Moniś Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Alka napisał(a):Moniś , sorry ,że nie odpisałam na PW, ale nie było mnie w domu...:shake: Nic nie szkodzi :cool3: Pinczerko- możesz się przyłączyć :lol::lol: Quote
Alka Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Moniś napisał(a):Super :multi: Miło słyszeć, że moje "dziełka" zostaną umieszczone w Waszym mieszkaniu :cool3: A widziałaś to? Strasznie mi się podoba- wczoraj zrobiłam :eviltong: widziałam , śliczne :loveu: Moniko, jak już będą wisieć to specjalnie zrobię foteczkę :p Quote
Moniś Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Alka napisał(a):widziałam , śliczne :loveu: Moniko, jak już będą wisieć to specjalnie zrobię foteczkę :p o tak tak :loveu: chętnie zobaczę je na ścianie :cool3: Quote
Moniś Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Dzieńdoberek! :multi: Ale pogoda dziś piękna co? :angryy: Przynajmniej u nas- deszczysko przeokrutny:angryy: W mieszkaniu ciemno jakby conajmniej jakaś 17 godzina była :eviltong: Byliśmy z Nodusiem na mieście, kupiłam sobie buty i tuptaliśmy spowrotem przez te kałużyska :angryy: Od razu Noddy zaliczył wanienke ;) A... fotek narazie nie będzie, bo brat zabrał mi kabel usb od komórki :-( Ale musze do niego zagadać na gg, żeby pożyczył jeszcze:evil_lol: O.. właśnie tak sobie teraz pomyślałam, że jak byłam na mieście to mogłam kupić- gapa ze mnie :wallbash: Życzymy miłego dzionka! Bez deszczu i smutku... Quote
Magda Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Czesc Moniczko! Pamietasz nas jeszcze?:lol: Widze, ze z nudow zaczelas rozkrecac interesik (jaki to sie jeszcze dowiem jak bede miala wiecej czasu:evil_lol:). Noddy tez kupil buty czy tylko patrzyl jak ty wybierasz? Pozdrow chlopaka od nas! Quote
Moniś Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Magda_Miki napisał(a):Czesc Moniczko! Pamietasz nas jeszcze?:lol: Widze, ze z nudow zaczelas rozkrecac interesik (jaki to sie jeszcze dowiem jak bede miala wiecej czasu:evil_lol:). Noddy tez kupil buty czy tylko patrzyl jak ty wybierasz? Pozdrow chlopaka od nas! Cześć Madziu! Jakże bym mogla zapomnieć, odwiedzam Waszą galerie, chociaż nic nie piszę :oops: A butów Noddy nie kupił, ale bardzo się niecierpliwił :evil_lol: nie wiem może żadne mu się nie podobaly? :evil_lol: Quote
Magda Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Moniś napisał(a):Cześć Madziu! A butów Noddy nie kupił, ale bardzo się niecierpliwił :evil_lol: nie wiem może żadne mu się nie podobaly? :evil_lol: Pewnie nie byly modne:evil_lol: Ale za to kubraczki juz sobie kupil. Quote
Kasia Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 cześć Moniczko i Noddulaczku :multi::multi: coś ostatnio rzadko się "widujemy", prawda...? :p non stop się mijamy, myślałam że na urlopie posiedzę troszkę więcej na dogo ale jak widać Lukaszkowi nie bardzo się to chyba podoba i daje mi różne powody, abym tylko zajmowałą sie Nim :evil_lol::evil_lol: Quote
Zuza96 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Cześć wszystkim !!! Ja poprosze jeszcze troche zdjeć a nie, nie troche tylko DUŻO ! Quote
AlKil Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Witam !!! I ślę całuski dla Nodiego...:loveu: Quote
Magda Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Czesc Monia! Co tam porabia nasz kumpel Noddy?:cool3: Szykuje sie do spanka? Quote
Moniś Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 Magda_Miki napisał(a):Czesc Monia! Co tam porabia nasz kumpel Noddy?:cool3: Szykuje sie do spanka? Właśnie go wykąpałm :loveu: poszalał i pewnie bedzie się zaraz układał luli :lol: Fotek niestety nie będzie, bo tak jak pisałam wcześniej nie mam kabla usb- jeszcze nie odzyskałam ;) Buziaczki jak wszystkich:buzi: Quote
Magda Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Moniś napisał(a):Właśnie go wykąpałm :loveu: poszalał i pewnie bedzie się zaraz układał luli :lol: Mmmm......to pewnie teraz taki pachnacy:loveu: Wymiziaj go od nas! Quote
Moniś Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 Magda_Miki napisał(a):Mmmm......to pewnie teraz taki pachnacy:loveu: Wymiziaj go od nas! yhyyy:loveu: wymiziam jak tu wróci do mnie :evil_lol: bo narazie wpakował się do łóżka mamy i pewnie trochę tam sobie pośpi :evil_lol: Quote
Kasia Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Moniś napisał(a): yhyyy:loveu: wymiziam jak tu wróci do mnie :evil_lol: bo narazie wpakował się do łóżka mamy i pewnie trochę tam sobie pośpi :evil_lol: Mój Fidlasty to całą noc będzie spał z moją mamą - wzięła go sobie dzisiaj na "służbę" :evil_lol::evil_lol: Quote
Magda Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 fidelek2 napisał(a):Mój Fidlasty to całą noc będzie spał z moją mamą - wzięła go sobie dzisiaj na "służbę" :evil_lol::evil_lol: Haha...teraz to bez obaw moze sie polozyc. Ma taka ochrone....:evil_lol::evil_lol: Quote
Kasia Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Magda_Miki napisał(a): Haha...teraz to bez obaw moze sie polozyc. Ma taka ochrone....:evil_lol::evil_lol: No przecież to typowe psy obronne, no nie??? :evil_lol::evil_lol: Mój to się stawia do wszystkich większych od niego...:roll: Quote
Moniś Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 fidelek2 napisał(a): Mój to się stawia do wszystkich większych od niego...:roll: ahahaha, mój też, ale jak juz jest ciemno :evil_lol: w dzień to wszystkie mu sie podobają :evil_lol: Quote
Magda Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 fidelek2 napisał(a): Mój to się stawia do wszystkich większych od niego...:roll: To wasze sa obronne. Moj to jest odwazny za szyba w mieszkaniu. Wystarczy go wyniesc to udaje sierote....nawet nie szczeknie na obcego psa tylko macha ogonem, aby pokazac dobre zamiary:evil_lol: Quote
Teklunia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Hello :) Wyobrażam sobie tego mięciutkiego, pachnącego, czyściutkiego Noddulca :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Hey Moniś! Jak tam Wam życie mija ? :) Quote
Moniś Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Hey Moniś! Jak tam Wam życie mija ? :) Jakoś leci do przodu ;) Ale strasznie się przed chwilą zestresowałam, bo na podłodze lazł KLESZCZ :crazyeye: o matko jak go zobaczyłam to myślałam ze zemdleje :crazyeye: Całe szczęście, że nie wpił się w Nodiego :crazyeye: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Moniś napisał(a):Jakoś leci do przodu ;) Ale strasznie się przed chwilą zestresowałam, bo na podłodze lazł KLESZCZ :crazyeye: o matko jak go zobaczyłam to myślałam ze zemdleje :crazyeye: Całe szczęście, że nie wpił się w Nodiego :crazyeye: Kleszcz o tej porze roku? :crazyeye: Przecież ta chołotra już wymarła :-o Quote
Moniś Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Kleszcz o tej porze roku? :crazyeye: Przecież ta chołotra już wymarła :-o co Ty :crazyeye: ja gdzieś czytałam, ale nie wiem czy to rzeczywiście tak jest, że październik i listopad to okres kiedy tego ochydztwa jest najwięcej :-o Quote
Recommended Posts