Moniś Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 Nie mogę się doczekać !!! :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Ja też nie mogę! :multi: Kto stawia, że dojdzie jutro!? :cool3: Quote
Moniś Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 APSA napisał(a):Chodziło mi o te bałwanki, misie, płatki śniegu itd. itp. Będę wpadać, jest na co :) Aha :roll: to coś ja nie kumata :evil_lol: Płatki śniegu są w PSie, misie to fotki moich maskotek(o ile gadamy o tych samych;)), a bałwanki to najzwyklejszy w świecie gif ;) Quote
Zuza96 Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='Moniś']Ja też nie mogę! :multi: Kto stawia, że dojdzie jutro!? :cool3: Ja :multi::multi: Quote
Moniś Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 [quote name='Zuza96']Ja :multi::multi: a ja jakoś wątpię :shake: Quote
Magda Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Hej! Wyslalam wiadomosc na prv:p Ja mysle, ze aparat bedzie za 3 dni, czyli w sam raz na weekend:cool3: Quote
Kasia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 cześć Moniko :multi: dzisiaj w nocy śniły mi się zdjecia Nodusia robione nowym aparatem, to musi być jakis znak...;) skąd mi się te sny biorą to ja sama nie wiem :hmmmm: :niewiem: :niewiem: Quote
Moniś Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 Cześć Kochaniutkie! :multi: Kasiu, niezły sen :evil_lol: a ładne chociaż były? :cool3: Ja też mam jakieś dziwne sny, a ostatnio to już całkiem jakieś koszmary mnie męczą :roll: Magda_Miki napisał(a): Ja mysle, ze aparat bedzie za 3 dni, czyli w sam raz na weekend:cool3: No nie gadaj kobieto :eviltong: Zapłaciliśmy 30 zł za przesyłke(podejrzewam, że to jakieś zdzierstwo), ale za taką kase to chyba powinno być expresowo :angryy: Śledzę na bieżąco relację z Rudy Śl. :-( Modle się, żeby przeżyli, ale podają, że są niewielkie szanse :shake: Jakie to nasze życie jest kruche...:roll: Quote
Moniś Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 Skoro już o snach mowa... to wiecie co.. w nocy i mnie i mamie śnił się czarny kolor :roll: sprawdziłam w senniku i wyszło, że to jakaś zła wróżba :-( Wierzycie w takie przepowiadanie snów? Bo ja przyznam, że jakoś się wystraszyłam tej złej wróżby- oby tylko nic sie nie wydarzyło :roll: Quote
Alka Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Moniś napisał(a): Śledzę na bieżąco relację z Rudy Śl. :-( Modle się, żeby przeżyli, ale podają, że są niewielkie szanse :shake: Jakie to nasze życie jest kruche...:roll: straszna tragedia:-( i znów na krótko przed Barbórką :-( Cześć Monisiu i Noddusiu!:multi:Pozdrawiamy Was cieplutko:loveu: Quote
Moniś Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 Alka napisał(a):straszna tragedia:-( i znów na krótko przed Barbórką :-( Niestety tym, których już znaleźli przyjdzie spędzić Barbórkę tam na górze... :-( Quote
Zuza96 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Moniś napisał(a):Skoro już o snach mowa... to wiecie co.. w nocy i mnie i mamie śnił się czarny kolor :roll: sprawdziłam w senniku i wyszło, że to jakaś zła wróżba :-( Wierzycie w takie przepowiadanie snów? Bo ja przyznam, że jakoś się wystraszyłam tej złej wróżby- oby tylko nic sie nie wydarzyło :roll: Ja nie wierze !!! Co ma sie wydarzyc tosie wydarzy i lepiej o tym nie mysleć. Quote
Zuza96 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Moniś napisał(a):Niestety tym, których już znaleźli przyjdzie spędzić Barbórkę tam na górze... :-( I tam na dole czyli na cmentarzu. To poprostu straszne:-(:-(:-( Quote
Kasia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Moniczko, a czy ja mogę się do Ciebie ładnie uśmiechnąć?;) Widziałam jakie łądne tapetki zrobiłaś Ali.... Quote
Moniś Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 fidelek2 napisał(a):Moniczko, a czy ja mogę się do Ciebie ładnie uśmiechnąć?;) Widziałam jakie łądne tapetki zrobiłaś Ali.... haha, możesz ;) Quote
Kasia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Moniś napisał(a): haha, możesz ;) a wybierzesz jakieś zdjecia sama czy mam Ci dzisiaj wieczorkiem wysłać na m'aila? ;) Quote
Moniś Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 fidelek2 napisał(a):a wybierzesz jakieś zdjecia sama czy mam Ci dzisiaj wieczorkiem wysłać na m'aila? ;) wyślij na @ wybrane przez siebie :lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Hey Moniś! I co tam z tymi fotkami? :cool3: Co do górników... ratownicy muszą co chwila przerywać akcję ratowniczą, bo nie mogą wytrzymać w tamtych warunkach, a oni mieliby przeżyć? Są bardzo mało szanse, ale dopóki nie znajdą wszystkich górników to nie można tracić nadziei... Quote
madziasto4 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Cześć Monia ;) Jaka tam zła wróżba- no najwyżej, że aparat przyjdzie z opóźnieniem ;) Quote
Moniś Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Hey Moniś! I co tam z tymi fotkami? :cool3: No nie ma aparatu :shake: wrrrr :angryy: Co do górników to masz rację do ostatniej chwili trzeba mieć nadzieje.... :-( Madzia, no wykrakałaś, bo coś nie przywożą :roll: i już dziś pewnie nic z tego :angryy: Quote
madziasto4 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Moniś napisał(a): Madzia, no wykrakałaś, bo coś nie przywożą :roll: i już dziś pewnie nic z tego :angryy: :splat: To może jutro będzie :roll: Quote
Moniś Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 madziasto4 napisał(a)::splat: To może jutro będzie :roll: a może mnie oszukali i w ogóle nie bedzie? :mad: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Moniś napisał(a):a może mnie oszukali i w ogóle nie bedzie? :mad: Teraz Ty nie kracz, będzie i już :p Quote
Moniś Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Teraz Ty nie kracz, będzie i już :p Właśnie się dowiedziałam, że w moim mieście też strajkują:crazyeye: Więc muszę jutro zaiwaniać na pocztę ;) Magda, wklejam banner dla Ciebie tutaj- weź sobie ;) Quote
Kasia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 wysłałam Ci PW i pisałam Ci na gg...:roll: Quote
Recommended Posts