Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moniś napisał(a):
hahahahahahahha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alu rozbawiłaś mnie do łez hahahahaha ;)
Super się prezentuje :lol::lol:

na szczęście nic mu się nie stało , ale to była oczywiście ... moja wina :cool3:, bo po co go wołałam i tak było ładnie :diabloti:

ale śmialiśmy się oboje do rozpuku ...

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Alka napisał(a):
na szczęście nic mu się nie stało , ale to była oczywiście ... moja wina :cool3:, bo po co go wołałam i tak było ładnie :diabloti:

ale śmialiśmy się oboje do rozpuku ...

dobrze, że sobie tyłka nie poprzecinał :roll:
Ale ubaw to rzeczywyście musieliście mieć po pachy :lol:

Posted

Moniś napisał(a):
Cześć Ala :multi:
A wiesz, że ja się wczoraj wybrałam na pocztę, bo ciotka mi powiedziała, że strajkują, no więc mówię, że przejdę się i zapytam co z tymi przesyłkami- patrzę!:-o a listonosz idzie (tylko nie z mojego osiedla):cool3: Więc mówie, że sie wracam do domu, bo jak pójde na tą pocztę to babka pomyśli, że oszalałam :evil_lol: Wróciłam i za jakieś dwie godzinki listonosz przyszedł :razz:
Szkoda tylko, że aparat nie wysłany przez pocztę, tylko przez jakiegoś kuriera, który do tej pory mógł już przejechać pół Polski, a do mnie jakoś nie trafił :roll: Facet ma na aukcji, że zastrzega sobie wysyłkę do 21 dni, więc nim nie minie 21 dni nie mogę się o nic upomnieć... - tylko cierpliwie czekać.

Do topicu zaglądałam- bannerek Ci zrobię przy czasie ;) Nie przeczytałaś tam mojego postu, że zgłosiłam topic moderatorowi do skasowania. Czekam teraz na usunięcie.

U mnie tez chodzą Cześć! :lol:

Posted

Hej Monis!!
Widze, ze klopoty z aparacikiem zaczynaja sie od samego poczatku:shake: Ja juz sie nie moge doczekac fotek Noddiego.

Aha
I jeszcze raz dziekuje za sliczny bannerek:loveu: Troche cie pomeczylam, ale nie zaluje:diabloti: Przy okazji musze powiedziec, ze tapetki dla dziewczyn bardzo ladne. Kiedys tez probowalam takie cos zrobic, ale nie mialam odpowiedniego programu. Ty to robisz w PSie?

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Hej Monis!!
Widze, ze klopoty z aparacikiem zaczynaja sie od samego poczatku:shake: Ja juz sie nie moge doczekac fotek Noddiego.

Aha
I jeszcze raz dziekuje za sliczny bannerek:loveu: Troche cie pomeczylam, ale nie zaluje:diabloti: Przy okazji musze powiedziec, ze tapetki dla dziewczyn bardzo ladne. Kiedys tez probowalam takie cos zrobic, ale nie mialam odpowiedniego programu. Ty to robisz w PSie?

Cześć Madziu! :multi:
Nie mów mi nic o tym aparacie, bo bym faceta udusila własnymi rękoma:angryy: JEszcze z takim sprzedawcą się nie spotkałam... :angryy:

Tak, wszystko robię w PSie i nie ma za co dziękowac :razz::razz:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Cześć Monia :multi:
A jak długo już czekasz na ten aparat? :roll:

Jutro minie tydzień:roll:
A miał być wyslany firmą kurierską za 30 zł, to troche dziwne nie? Jakoś nigdy kurier do mnie tyle nie jechał tymabardziej za 30 zł........

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Hey Moniś :)
Tydzień mówisz... to przed Tobą jeszcze 2 tygodnie oczekiwania, bez jakichkolwiek zarzutów wobec gościa :roll:

Wlaśnie wiem... :roll: do tego czasu nic nie mogę zrobić. Mój błąd, że wcześniej nie zerknęłam na komentarze i ten fakt, że "asekuruje" się terminem 21 dni.
Ale jak to się mówi już po ptokach- natomiast jeśli aparat nie dojdzie przez te 21 dni zażądam zwrotu kasy..:roll:

Posted

Moniś napisał(a):
Wlaśnie wiem... :roll: do tego czasu nic nie mogę zrobić. Mój błąd, że wcześniej nie zerknęłam na komentarze i ten fakt, że "asekuruje" się terminem 21 dni.
Ale jak to się mówi już po ptokach- natomiast jeśli aparat nie dojdzie przez te 21 dni zażądam zwrotu kasy..:roll:

Tylko nie daj sie nabrać na jego wymówki, walcz o zwrot kasy! Ale mam nadzieję, że nie będzie takiej konieczności :)

Posted

hej a nie mozesz do tego faceta wyslac e-maila z pytanie o aparat i o przesylke przeciez jak grzecznie sie zapytasz to nic sie nie stanie ja juz tak kilak razy sie pytalam i zawsze okazwyalo sie ze na poczcie dlugo szlo, albo np na aukcje ktos sprowadzal rzeczy z zagaranicy i jak sie zapytalam po tygodniu kiedy wrescie bedzie moja bluzka to koles przeprosil i powiedzial ze jeszcze towar do niego nie doszedl po 2 dniach bluzka byla u mnie wyslana poczta kurierska na koszt sprzedawcy

Posted

jestem, jestem :roll:

Aparatu nie mam i pewnie mieć nie będę :shake: Ten oszust kręci cały czas... :roll:
Poczekam jeszcze chwilę, ale potem to już mu nie daruję :angryy::angryy::angryy:

dziwnie jest teraz na nowym dogo ;) jakoś się połapać nie mogę- wszystko takim tłustym drukiem ;)

Posted

Moniś napisał(a):
jestem, jestem :roll:

Aparatu nie mam i pewnie mieć nie będę :shake: Ten oszust kręci cały czas... :roll:
Poczekam jeszcze chwilę, ale potem to już mu nie daruję :angryy::angryy::angryy:

dziwnie jest teraz na nowym dogo ;) jakoś się połapać nie mogę- wszystko takim tłustym drukiem ;)

cieszę się ,że jesteś :multi::multi::multi:

Moniś , a za aparacik pieniązki już przelaliście ?:roll: Pamietam jak Marcin kupował swój ( też z allegro) ale za pobraniem... wiesz , przy kurierze sprawdził co ma w przesyłce a potem była kasa...

to nowe dogo do kitu...:cool3:

Posted

Alka napisał(a):
cieszę się ,że jesteś :multi::multi::multi:

Moniś , a za aparacik pieniązki już przelaliście ?:roll: Pamietam jak Marcin kupował swój ( też z allegro) ale za pobraniem... wiesz , przy kurierze sprawdził co ma w przesyłce a potem była kasa...

to nowe dogo do kitu...:cool3:

Tak Alu, przelaliśmy :roll: 18 listopada, a wczoraj facet raczył odpowiedzieć, że jeszcze nie wysłał, bo nie ma towaru.........:angryy:

Posted

[quote name='Moniś']Tak Alu, przelaliśmy :roll: 18 listopada, a wczoraj facet raczył odpowiedzieć, że jeszcze nie wysłał, bo nie ma towaru.........:angryy:

może faktycznie czeka na dostawę :cool3:

zapytaj jak długo masz jeszcze czekać , daj mu jakiś termin , a potem niech zwraca kasę :diabloti:
Monis , jaki to model?

Posted

[quote name='Alka']może faktycznie czeka na dostawę :cool3:

zapytaj jak długo masz jeszcze czekać , daj mu jakiś termin , a potem niech zwraca kasę :diabloti:
Monis , jaki to model?

On napisał, że wyśle w przedziale 3-10 grudnia, więc poczekam jeszcze :angryy:

Posted

no tak, trzeba poczekać :cool3:

Wiesz, ja ostatnio kupowałam kabeleki USB 5 Pin.Facet miał w ofercie 4 i 5 pin.Wpłaciłam kasę i poprosiłam o 5 pinowe.Okazało sie ,że zabrakło takowych...:cool3: ale bezproblemowo pieniążki zostały przez niego zwrócone.
Obecnie allkegrowiczowi zależy na dobrym wizerunku:p

trzymam kciuki aby transakcja zakończyła się happy endem :loveu:

Posted

Alka napisał(a):
no tak, trzeba poczekać :cool3:

Wiesz, ja ostatnio kupowałam kabeleki USB 5 Pin.Facet miał w ofercie 4 i 5 pin.Wpłaciłam kasę i poprosiłam o 5 pinowe.Okazało sie ,że zabrakło takowych...:cool3: ale bezproblemowo pieniążki zostały przez niego zwrócone.
Obecnie allkegrowiczowi zależy na dobrym wizerunku:p

trzymam kciuki aby transakcja zakończyła się happy endem :loveu:

My też wystąpimy o zwrot kasy jeśli nie wywiąże się do 10 grudnia.
Narazie czekamy na dalszy rozwój sytuacji ;)