Alka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Moniś napisał(a):hahahahahahahha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alu rozbawiłaś mnie do łez hahahahaha ;) Super się prezentuje :lol::lol: na szczęście nic mu się nie stało , ale to była oczywiście ... moja wina :cool3:, bo po co go wołałam i tak było ładnie :diabloti: ale śmialiśmy się oboje do rozpuku ... Quote
Moniś Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Alka napisał(a):na szczęście nic mu się nie stało , ale to była oczywiście ... moja wina :cool3:, bo po co go wołałam i tak było ładnie :diabloti: ale śmialiśmy się oboje do rozpuku ... dobrze, że sobie tyłka nie poprzecinał :roll: Ale ubaw to rzeczywyście musieliście mieć po pachy :lol: Quote
Kasia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Moniś, a możesz mi tą poprawioną tapetkę przesłać na @? :modla: :modla: :modla: Quote
Moniś Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 fidelek2 napisał(a):Moniś, a możesz mi tą poprawioną tapetkę przesłać na @? :modla: :modla: :modla: mogę, już przesyłam ;) Quote
Zuza96 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Moniś napisał(a):Cześć Ala :multi: A wiesz, że ja się wczoraj wybrałam na pocztę, bo ciotka mi powiedziała, że strajkują, no więc mówię, że przejdę się i zapytam co z tymi przesyłkami- patrzę!:-o a listonosz idzie (tylko nie z mojego osiedla):cool3: Więc mówie, że sie wracam do domu, bo jak pójde na tą pocztę to babka pomyśli, że oszalałam :evil_lol: Wróciłam i za jakieś dwie godzinki listonosz przyszedł :razz: Szkoda tylko, że aparat nie wysłany przez pocztę, tylko przez jakiegoś kuriera, który do tej pory mógł już przejechać pół Polski, a do mnie jakoś nie trafił :roll: Facet ma na aukcji, że zastrzega sobie wysyłkę do 21 dni, więc nim nie minie 21 dni nie mogę się o nic upomnieć... - tylko cierpliwie czekać. Do topicu zaglądałam- bannerek Ci zrobię przy czasie ;) Nie przeczytałaś tam mojego postu, że zgłosiłam topic moderatorowi do skasowania. Czekam teraz na usunięcie. U mnie tez chodzą Cześć! :lol: Quote
Magda Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Hej Monis!! Widze, ze klopoty z aparacikiem zaczynaja sie od samego poczatku:shake: Ja juz sie nie moge doczekac fotek Noddiego. Aha I jeszcze raz dziekuje za sliczny bannerek:loveu: Troche cie pomeczylam, ale nie zaluje:diabloti: Przy okazji musze powiedziec, ze tapetki dla dziewczyn bardzo ladne. Kiedys tez probowalam takie cos zrobic, ale nie mialam odpowiedniego programu. Ty to robisz w PSie? Quote
Moniś Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Magda_Miki napisał(a):Hej Monis!! Widze, ze klopoty z aparacikiem zaczynaja sie od samego poczatku:shake: Ja juz sie nie moge doczekac fotek Noddiego. Aha I jeszcze raz dziekuje za sliczny bannerek:loveu: Troche cie pomeczylam, ale nie zaluje:diabloti: Przy okazji musze powiedziec, ze tapetki dla dziewczyn bardzo ladne. Kiedys tez probowalam takie cos zrobic, ale nie mialam odpowiedniego programu. Ty to robisz w PSie? Cześć Madziu! :multi: Nie mów mi nic o tym aparacie, bo bym faceta udusila własnymi rękoma:angryy: JEszcze z takim sprzedawcą się nie spotkałam... :angryy: Tak, wszystko robię w PSie i nie ma za co dziękowac :razz::razz: Quote
madziasto4 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Cześć Monia :multi: A jak długo już czekasz na ten aparat? :roll: Quote
Moniś Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 madziasto4 napisał(a):Cześć Monia :multi: A jak długo już czekasz na ten aparat? :roll: Jutro minie tydzień:roll: A miał być wyslany firmą kurierską za 30 zł, to troche dziwne nie? Jakoś nigdy kurier do mnie tyle nie jechał tymabardziej za 30 zł........ Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Hey Moniś :) Tydzień mówisz... to przed Tobą jeszcze 2 tygodnie oczekiwania, bez jakichkolwiek zarzutów wobec gościa :roll: Quote
Moniś Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Hey Moniś :) Tydzień mówisz... to przed Tobą jeszcze 2 tygodnie oczekiwania, bez jakichkolwiek zarzutów wobec gościa :roll: Wlaśnie wiem... :roll: do tego czasu nic nie mogę zrobić. Mój błąd, że wcześniej nie zerknęłam na komentarze i ten fakt, że "asekuruje" się terminem 21 dni. Ale jak to się mówi już po ptokach- natomiast jeśli aparat nie dojdzie przez te 21 dni zażądam zwrotu kasy..:roll: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Moniś napisał(a):Wlaśnie wiem... :roll: do tego czasu nic nie mogę zrobić. Mój błąd, że wcześniej nie zerknęłam na komentarze i ten fakt, że "asekuruje" się terminem 21 dni. Ale jak to się mówi już po ptokach- natomiast jeśli aparat nie dojdzie przez te 21 dni zażądam zwrotu kasy..:roll: Tylko nie daj sie nabrać na jego wymówki, walcz o zwrot kasy! Ale mam nadzieję, że nie będzie takiej konieczności :) Quote
Marta_Ares Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 hej a nie mozesz do tego faceta wyslac e-maila z pytanie o aparat i o przesylke przeciez jak grzecznie sie zapytasz to nic sie nie stanie ja juz tak kilak razy sie pytalam i zawsze okazwyalo sie ze na poczcie dlugo szlo, albo np na aukcje ktos sprowadzal rzeczy z zagaranicy i jak sie zapytalam po tygodniu kiedy wrescie bedzie moja bluzka to koles przeprosil i powiedzial ze jeszcze towar do niego nie doszedl po 2 dniach bluzka byla u mnie wyslana poczta kurierska na koszt sprzedawcy Quote
Zuza96 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Cześć! :lol: U mnie dzisiaj piękna pogoda :razz: A u was ? :cool3: Quote
Kasia Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Moniczko, a gdzie ty się podziewasz??? :roll: :roll: Quote
Gosiek Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 cześć Monisiu :buzi: masz już aparacik? Quote
Alka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Gosiek napisał(a):cześć Monisiu :buzi: masz już aparacik? no właśnie, co z aparatem ? Moniś , odezwij się proszę ... Quote
Moniś Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 jestem, jestem :roll: Aparatu nie mam i pewnie mieć nie będę :shake: Ten oszust kręci cały czas... :roll: Poczekam jeszcze chwilę, ale potem to już mu nie daruję :angryy::angryy::angryy: dziwnie jest teraz na nowym dogo ;) jakoś się połapać nie mogę- wszystko takim tłustym drukiem ;) Quote
Alka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Moniś napisał(a):jestem, jestem :roll: Aparatu nie mam i pewnie mieć nie będę :shake: Ten oszust kręci cały czas... :roll: Poczekam jeszcze chwilę, ale potem to już mu nie daruję :angryy::angryy::angryy: dziwnie jest teraz na nowym dogo ;) jakoś się połapać nie mogę- wszystko takim tłustym drukiem ;) cieszę się ,że jesteś :multi::multi::multi: Moniś , a za aparacik pieniązki już przelaliście ?:roll: Pamietam jak Marcin kupował swój ( też z allegro) ale za pobraniem... wiesz , przy kurierze sprawdził co ma w przesyłce a potem była kasa... to nowe dogo do kitu...:cool3: Quote
Moniś Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Alka napisał(a):cieszę się ,że jesteś :multi::multi::multi: Moniś , a za aparacik pieniązki już przelaliście ?:roll: Pamietam jak Marcin kupował swój ( też z allegro) ale za pobraniem... wiesz , przy kurierze sprawdził co ma w przesyłce a potem była kasa... to nowe dogo do kitu...:cool3: Tak Alu, przelaliśmy :roll: 18 listopada, a wczoraj facet raczył odpowiedzieć, że jeszcze nie wysłał, bo nie ma towaru.........:angryy: Quote
Alka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='Moniś']Tak Alu, przelaliśmy :roll: 18 listopada, a wczoraj facet raczył odpowiedzieć, że jeszcze nie wysłał, bo nie ma towaru.........:angryy: może faktycznie czeka na dostawę :cool3: zapytaj jak długo masz jeszcze czekać , daj mu jakiś termin , a potem niech zwraca kasę :diabloti: Monis , jaki to model? Quote
Moniś Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 [quote name='Alka']może faktycznie czeka na dostawę :cool3: zapytaj jak długo masz jeszcze czekać , daj mu jakiś termin , a potem niech zwraca kasę :diabloti: Monis , jaki to model? On napisał, że wyśle w przedziale 3-10 grudnia, więc poczekam jeszcze :angryy: Quote
Alka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 no tak, trzeba poczekać :cool3: Wiesz, ja ostatnio kupowałam kabeleki USB 5 Pin.Facet miał w ofercie 4 i 5 pin.Wpłaciłam kasę i poprosiłam o 5 pinowe.Okazało sie ,że zabrakło takowych...:cool3: ale bezproblemowo pieniążki zostały przez niego zwrócone. Obecnie allkegrowiczowi zależy na dobrym wizerunku:p trzymam kciuki aby transakcja zakończyła się happy endem :loveu: Quote
Moniś Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Alka napisał(a):no tak, trzeba poczekać :cool3: Wiesz, ja ostatnio kupowałam kabeleki USB 5 Pin.Facet miał w ofercie 4 i 5 pin.Wpłaciłam kasę i poprosiłam o 5 pinowe.Okazało sie ,że zabrakło takowych...:cool3: ale bezproblemowo pieniążki zostały przez niego zwrócone. Obecnie allkegrowiczowi zależy na dobrym wizerunku:p trzymam kciuki aby transakcja zakończyła się happy endem :loveu: My też wystąpimy o zwrot kasy jeśli nie wywiąże się do 10 grudnia. Narazie czekamy na dalszy rozwój sytuacji ;) Quote
Recommended Posts