Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hey Monia,

przyznam szczerze, ze ja też sie zdiziswilam,aj kanpisalas o wędrującym kleszczu po podłodze :crazyeye: Nigdy o tej porze zadnego juz nie złapalismy, a latem zdarzalo sie to nie czesto ale zawsze jakis sie wleił w Oskarcia.
Mimo wszytsko dobrze ze go w pore zauwazylas i mam nadzieje, ze dopowiednio potraktowalas :evil_lol:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Hey Monia,

przyznam szczerze, ze ja też sie zdiziswilam,aj kanpisalas o wędrującym kleszczu po podłodze :crazyeye: Nigdy o tej porze zadnego juz nie złapalismy, a latem zdarzalo sie to nie czesto ale zawsze jakis sie wleił w Oskarcia.
Mimo wszytsko dobrze ze go w pore zauwazylas i mam nadzieje, ze dopowiednio potraktowalas :evil_lol:

bardzo odpowiednio go potraktowałam :mad: :mad:
sama sie zdziwiłam, czyżby z Nodiego spadł? :crazyeye::crazyeye:

dostałaś link z bannerem?

Posted

[quote name='Moniś']bardzo odpowiednio go potraktowałam :mad: :mad:
sama sie zdziwiłam, czyżby z Nodiego spadł? :crazyeye::crazyeye:

dostałaś link z bannerem?

wiesz co jest to bardzo mozliwe, ze Noddy go przysmyczyl do domku, ale wazne, ze sie tak skonczylo, na wszelki wypadek posprawdzaj go jeszcze w miejascach, gdzie kleszcze lubia sie najczesciej wpijac.

Linka nie dostałam :(

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']wiesz co jest to bardzo mozliwe, ze Noddy go przysmyczyl do domku, ale wazne, ze sie tak skonczylo, na wszelki wypadek posprawdzaj go jeszcze w miejascach, gdzie kleszcze lubia sie najczesciej wpijac.

Linka nie dostałam :(

sprawdziłam go, nie wyczuwam nic, w tych jego włosach to cięzko coś zobaczyć...
to może wkleje Ci do galerii ten banner ;)

Posted

[quote name='Magda_Miki']Hej!
To mialas przygode z tym kleszczem. Dobrze, ze niechciany lokator pozalowal najazdu:evil_lol:

BTW Robisz bardzo ladne banerki:loveu::loveu:

No daj spokój Madziu w szoku byłam jak go zobaczyłam :crazyeye:
Czy piszesz się ma bannerek? :lol:

Dziewczyny przyszłam się pochwalić, że w przyszłym tygodniu będę mieć aparat!!!!!!!!!!!!!! :loveu:TZcik:loveu: mi zafundował!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Moniś']
Dziewczyny przyszłam się pochwalić, że w przyszłym tygodniu będę mieć aparat!!!!!!!!!!!!!! :loveu:TZcik:loveu: mi zafundował!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu:

no Moniczko, to gratuluje (TZa) i zazdraszczam aparatu :)

Posted

fidelek2 napisał(a):
To super :multi::multi:
W końcu będę mogła cieszyć oczy Noddulakiem non stop...bo będzie teraz wiecej zdjęć, prawda...???:p

no może może :evil_lol: zobaczymy jeszcze jak się aparat spisze :lol:

Posted

[quote name='Moniś']

:multi: :multi: :multi:

To ja już czekam na fotki :cool3:

Posted

[quote name='Moniś']No daj spokój Madziu w szoku byłam jak go zobaczyłam :crazyeye:

Dziewczyny przyszłam się pochwalić, że w przyszłym tygodniu będę mieć aparat!!!!!!!!!!!!!! :loveu:TZcik:loveu: mi zafundował!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:hurrra brawa dla TZta;)

[quote name='Teklunia']Monika, jak rany!!!
200 strona a nikt nie świętuje! :mad:

Może jak zacznę to ktoś się przyłączy ;)

;)a u mnie 100:drinka::drinka::drinka::drinka::drinka:

Moniś zagłosuj na schronisko w Uciechowie ..proszę , tylko trzeba sie zalogować na Krakwecie
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?p=17814#17814

Posted

Cześć Dziewczyny!

A czemu nikt mnie na impreze nie zawołał? :mad::evil_lol:

:drink1::drinka::drinka:

AlicjoR. - właśnie oddałam swój głos na Uciechów :roll:

Posted

gratulajce 200!!

:smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::laola::laola::laola::laola::laola::laola::BIG::BIG::BIG::bday::bday::bday::new-bday::new-bday::new-bday::tort::tort::tort:

Posted

[quote name='Moniś']

A moge?:cool3: Hihi......zrobilam sobie nawet miejsce w podpisie:evil_lol::evil_lol:

[quote name='Moniś']

Nareszcie! Lepiej pozno niz wcale.... No to ja rowniez czekam na fotaski:loveu:

Posted

Witaj Monisiu !

Gratuluję 200 stronki i oczywiście cieszę się ogromnie ,że będziesz miała w końcu wymarzony aparacik:multi::multi::multi:

ale będzie foteczek :multi::multi:

Posted

Witam wszystkich! Można by rzecz, że wieczornie, bo strasznie już ciemno:roll:

To jeszcze raz po kielichu :evil_lol: :chlup:

Magda, jasne, że możesz tylko wybierz jakieś fotki i prześlij mi na PW;)

APSA, dziękujemy, że wpadłaś do nas :multi: zapraszamy częściej :lol:
Wzory na przeróbki biorę z własnej głowy :roll: i robię w PSie.

Ala
, no w końcu jesteś :mad: Nie znikaj na tak długo, bo nam tu smutno bez Ciebie :roll::roll::cool3:

Myślałam, że może aparacik dojdzie dziś, ale niestety cisza :niewiem:
Może jutro? :roll:
Aparat nie jest jakiś z najwyższej półki, ale i tak się strasznie ciesze, bo fotki na pewno będą dużo lepsze niż te z szajskiego aparatu w telefonie :eviltong:

Miłego wieczorku! :multi:

Posted

Myślałam, że może aparacik dojdzie dziś, ale niestety cisza :niewiem:
Może jutro? :roll:
Aparat nie jest jakiś z najwyższej półki, ale i tak się strasznie ciesze, bo fotki na pewno będą dużo lepsze niż te z szajskiego aparatu w telefonie :eviltong:

Miłego wieczorku! :multi:

Nie mogę się doczekać !!! :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: