Zuza96 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 O tak Magda ma rację cała Nodusiowa Galeryjka będzie różowa :evil_lol: Quote
Teklunia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Moniczko, widzę że i Ciebie nie mam prawie wcale... Coś ostatnio dużó osób mówi że nie ma weny na pisanie... To pewnie jesienno-zimowa depresja ;) Quote
Kasia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 cześć Moniczko ;) smutno tu bez Ciebie...wpadniej kiedyś na dłużej??? ;) Quote
Alka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Hej Moniczko, co z Tobą , odezwij się proszę... Quote
Zuza96 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Monisiu to ja już tu chyba nie będę pisała,:shake: bo dziewczyny mnie osądzają, że tu pełno różu :evil_lol: a ja GŁUPIA piszę, :oops: bo myślę, że coś napiszesz a tu nic :-( Quote
Moniś Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 [quote name='Zuza96']Monisiu to ja już tu chyba nie będę pisała,:shake: bo dziewczyny mnie osądzają, że tu pełno różu :evil_lol: a ja GŁUPIA piszę, :oops: bo myślę, że coś napiszesz a tu nic :-( pisz, pisz... miło mi czytać, że pamiętacie o nas :multi: Oboje z Nodim żyjemy... Dopadły mnie problemy różnego typu i jakoś nie mam weny na pisanie...:roll: Na "stałe" wroce być może po nowym roku! Buziaczki :buzi: WESOŁYCH ŚWIĄT! Quote
madziasto4 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Moniś napisał(a):pisz, pisz... miło mi czytać, że pamiętacie o nas :multi: Oboje z Nodim żyjemy... Dopadły mnie problemy różnego typu i jakoś nie mam weny na pisanie...:roll: Na "stałe" wroce być może po nowym roku! Buziaczki :buzi: WESOŁYCH ŚWIĄT! I tyle ją widzieliśmy........:roll: Quote
Alka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='Moniś'] Dopadły mnie problemy różnego typu i jakoś nie mam weny na pisanie...:roll: Na "stałe" wroce być może po nowym roku! Buziaczki :buzi: WESOŁYCH ŚWIĄT! Moniczko, nareszcie się odezwałaś:multi: Mam nadzieję ,że kłopoty miną (muszą :diabloti:)czego ci bardzo życzę i szybciutko wrócisz do nas na stałe.Pamiętaj ,że czekamy tu na Ciebie i Noddusia !:loveu: Wesołych,spokojnych Świąt! Quote
Teklunia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Moniś napisał(a):pisz, pisz... miło mi czytać, że pamiętacie o nas :multi: Oboje z Nodim żyjemy... Dopadły mnie problemy różnego typu i jakoś nie mam weny na pisanie...:roll: Na "stałe" wroce być może po nowym roku! Buziaczki :buzi: Monisia, nie smutaj się :glaszcze: Jesteśmy z Tobą wszystkie i masz Noddusia! No już uśmiechnij się szybciutko :) :buzi: Quote
Zuza96 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: I już Monisi nie ma Quote
Kasia Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Zuza96 napisał(a): :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: I już Monisi nie ma będzie, będzie :p prawda Moniczko? ;) Quote
Magda Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 A powiesz nam czy aparacik juz doszedl?:cool3: I wracaj szybciutko, bo tu wierne fanki czekaja:p:p Quote
Moniś Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Cześć Kochaniutkie! :multi: Aparatu jak nie było tak nie ma- facet w ch....... wali :mad: Jutro występujemy o zwrot kasy ;) jak tam przygotowania do świąt? :lol: Quote
Zuza96 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Hurrrrraaaa jest Moniczka :multi: A ja juz płakałam :evil_lol: Jak masz chwilkę wolnego czasu o i może nawet foteczki będą co ??? :cool3: Quote
Zuza96 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 No tak jest Moniczka ale złe wieści o aparaciku są :shake: No a przygotawania u mnie już powoli się kończą no a jedzonko to mama robi :cool3: Ja tylko ubieram choineczkę sprzątam mieszkanko prawie całe i gdzieniegdzie kłade ozdoby swiąteczne :razz: Quote
Kasia Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Moniś napisał(a): Cześć Kochaniutkie! :multi: Aparatu jak nie było tak nie ma- facet w ch....... wali :mad: Jutro występujemy o zwrot kasy ;) jak tam przygotowania do świąt? :lol: no tak, przyszła parę słów wyrzeźbiła i poszła...chyba musimy na osobności pogadać :evil_lol: Quote
Moniś Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 fidelek2 napisał(a):no tak, przyszła parę słów wyrzeźbiła i poszła...chyba musimy na osobności pogadać :evil_lol: możemy,możemy :evil_lol: Dziewczyny, przepraszam, że nie porobiłam Wam tych bannerów itp, ale nie miałam do tego głowy...- ostatnio za duzo sie u mnie działo... :-( Jutro przyjeżdza TZcik, wiec mam nadzieje, że chociaż święta będą udane!:multi: Buziaczki dla Was! Quote
Kasia Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Moniś nie przepraszaj, nie masz za co ;) i głowa do góry :p Quote
Kasia Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Moniś, zdrowych i pogodnych świąt i mnóstwa prezentów pod choinką życzy Kasia i Fidlasty Quote
Mi. Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Przyszłyśmy życzyć Wesołych Świąt!! :tree1: Quote
Teklunia Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Monisiu, jateż życzyę Wam wspaniałych Świąt :) I głowa do góry, niech te wszystkie smuteczki uciekną od Ciebie jak najdalej :) Quote
Zuza96 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Moniczko, a ja życzę Ci : GWIAZDORA w kominie, :x-mas: prezentów ile sie nawinie, :cool1: cukierków dwie skrzynki, :p dwumetrowej choinki ! :tree1: I sylwestra do rana ;) Quote
Moniś Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 Hej Kochaniutkie :multi: Dziękuję za wszystkie życzonka i również życzę Wam Spokojnych Świąt :tree1: TZcik przywiózł swój aparat, więc cyknełam kilka fotek Nodiemu, żeby Wam pokazać jak wygląda w normalnych kolorach, bo na tych z komórki to kiepska jakość :roll: Wstawię kilka :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts