu, Marlenko, Alu
Dziękujemy za odwiedzinki :loveu:
I zapraszamy częściej.
Nodi macha do Was ogonkiem z radości :cool3::lol: i śle słodkie buziaczki :buzi:

Posted

Mam pytanko i zarazem dylemat.. poruszałam je na yorkofiołach, ale tam
jakoś pusto narazie...

Noddy skończył już 6 miesięcy, a górne ząbki ani drgną :shake:
Byliśmy u weta jakieś 3 tyg. temu mówił ze narazie nic złego sie nie dzieje i żeby jeszcze poczekać. Mam jednak jakieś wrażenie, że to czekanie nic nie da :shake: Jak myślicie.. poczekać jeszcze czy decydować się już na wyrywanie? :shake:
Dodam, że jakoś się obawiam tego wyrywania :shake: :placz:

Posted

O ile pamietam, to Miki mial okolo 7 miesiecy, kiedy wyrywalismy mu zebole:roll:
Jesli wet zadecydowal, zeby jeszcze poczekac...... zaczekaj jeszcze kilka dni, pobaw sie z Nodim w jakies przeciaganie, daj twarde smakolyki do gryzienia. Jesli nic sie nie bedzie dzialo to idz do innego weta (moze on podejmie inna decyzje:roll:)

Pozdrow Noddiego;)

Posted

Magda_Miki napisał(a):
O ile pamietam, to Miki mial okolo 7 miesiecy, kiedy wyrywalismy mu zebole:roll:
Jesli wet zadecydowal, zeby jeszcze poczekac...... zaczekaj jeszcze kilka dni, pobaw sie z Nodim w jakies przeciaganie, daj twarde smakolyki do gryzienia. Jesli nic sie nie bedzie dzialo to idz do innego weta (moze on podejmie inna decyzje:roll:)

Pozdrow Noddiego;)

Dzięki Madziu- dobra duszyczko :lol:

Posted

Moniś napisał(a):
Mam pytanko i zarazem dylemat.. poruszałam je na yorkofiołach, ale tam
jakoś pusto narazie...

Noddy skończył już 6 miesięcy, a górne ząbki ani drgną :shake:
Byliśmy u weta jakieś 3 tyg. temu mówił ze narazie nic złego sie nie dzieje i żeby jeszcze poczekać. Mam jednak jakieś wrażenie, że to czekanie nic nie da :shake: Jak myślicie.. poczekać jeszcze czy decydować się już na wyrywanie? :shake:
Dodam, że jakoś się obawiam tego wyrywania :shake: :placz:
chyba Ala Tuffikowa mogłaby coś powiedzieć o ząbkach bo Tuffi chyba miał usuwane :roll:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
chyba Ala Tuffikowa mogłaby coś powiedzieć o ząbkach bo Tuffi chyba miał usuwane :roll:

Ala Tuffikowa gdzieś przepadła :mad:

Posted

Dzień dobry Kochani!

Jak tam u Was dzisiaj z pogodą? :roll: U nas - 7 :shake:
Napisałam wczoraj do Pani od ubranek :cool3: I dowiedziałam się, że zostały wysłane dopiero dzisiaj :-o:-o:-o W takiej sytuacji będą u mnie być może po jutrze :roll: Kurde! Tyle dni czekania na darmo :oops: :shake:

Nodusiowa zabawa z krówką

Miłego dnia Kochani

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']chyba Ala Tuffikowa mogłaby coś powiedzieć o ząbkach bo Tuffi chyba miał usuwane :roll:

Tuffi miał usuwane w wieku 10 m-cy.Wet nam mówił ,że tak mniej więcej ale do 8 m-ca trzeba czekac.Twój Noddy ma dopiero 6m-cy, radziłabym poczekac,i tak jak podpowiada Magda bawić się w przeciaganie.;)

Nie ma sensu panikować , może akurat zaczną sie ruszać :cool3:
Samego zabiegu ja również się obawialam:diabloti:Ale mam zaufanego weta i wiedziałam ,że będzie dobrze.;)

Moniko, gdzieś tam na yorkach powinnaś znależć coś na ten temat.Przypominam sobie ,że Dagusia opisywała usuwanie Oskarkowych kiełków .

Posted

[quote name='Alka']Tuffi miał usuwane w wieku 10 m-cy.Wet nam mówił ,że tak mniej więcej ale do 8 m-ca trzeba czekac.Twój Noddy ma dopiero 6m-cy, radziłabym poczekac,i tak jak podpowiada Magda bawić się w przeciaganie.;)

Nie ma sensu panikować , może akurat zaczną sie ruszać :cool3:
Samego zabiegu ja również się obawialam:diabloti:Ale mam zaufanego weta i wiedziałam ,że będzie dobrze.;)

Moniko, gdzieś tam na yorkach powinnaś znależć coś na ten temat.Przypominam sobie ,że Dagusia opisywała usuwanie Oskarkowych kiełków .
Bawimy się, przeciągamy, ale narazie bez efektów.
Kły jak siedziały tak siedzą :shake: A obok nich nowe :shake: W dodatku te za kiełkami też ani myslą się poruszyć :shake:
W takim razie poczekam jeszcze jakiś czas. Obserwuję ząbki i narazie żaden mleczak się nie psuje, więc myślę, że nie sprawiają mu one jakiegoś dyskomfortu.
Dobrze, że chociaż dolne mamy za sobą. :multi:

Alu, dziękuję za podtrzymanie na duchu :buzi:
Jak to dobrze, że można się tu poradzić doświadczonych osóbek.

Tak na marginesie to wkurzyła mnie ta Pani od ubranek :mad:
8 dni czekałam :mad: A przez tyle czasu to na bank ubranka by doszły :mad:

Posted

Moniś nie dziwie sie, tez bym sie wkurzyla. Ja ostatnio zamawialam dwie bluzy na stronie pankracy.pl i przyszly w ciagu trzech dni. A do tego dostalam gratis kalendarz na 2006 rok, na ktorym miedzy innymi sa Yorki :lol: :lol: :lol:

Posted

Alex_i_Suzi napisał(a):
Moniś nie dziwie sie, tez bym sie wkurzyla. Ja ostatnio zamawialam dwie bluzy na stronie pankracy.pl i przyszly w ciagu trzech dni. A do tego dostalam gratis kalendarz na 2006 rok, na ktorym miedzy innymi sa Yorki :lol: :lol: :lol:

Daj spokój :mad: 8 dni + następne 3,4 dni = 12 dni :mad:
Jeszcze nigdy żadna przesyłka nie szła do mnie prawie dwa tygodnie :shake:

Posted

Ja chcialabym kupic Mikiemu jakies fajne ubranka na zime, sweterki, ale w domu uznaliby mnie w 100% za wariatke....:roll: Jak to jest u was??
Bylabym chyba jedyna zwariowana osoba na punkcie yorkow i ich ubierania na osiedlu....:lol::lol:
Moniś,
Jak dojda ubranka to szybko wklejaj ich fotki;)

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Ja chcialabym kupic Mikiemu jakies fajne ubranka na zime, sweterki, ale w domu uznaliby mnie w 100% za wariatke....:roll: Jak to jest u was??
Bylabym chyba jedyna zwariowana osoba na punkcie yorkow i ich ubierania na osiedlu....:lol::lol:
Moniś,
Jak dojda ubranka to szybko wklejaj ich fotki;)

U mnie z początku Mama też mówiła, że chyba zwariowałam, bo chce psa ubierać :razz: Argumentowała to tym, że ludzie będą sie śmiać itp. Ale nie dbam o to :mad: Niech sobie gadają co chcą. Chociaż do tej pory nie spotkałam się z żadnym negatywnym komentarzem dotyczącym ubierania psa. Zazwyczaj przechodnie przyznają rację, że lepiej psa ubrać niż ma biedak marznąć na 10-cio stopniowym mrozie. :lol:
Mamie wytłumaczyłam, że tak potrzeba i już. Dała się przekonać :evil_lol:

A ubranka może dojdą jutrą..., ale to jest pod wielkim znakiem zapytania...
:mad:

A jeśli chodzi o fotki ubranek to nawet jak dojdą to nie mamy aparatu żeby ufocić w nich Nodiego.
Madziu jak chcesz to mogę podać Ci linki na PW wtedy sobie obejrzysz owe ubranka :cool1: