Juszes Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Ohh jak słodko sobie drzemie wtulony do misiaka ;*** :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 O fotka z misiem! Jaki piękny ten Noddy :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Cześć Moniczko! :multi: Ale śliczne fotki Nodiego :loveu: Buziak w pysiak! :multi: Quote
Moniś Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Dobranoc dziewczynki! :buzi: Dobrej nocki życzymy!! Quote
Marta_Ares Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 oo doczekalam sie fotek:multi: :multi: :multi: sliczny Nodi:loveu: :loveu: Quote
Magda Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 No prosze jakie slodkie fotki:loveu: Czy on tak zasypia z misiem w pyszczku? Jesli tak to witamy w klubie:p Quote
Moniś Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Cześć Dziewczyny! :multi: Dziękujemy za odwiedzinki i komplemenciki :loveu: Magda, czasem zdarzy mu się zasnąć z miśkiem :evil_lol: Pisałam wcześniej, że kupiliśmy kalendarz z psami i kotami- pokażę Wam kilka fotek z tego kalendarza :cool3: :loveu: Quote
Marta_Ares Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 kalendzarz z allegro??? bardzo ladny za ile wylicytowaliscie?? Quote
Moniś Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Marta_Ares napisał(a):kalendzarz z allegro??? bardzo ladny za ile wylicytowaliscie?? Wylicytowaliśmy za 27zł, ale na innych aukcjach szły taniej :cool3: Quote
Gosiek Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 cześć Monisiu :buzi: dawno mnie nie było ale widzę że Ciebie też ;) :loveu::loveu: śliczna foteczka i śliczny Noddulek :loveu::loveu: współczuję problemów z aparacikiem... niestety tak sie czasem z Allegro trafia nieładnie...... Quote
Moniś Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Jeszcze kilka fotek kalendarza :cool3: I dzisiejszy Noddy ze swoim misiakiem :loveu::loveu: Quote
Moniś Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Ale świetny kalendarz :) też mi się strasznie spodobał :loveu: W ogóle to można go dostać gratis kupując jakąś kocią karmę z royala ;) Quote
Zuza96 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Jaki śliczniasty ten kalendarzyk, fotki oczywiście też , ale naprawde mi też się bardzo spodobał :cool3: A może sobie taki kupie :p :eviltong: Quote
Kasia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 cześć Moniczko ;) kalendarzyk faktycznie śliczy...avatarek i banner jeszcze bardziej :loveu::loveu: sama je robiłaś? :p Quote
Zuza96 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Jaka ja głupia, :oops: nawet nie zauważyłam, że masz Moniczko nowy avatarek i bannerek śliczne :loveu: Ja nie umiem takich zrobić, :placz: a chciałabym miec avatarek :roll: Quote
Moniś Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 fidelek2 napisał(a):cześć Moniczko ;) kalendarzyk faktycznie śliczy...avatarek i banner jeszcze bardziej :loveu::loveu: sama je robiłaś? :p avek i banner? ;) Nio pewnie, że sama- chociaż ten banner to taki trochę nieudany :eviltong: Zuza96, możesz kupić, ale nie wiem czy jeszcze są na allegro :eviltong: chyba, że gdzies indziej ;) Quote
Moniś Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 [quote name='Zuza96']Jaka ja głupia, :oops: nawet nie zauważyłam, że masz Moniczko nowy avatarek i bannerek śliczne :loveu: Ja nie umiem takich zrobić, :placz: a chciałabym miec avatarek :roll: No to wstaw sobie jakiś avatarek- co za problem ;) Dziękuję za komplemencik :razz: Quote
Zuza96 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Nie musisz pisać do mnie tak oficjalnie, możesz pisać Zuzia, Zuza, itp. :eviltong: A co do kalendarzyka, to moze zorientuję się dokładnie przy jakiej karmie kociej jest, to moze kupię, bo moja babcia ma kota, a właśnie skończyła mu się karma, a jak nie bedzie to kupie na allegro albo gdzieś idziej jak mi podpowiadasz :p Quote
Moniś Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='Zuza96']Dzień dobry :p dzień dobry:multi: Zuziu, nie wiem dokładnie jaka to karma, ale coś pisze tutaj KLIK Quote
Zuza96 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Dzięki Moniczko, jeszcze z ceną tej karmy też tak sobie, więc może kupię ;) Quote
Recommended Posts