Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Moniś']

Magda, wklejam banner dla Ciebie tutaj- weź sobie ;)

No dobra......jak chcesz:evil_lol:
Dziekuje jest sliczny! A aparacik i tak przyjdzie w piatek:eviltong:

Co do gornikow to zawsze takie tragedie musza byc przed barborka.... rok temu bylo to samo:shake: Moi rodzice pracuja w PGNIG i maja dosyc smutne nastroje...

Posted

Magda_Miki napisał(a):
No dobra......jak chcesz:evil_lol:
Dziekuje jest sliczny! A aparacik i tak przyjdzie w piatek:eviltong:

Co do gornikow to zawsze takie tragedie musza byc przed barborka.... rok temu bylo to samo:shake: Moi rodzice pracuja w PGNIG i maja dosyc smutne nastroje...

Chyba w piątek nie przyjdzie :-( poczytałam komentarze tego typa i wyszlo na to, że każdy czeka ponad miesiąc! żałuje, że nie dopatrzyłam tego wcześniej! :angryy: Dodam ze wziął 30 zł za przesyłke kurierską :angryy:

Co to jest PGNIG?:oops: Polskie Górnictwo?:oops: i co dalej? :oops:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Jak już pisałam u siebie na nieszczęście listonosze ogłosili strajk ;/ ale z tym facetem to faktycznie nieciekawie. Więcej ma pozytywów czy negatywów?

więcej ma pozytywó i neutrali, ale i negatywy też wpadły ponad 30 przy 270 wszystkich:roll: głownie właśnie za szybkość przesyłki :roll:
No ale nic, trzeba czekać....

Posted

Moniś napisał(a):
więcej ma pozytywó i neutrali, ale i negatywy też wpadły ponad 30 przy 270 wszystkich:roll: głownie właśnie za szybkość przesyłki :roll:
No ale nic, trzeba czekać....

Eh i to jeszcze aparat... ale bądźmy dobrej myśli :) Naszczęście kupujesz przez Allegro więc w razie czego facet może być pociągnięty do odpowiedzialności :)

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Eh i to jeszcze aparat... ale bądźmy dobrej myśli :) Naszczęście kupujesz przez Allegro więc w razie czego facet może być pociągnięty do odpowiedzialności :)

no w razie czego to nie daruje :mad: spisałam sobie wszystkie numery itp, żeby poźniej mi jakoś nie zwiał :evil_lol:
Ale mam nadzieję, że nie będzie oszustem i sie wywiąże :roll:

Posted

Zuza96 napisał(a):
Najwyzej Allegro mu zawiesi konto czy cos tam innego zrobi Qurcze ale aparatu nie bedzie. Moniś bądzmy dobrej myśli!

jestem dobrej myśli! :multi: i wierze, że facet jest uczciwy tylko COŚ mu z tą przesylką nie wychodzi - powiedzmy :lol:;)
Aparat raczej dojdzie, ale z opóźnieniem....

Posted

Zuza96 napisał(a):
Chociarz z tymi listonoszami tesz troche nie ciekawie :angryy: i facetem :angryy: ale napewno wysłał ;)

listonosze to nie problem- na pocztę mam blisko, więc jutro polecę i zapytam czy doszło coś, bo czekam jeszcze na dwie inne rzeczy prócz aparatu. ;)

Posted

Zuza96 napisał(a):

Zawsze trzeba isc a tak to nawet fajnie dzwoni ktos mowi przesylka i wygoda jest he he

a od czego to ma się nóżki, co??? :mad: weźmie Nodulastego i zrobi 2 rzeczy na raz - spacerek z psem i odbiór przesyłek...:evil_lol::evil_lol: