Daga_i_Oskar Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Hey Monia, przyznam szczerze, ze ja też sie zdiziswilam,aj kanpisalas o wędrującym kleszczu po podłodze :crazyeye: Nigdy o tej porze zadnego juz nie złapalismy, a latem zdarzalo sie to nie czesto ale zawsze jakis sie wleił w Oskarcia. Mimo wszytsko dobrze ze go w pore zauwazylas i mam nadzieje, ze dopowiednio potraktowalas :evil_lol: Quote
Moniś Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Hey Monia, przyznam szczerze, ze ja też sie zdiziswilam,aj kanpisalas o wędrującym kleszczu po podłodze :crazyeye: Nigdy o tej porze zadnego juz nie złapalismy, a latem zdarzalo sie to nie czesto ale zawsze jakis sie wleił w Oskarcia. Mimo wszytsko dobrze ze go w pore zauwazylas i mam nadzieje, ze dopowiednio potraktowalas :evil_lol: bardzo odpowiednio go potraktowałam :mad: :mad: sama sie zdziwiłam, czyżby z Nodiego spadł? :crazyeye::crazyeye: dostałaś link z bannerem? Quote
Daga_i_Oskar Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='Moniś']bardzo odpowiednio go potraktowałam :mad: :mad: sama sie zdziwiłam, czyżby z Nodiego spadł? :crazyeye::crazyeye: dostałaś link z bannerem? wiesz co jest to bardzo mozliwe, ze Noddy go przysmyczyl do domku, ale wazne, ze sie tak skonczylo, na wszelki wypadek posprawdzaj go jeszcze w miejascach, gdzie kleszcze lubia sie najczesciej wpijac. Linka nie dostałam :( Quote
Moniś Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']wiesz co jest to bardzo mozliwe, ze Noddy go przysmyczyl do domku, ale wazne, ze sie tak skonczylo, na wszelki wypadek posprawdzaj go jeszcze w miejascach, gdzie kleszcze lubia sie najczesciej wpijac. Linka nie dostałam :( sprawdziłam go, nie wyczuwam nic, w tych jego włosach to cięzko coś zobaczyć... to może wkleje Ci do galerii ten banner ;) Quote
Magda Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Hej! To mialas przygode z tym kleszczem. Dobrze, ze niechciany lokator pozalowal najazdu:evil_lol: BTW Robisz bardzo ladne banerki:loveu::loveu: Quote
Moniś Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [quote name='Magda_Miki']Hej! To mialas przygode z tym kleszczem. Dobrze, ze niechciany lokator pozalowal najazdu:evil_lol: BTW Robisz bardzo ladne banerki:loveu::loveu: No daj spokój Madziu w szoku byłam jak go zobaczyłam :crazyeye: Czy piszesz się ma bannerek? :lol: Dziewczyny przyszłam się pochwalić, że w przyszłym tygodniu będę mieć aparat!!!!!!!!!!!!!! :loveu:TZcik:loveu: mi zafundował!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Teklunia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Moniś'] Dziewczyny przyszłam się pochwalić, że w przyszłym tygodniu będę mieć aparat!!!!!!!!!!!!!! :loveu:TZcik:loveu: mi zafundował!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: no Moniczko, to gratuluje (TZa) i zazdraszczam aparatu :) Quote
Moniś Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Teklunia napisał(a):no Moniczko, to gratuluje (TZa) i zazdraszczam aparatu :) dziękuję Kasiu! :multi: :multi::multi: Quote
Kasia Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 To super :multi::multi: W końcu będę mogła cieszyć oczy Noddulakiem non stop...bo będzie teraz wiecej zdjęć, prawda...???:p Quote
Moniś Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 fidelek2 napisał(a):To super :multi::multi: W końcu będę mogła cieszyć oczy Noddulakiem non stop...bo będzie teraz wiecej zdjęć, prawda...???:p no może może :evil_lol: zobaczymy jeszcze jak się aparat spisze :lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='Moniś'] Dziewczyny przyszłam się pochwalić, że w przyszłym tygodniu będę mieć aparat!!!!!!!!!!!!!! :loveu:TZcik:loveu: mi zafundował!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: :multi: :multi: :multi: To ja już czekam na fotki :cool3: Quote
Moniś Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Ja też! :evil_lol: :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Teklunia Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Monika, jak rany!!! 200 strona a nikt nie świętuje! :mad: Może jak zacznę to ktoś się przyłączy ;) Quote
Alicja Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='Moniś']No daj spokój Madziu w szoku byłam jak go zobaczyłam :crazyeye: Czy piszesz się ma bannerek? :lol: Dziewczyny przyszłam się pochwalić, że w przyszłym tygodniu będę mieć aparat!!!!!!!!!!!!!! :loveu:TZcik:loveu: mi zafundował!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:hurrra brawa dla TZta;) [quote name='Teklunia']Monika, jak rany!!! 200 strona a nikt nie świętuje! :mad: Może jak zacznę to ktoś się przyłączy ;) ;)a u mnie 100:drinka::drinka::drinka::drinka::drinka: Moniś zagłosuj na schronisko w Uciechowie ..proszę , tylko trzeba sie zalogować na Krakwecie http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?p=17814#17814 Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='Teklunia']Monika, jak rany!!! 200 strona a nikt nie świętuje! :mad: Może jak zacznę to ktoś się przyłączy ;) Oj ja bardzo chętnie :cool3: Quote
Moniś Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Cześć Dziewczyny! A czemu nikt mnie na impreze nie zawołał? :mad::evil_lol: :drink1::drinka::drinka: AlicjoR. - właśnie oddałam swój głos na Uciechów :roll: Quote
Zuza96 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 CZEŚĆ DZIEWCZYNY !!! No to za tą 200 stronke :Cool!::Cool!::Cool!::bigcool::bigcool::bigcool::laola: :knajpa: :popcorn: Quote
Juszes Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 gratulajce 200!! :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::laola::laola::laola::laola::laola::laola::BIG::BIG::BIG::bday::bday::bday::new-bday::new-bday::new-bday::tort::tort::tort: Quote
Magda Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='Moniś'] Czy piszesz się ma bannerek? :lol: A moge?:cool3: Hihi......zrobilam sobie nawet miejsce w podpisie:evil_lol::evil_lol: [quote name='Moniś'] Dziewczyny przyszłam się pochwalić, że w przyszłym tygodniu będę mieć aparat!!!!!!!!!!!!!! :loveu:TZcik:loveu: mi zafundował!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Nareszcie! Lepiej pozno niz wcale.... No to ja rowniez czekam na fotaski:loveu: Quote
Alka Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Witaj Monisiu ! Gratuluję 200 stronki i oczywiście cieszę się ogromnie ,że będziesz miała w końcu wymarzony aparacik:multi::multi::multi: ale będzie foteczek :multi::multi: Quote
Moniś Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 Witam wszystkich! Można by rzecz, że wieczornie, bo strasznie już ciemno:roll: To jeszcze raz po kielichu :evil_lol: :chlup: Magda, jasne, że możesz tylko wybierz jakieś fotki i prześlij mi na PW;) APSA, dziękujemy, że wpadłaś do nas :multi: zapraszamy częściej :lol: Wzory na przeróbki biorę z własnej głowy :roll: i robię w PSie. Ala, no w końcu jesteś :mad: Nie znikaj na tak długo, bo nam tu smutno bez Ciebie :roll::roll::cool3: Myślałam, że może aparacik dojdzie dziś, ale niestety cisza :niewiem: Może jutro? :roll: Aparat nie jest jakiś z najwyższej półki, ale i tak się strasznie ciesze, bo fotki na pewno będą dużo lepsze niż te z szajskiego aparatu w telefonie :eviltong: Miłego wieczorku! :multi: Quote
Zuza96 Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Myślałam, że może aparacik dojdzie dziś, ale niestety cisza :niewiem: Może jutro? :roll: Aparat nie jest jakiś z najwyższej półki, ale i tak się strasznie ciesze, bo fotki na pewno będą dużo lepsze niż te z szajskiego aparatu w telefonie :eviltong: Miłego wieczorku! :multi: Nie mogę się doczekać !!! :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Recommended Posts