Anecioreczek Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 ojć :) od takiego Mikołajka chciałabym dostać prezncik:loveu::cool3: Quote
nikusia Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Cześć Moniczko! Życzę Wam Mikołaja z mnóstwem prezentów i kości :evil_lol: A Yorkusiowa rodzinka śliczniutka... :) Quote
Moniś Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Anecioreczek napisał(a):ojć :) od takiego Mikołajka chciałabym dostać prezncik:loveu::cool3: jak będziesz grzeczna to dostaniesz :cool3::evil_lol: Quote
Kasia Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 przystojny ten Twój Mikołaj, wiesz??? ;) Moniczko, dostałaś moje PW ze zdjeciami? Quote
Moniś Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 fidelek2 napisał(a):przystojny ten Twój Mikołaj, wiesz??? ;) Moniczko, dostałaś moje PW ze zdjeciami? A, właśnie miałam Ci napisac, że PW dostałam, ale link jest jakiś felerny i sie nie otwiera :roll: musisz wysłać jeszcze raz ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Cześć Moniś, widzę, ze i do Was zawitał Mikołajowy piesio :cool3: :cool3: U nas też dzisiaj taki gościł. Przesłodko Noddulek wygląda w mikołajkowej czapeczce, a probowalas mu takową zakładać :razz: Quote
Moniś Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Moniś, widzę, ze i do Was zawitał Mikołajowy piesio :cool3: :cool3: U nas też dzisiaj taki gościł. Przesłodko Noddulek wygląda w mikołajkowej czapeczce, a probowalas mu takową zakładać :razz: jasne, że tak :cool3: mamy mikołajkową czapeczkę- jak będzie aparat to go ufocę :cool3: A Oskarek jak zwykle cudny :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='Moniś']jasne, że tak :cool3: mamy mikołajkową czapeczkę- jak będzie aparat to go ufocę :cool3: A Oskarek jak zwykle cudny :lol: No koniecznie!! Mam nadzieje, ze lada dzien i aparacik dojdzie :mad: Quote
Zuza96 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Jaki cudniasty ten mikołajek :loveu::loveu: ja też bym chciała od niego dostać prezencik :eviltong: tylko nie kość :evil_lol: Quote
Alka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 cześc Monisiu!:multi: Cudowną karteczkę zrobiłaś z Noddusiem w roli Mikołajka:loveu: Jakieś wieśći o aparaciku :roll: Quote
Kasia Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 a dlaczego ostatnio tak mało sie odzywasz i prawie nic nie piszesz??? :placz: Quote
Moniś Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 fidelek2 napisał(a):a dlaczego ostatnio tak mało sie odzywasz i prawie nic nie piszesz??? :placz: Jakoś nie mam nastroju :-( Wygraliśmy z Tz na aukcji taki fajny kalendarz z psami i kotkami :loveu: pokażę Wam na fotkach jak aparat dojdzie, no i oczywiście sam kalendarz. Alu, dziękuję za mikołajkowego Noddusia :loveu:, który właśnie fika z piłeczką :lol: Pogoda u nas dzisiaj do kitu, pada jakiś mały deszczyczek i ogólnie jest szaro-buro:roll: Dziękuję Wam Kochane moje za odwiedzinki mimo tego, że ja mało się udzielam. :roll::roll: Miłego dzionka! :multi: Quote
madziasto4 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 A ja myślałam, że Ty się już instrukcji obsługi aparatu uczysz i dlatego Cie nie ma ;) Quote
Magda Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 madziasto4 napisał(a):A ja myślałam, że Ty się już instrukcji obsługi aparatu uczysz i dlatego Cie nie ma ;) Haha...no wlasnie:evil_lol: Sliczna yorkowa gromadka:loveu: Zaraz sobie ustawie tapetke na pulpicie. Quote
Zuza96 Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Dziewczyny, to tylko ja tu zaglądam ? :shake: Quote
Kasia Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 cześć Moniczko ;) zawitasz tu kiedyś na dłużej ??? :p Quote
Kasia Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 hej hej hej :multi: żyjemy...? ;) Moniś, dostałaś już tego aparata??? a kontaktowałaś się ostatnio z gościem? :roll::roll: Quote
Zuza96 Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Cześć Moniczko i Nodusiu ! Co się z wami dzieje... Wszyscy tesknimy :-( Quote
Magda Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Moniczko wracaj szybko, bo Zuza96 pokoloruje na rozowo cala galerie:evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Magda_Miki napisał(a):Moniczko wracaj szybko, bo Zuza96 pokoloruje na rozowo cala galerie:evil_lol::evil_lol: :lol: :lol: :evil_lol: Quote
Magda Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 madziasto4 napisał(a)::lol: :lol: :evil_lol: No co....:eviltong: Nie chce sie powielac Quote
Recommended Posts