pinczerka_i_Gizmo Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Jaki zamyślony chłopak :loveu: WESOŁYCH ŚWIĄT! :) Quote
Moniś Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Jaki zamyślony chłopak :loveu: WESOŁYCH ŚWIĄT! :) zamyślony i jakiś chorutki :roll: w środę idziemy do weta.. :roll: miske omija z daleka- coś czuję, że gardełko nawaliło :roll: również WESOŁYCH ŚWIĄT i dużo śniegu :evil_lol:;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Moniś napisał(a):zamyślony i jakiś chorutki :roll: w środę idziemy do weta.. :roll: miske omija z daleka- coś czuję, że gardełko nawaliło :roll: również WESOŁYCH ŚWIĄT i dużo śniegu :evil_lol:;) Ojej biedaczek :shake: Oby szybko wrócił do miseczki ;) A życzenia śniegu bardzo się przydadzą :cool3: Wzajemnie! :) Quote
Moniś Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 My juz mowimy DOBRANOC i zyczymy spokojnego, jutrzejszego dnia! :multi: Quote
Juszes Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Nodiś śliczny jak zawsze :loveu::loveu::loveu: PS SOrry, że tak dawno nie zglądałam :( Quote
Moniś Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Juszes napisał(a): Nodiś śliczny jak zawsze :loveu::loveu::loveu: PS SOrry, że tak dawno nie zglądałam :( nie szkodzi ;) mnie tez ostatnio nie bylo ;) Quote
Kasia Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 O jejku, moje śliczności :loveu: :loveu: :loveu: jak ja go dawno nie widziałam!!! cześć Moniczko ;) Quote
Magda Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Hej Moniczko! Jak milo widziec Nodulca w zywszych kolorach:loveu: Porob tysiace zdjec, zeby zostaly po wyjezdzie Tz'ta:cool3: Pozdr! Quote
Moniś Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Czesc Kochaniutkie :multi: Dziekujemy za odwiedzinki :multi: i jeszcze raz Noddulek :loveu: i duzy rozmiar Quote
madziasto4 Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Cześć Monisia :) Ooo, Noduś jest :loveu: Quote
Moniś Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 madziasto4 napisał(a):Cześć Monisia :) Ooo, Noduś jest :loveu: a no, troszkę jest :cool3: Quote
Moniś Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 fidelek2 napisał(a):a co z aparatem Moniczko? doszedł? co Ty:roll: napisalismy juz do niego o zwrot kasy i czekamy :roll: Zaraz wstawię choinkę z dużego pokoju :lol: Pokażcie swoje :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 A ja aparatu nie mam :placz: Ale choinka jest duża... :diabloti: nowa :diabloti: zielona :evil_lol: i przystrojona na pomarańczowo ;) Quote
Madzia_19 Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Moniś napisał(a): jaka słodziutka minka :loveu: :loveu: :loveu: chiński york :p Quote
Moniś Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Witamy raniutko! :multi: I można by rzec, że Święta, Święta i po świętach :roll: tyle sie człowiek narobił, a tu już po:evil_lol: Jak samopoczucia po obżarstwie? :lol: Miłego dnia! :multi: Quote
Zuza96 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Dzień dobry Moniczko :multi: A co z aparacikiem napisałaś do Allegro (bo chyba tam go kupiłaś tak?) :roll: A jak nie to jak najprędzej opisz im wszystko w mailu i dokładnie oni się tym w wszystkim zajmą ;) A ten facet jest WrEDnY :angryy: Quote
Zuza96 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 A co do samopoczucia to Hmmmmmm.... Jestem przejedzona. Napewno ! Quote
Magda Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Hej Moniczko! Ale tutaj choinkowo:loveu: A Noddy wyglada jak posag na jedenj fotece:lol: Ja tez jestem obzarta, ale nie na tyle zeby przestac dalej wcinac:diabloti: Quote
Moniś Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Witamy popołudniowo :multi: Dzwoniliśmy dzisiaj i zwrócą nam kase na szczęście ;) TZcik się zastanawia czy nie oddać w takim razie mi swojego a kupić sobie nowy już taki bardziej profesjonalny, no ale zobaczymy ;) Nodduś ze swoim gwiazdkowym misiem ;) Quote
Kasia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Monika, namawiaj i urabiaj TZcika :razz: tak co by w końcu zmiękł i rzekł - Niech Ci będzie Kobieto, kupię se nowy!!! a my wtedy będziemy często gęsto oglądać Noddulaka :p Quote
Moniś Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 fidelek2 napisał(a):Monika, namawiaj i urabiaj TZcika :razz: tak co by w końcu zmiękł i rzekł - Niech Ci będzie Kobieto, kupię se nowy!!! a my wtedy będziemy często gęsto oglądać Noddulaka :p a skąd- nie bede naciskać, bo to nie wypada przeca :roll:;) Quote
Recommended Posts