Moniś Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 A my jak zwykle na szarym końcu :shake::placz: :cool3: Quote
Magda Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Moniś napisał(a):A my jak zwykle na szarym końcu :shake::placz: :cool3: Nie tylko ty jedna...... trzeba miec sile przebicia!! A my niestety nie posiadamy tych umiejetnosci:placz: Wklajamy fotki ile tylko mozemy i nici! Ale to nic, wazne, ze galeria jest i mozna sobie wklejac zdjecia. Ja czesto wysylam znajomym adres galerii i ogladaja Mikusia (nie musze otwierac albumow);) Quote
Alicja Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 ;) ale Nodiś męczy Muppeta :lol: Śliczny pyszczek :loveu: Quote
PIKA Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Magda_Miki napisał(a):Nie tylko ty jedna...... trzeba miec sile przebicia!! A my niestety nie posiadamy tych umiejetnosci:placz: Wklajamy fotki ile tylko mozemy i nici! Ale to nic, wazne, ze galeria jest i mozna sobie wklejac zdjecia. Ja czesto wysylam znajomym adres galerii i ogladaja Mikusia (nie musze otwierac albumow);) Ale marudy :evil_lol: Sa tacy co oglądają, ale nie komentują :cool3: A Noduś to silny chłop jest :-o Quote
Moniś Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 Z tym przebiciem to różnie jest. Mnie sie wydaje, że większość dogomaniaków jest zżyta ze sobą mniej lub bardziej i odwiedza tylko swoje ulubione galerie. A te "nowsze" mają po prostu mniejsze zainteresowanie. Ale co tam :roll: Nie ma co sie załamywać :cool3: Może jeszcze i tym nowszym (w tym mnie) uda się wdrążyć w szeregi miłych i sympatycznych dogomaniaków. :loveu: U nas dziś -5 :-( NA chodnikach lodowisko :shake:, a Nodulec nie chciał ze spaceru do domu wracać.. :diabloti: PIKA- masz rację. Siłę to on ma za dwóch :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Spojrzenie "spod byka" Miłego dnia. Quote
Alex_i_Suzi Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Ale juz duzy kawaler z Nodiego :shock::shock::shock: [SIZE=3]Zapraszam na moja galerie: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19108&page= Quote
Moniś Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 [quote name='Alex_i_Suzi']Ale juz duzy kawaler z Nodiego :shock::shock::shock: [SIZE=3]Zapraszam na moja galerie: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19108&page= Rośnie jak na drożdzach :evil_lol: Quote
Magda Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='Moniś'] Spojrzenie "spod byka" Pewnie zastanawia sie jaka zabawke wybrac;) Quote
marlena924 Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Hejcia sliczne zdjątko Nudusia. Ile on już ma?? Duży chlop :-) I uroczy :-) Pozdrawiam Quote
Moniś Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 marlena924 napisał(a):Hejcia sliczne zdjątko Nudusia. Ile on już ma?? Duży chlop :-) I uroczy :-) Pozdrawiam 1 stycznia skończył pół roczku :lol: :loveu: Quote
Alicja Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Nodiś chce powiedzieć ze pewnie chciałby jakaś nową zabaweczkę ;) :evil_lol: Quote
Moniś Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Nodiś chce powiedzieć ze pewnie chciałby jakaś nową zabaweczkę ;) :evil_lol: Nie żartuj Kochana, bo zbankrutuje przez te jego zabaweczki :cool3: :mad: Quote
Moniś Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 Co do zabawek... to właśnie rozpracował I nadaje się do wywalenia :mad: :mad: Więc wniosek z tego Alicjo taki, że na nową zabawke nie zasłużył :evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Moniś napisał(a):Nie żartuj Kochana, bo zbankrutuje przez te jego zabaweczki :cool3: :mad: no jak się chciało "dzidzi" w domku to teraz trzeba dbac o synusia :lol: :lol: Quote
Moniś Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):no jak się chciało "dzidzi" w domku to teraz trzeba dbac o synusia :lol: :lol: Co prawda to prawda :lol: Trzeba skakać jak nad dzieckiem :D :loveu: Quote
Daisunia Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Moniś napisał(a):Co prawda to prawda :lol: Trzeba skakać jak nad dzieckiem :D :loveu: ja do swojego psa czasem mowie " No dziecko drogie ja coś do ciebie mowie" (jak mnie nie slucha :lol:) Quote
Moniś Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 Daisunia napisał(a):ja do swojego psa czasem mowie " No dziecko drogie ja coś do ciebie mowie" (jak mnie nie slucha :lol:) A mojej Mamie czasem wymsknie się "przesuń się człowieku" :grin: :evil_lol::evil_lol: Quote
Alex_i_Suzi Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Mojego chlopaka rodzice jak przyjezdzamy do nich mowia, ze rowniez wnoczki przyjechaly w odwiedziny( Alex i Suzi) :lol: Quote
Moniś Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 No więc wychodzi na to, że my i nasi bliscy traktujemy swoje pociechy jak dzieci :lol: Inaczej chyba się nie da :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='Moniś']Co do zabawek... to właśnie rozpracował I nadaje się do wywalenia :mad: :mad: Więc wniosek z tego Alicjo taki, że na nową zabawke nie zasłużył :evil_lol::evil_lol:oj źle rozumujesz , po prostu dziecku trzeba uzupełnićasortyment bo jeszcze w deprechę wpadnie :evil_lol: U nas też się mówi Ozzulek babcia przyjechała , a moja mama woła Ozzy chodź do babci :lol: Quote
Moniś Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):oj źle rozumujesz , po prostu dziecku trzeba uzupełnićasortyment bo jeszcze w deprechę wpadnie :evil_lol: U nas też się mówi Ozzulek babcia przyjechała , a moja mama woła Ozzy chodź do babci :lol: Tego asortymentu, który posiada starczyłoby mu na pare lat :cool3: Ale jak tu odmówić swojemu dziecku :evil_lol::evil_lol: :cool3: Quote
Alicja Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Moniś napisał(a):Tego asortymentu, który posiada starczyłoby mu na pare lat :cool3: Ale jak tu odmówić swojemu dziecku :evil_lol::evil_lol: :cool3:no właśnie ani się nie zorientujesz kiedy miejsca w koszyczku zabraknie :razz: Quote
Daisunia Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Moniś napisał(a):A mojej Mamie czasem wymsknie się "przesuń się człowieku" :grin: :evil_lol::evil_lol: HAHAHAHAHAHA Quote
anetta Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 hahahaa jaki siwtnt wzrok http://img202.imageshack.us/img202/3131/patrzdsc012238kx.jpg :lol: Quote
Recommended Posts