Moniś Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 fidelek2 napisał(a):wysłałam Ci PW i pisałam Ci na gg...:roll: odpisałam Ci na gg :roll: Quote
Kasia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Moniś napisał(a): odpisałam Ci na gg :roll: nic nie dostałam...:roll: a chcę Ci wysłać te zdjecia... Quote
Magda Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='Moniś'] Magda, wklejam banner dla Ciebie tutaj- weź sobie ;) No dobra......jak chcesz:evil_lol: Dziekuje jest sliczny! A aparacik i tak przyjdzie w piatek:eviltong: Co do gornikow to zawsze takie tragedie musza byc przed barborka.... rok temu bylo to samo:shake: Moi rodzice pracuja w PGNIG i maja dosyc smutne nastroje... Quote
Moniś Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 Magda_Miki napisał(a):No dobra......jak chcesz:evil_lol: Dziekuje jest sliczny! A aparacik i tak przyjdzie w piatek:eviltong: Co do gornikow to zawsze takie tragedie musza byc przed barborka.... rok temu bylo to samo:shake: Moi rodzice pracuja w PGNIG i maja dosyc smutne nastroje... Chyba w piątek nie przyjdzie :-( poczytałam komentarze tego typa i wyszlo na to, że każdy czeka ponad miesiąc! żałuje, że nie dopatrzyłam tego wcześniej! :angryy: Dodam ze wziął 30 zł za przesyłke kurierską :angryy: Co to jest PGNIG?:oops: Polskie Górnictwo?:oops: i co dalej? :oops: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Jak już pisałam u siebie na nieszczęście listonosze ogłosili strajk ;/ ale z tym facetem to faktycznie nieciekawie. Więcej ma pozytywów czy negatywów? Quote
Moniś Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Jak już pisałam u siebie na nieszczęście listonosze ogłosili strajk ;/ ale z tym facetem to faktycznie nieciekawie. Więcej ma pozytywów czy negatywów? więcej ma pozytywó i neutrali, ale i negatywy też wpadły ponad 30 przy 270 wszystkich:roll: głownie właśnie za szybkość przesyłki :roll: No ale nic, trzeba czekać.... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Moniś napisał(a):więcej ma pozytywó i neutrali, ale i negatywy też wpadły ponad 30 przy 270 wszystkich:roll: głownie właśnie za szybkość przesyłki :roll: No ale nic, trzeba czekać.... Eh i to jeszcze aparat... ale bądźmy dobrej myśli :) Naszczęście kupujesz przez Allegro więc w razie czego facet może być pociągnięty do odpowiedzialności :) Quote
Zuza96 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Chociarz z tymi listonoszami tesz troche nie ciekawie :angryy: i facetem :angryy: ale napewno wysłał ;) Quote
Moniś Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Eh i to jeszcze aparat... ale bądźmy dobrej myśli :) Naszczęście kupujesz przez Allegro więc w razie czego facet może być pociągnięty do odpowiedzialności :) no w razie czego to nie daruje :mad: spisałam sobie wszystkie numery itp, żeby poźniej mi jakoś nie zwiał :evil_lol: Ale mam nadzieję, że nie będzie oszustem i sie wywiąże :roll: Quote
Zuza96 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Najwyzej Allegro mu zawiesi konto czy cos tam innego zrobi Qurcze ale aparatu nie bedzie. Moniś bądzmy dobrej myśli! Quote
Zuza96 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Adbo bedziesz go dreczyla mailami i dzwonieniem :evil_lol::evil_lol: :diabloti: Quote
Moniś Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 Zuza96 napisał(a):Najwyzej Allegro mu zawiesi konto czy cos tam innego zrobi Qurcze ale aparatu nie bedzie. Moniś bądzmy dobrej myśli! jestem dobrej myśli! :multi: i wierze, że facet jest uczciwy tylko COŚ mu z tą przesylką nie wychodzi - powiedzmy :lol:;) Aparat raczej dojdzie, ale z opóźnieniem.... Quote
Moniś Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 Zuza96 napisał(a):Chociarz z tymi listonoszami tesz troche nie ciekawie :angryy: i facetem :angryy: ale napewno wysłał ;) listonosze to nie problem- na pocztę mam blisko, więc jutro polecę i zapytam czy doszło coś, bo czekam jeszcze na dwie inne rzeczy prócz aparatu. ;) Quote
Zuza96 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Zawsze trzeba isc a tak to nawet fajnie dzwoni ktos mowi przesylka i wygoda jest he he Quote
Kasia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Zuza96 napisał(a): Zawsze trzeba isc a tak to nawet fajnie dzwoni ktos mowi przesylka i wygoda jest he he a od czego to ma się nóżki, co??? :mad: weźmie Nodulastego i zrobi 2 rzeczy na raz - spacerek z psem i odbiór przesyłek...:evil_lol::evil_lol: Quote
Kasia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='Zuza96'] A co to sa nóżki ??? HAHAHA chyba NOGI, a jak myślisz...? :evil_lol: Quote
Zuza96 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Mooooooże :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :eviltong: Quote
Zuza96 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 A propo dla Nodulca i Fidlaka :calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus: Quote
Zuza96 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 A ja juz grzecznie mówie DOBRANOC !!![SIZE=4] Jakoś strasznie mi sie chce spac Pa pa :bye: Quote
Moniś Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 Ja też już mówię Dobranoc! Do jutra Kochani! Dobrej nocki! :buzi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Moniś napisał(a):Ja też już mówię Dobranoc! Do jutra Kochani! Dobrej nocki! :buzi: Do jutra ;) Quote
Zuza96 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Moniś napisał(a):Ja też już mówię Dobranoc! Do jutra Kochani! Dobrej nocki! :buzi: Paaaaaa:sleeping: Quote
Teklunia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Moniś napisał(a):Ja też już mówię Dobranoc! Do jutra Kochani! Dobrej nocki! :buzi:no i masz ci los! przyszłam i załapałam się jedynie na DOBRANOC :shake: Quote
Recommended Posts