pinczerka_i_Gizmo Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 "Moniś" napisał(a): Ale ta maskotka niestety straciła dzisiaj wnętrze czapki :mad: Daje jej jeszcze góra tydzień życia :evil_lol: Quote
Moniś Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Daje jej jeszcze góra tydzień życia :evil_lol: o matko :crazyeye: Noddy się wystarszył, że umrze w jego łapach i powiedział, że nie dotknie go już :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Moniś napisał(a):o matko :crazyeye: Noddy się wystarszył, że umrze w jego łapach i powiedział, że nie dotknie go już :evil_lol: Wierzysz? :diabloti: Quote
Moniś Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Wierzysz? :diabloti: No jemu mam nie wierzyć? :evil_lol: Jasne, że nie :evil_lol: Quote
Moniś Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Najpierw była walka... I wyrwanie wnętrza misiowej czapeczki z którą wyglądałem tak... i tak... prawda, że uroczo? :evil_lol: A potem była nieustająca wspinaczka, bo Pani zabrała mojego farfolka :mad: Niestety nie udało mi się go urtatować- Pani wywaliła go do śmietnika :placz: Quote
Moniś Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 madziasto4 napisał(a):Cześć Nodulec :loveu: Cześć Madziu :multi: Quote
Alka Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Cześć kochani!:multi: Miło zajrzeć do Was i zobaczyć ,że wszystko jest ok.:multi:Noddus jak zwykle śliczniasty:loveu: czytałam ,że robisz banerki dla psiaków z PWP.Nie chce cię dodatkowo obarczać , ale jakbyś znalazła troszeńkę czasu to poprosilibyśmy o nowy banerek ... może zimowy :p Quote
Marta_Ares Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 " Ze niby ja cos zrobilem???? przeciez ja tu tylko grzecznie siedze...:lol: Quote
Moniś Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Alka napisał(a):Cześć kochani!:multi: Miło zajrzeć do Was i zobaczyć ,że wszystko jest ok.:multi:Noddus jak zwykle śliczniasty:loveu: czytałam ,że robisz banerki dla psiaków z PWP.Nie chce cię dodatkowo obarczać , ale jakbyś znalazła troszeńkę czasu to poprosilibyśmy o nowy banerek ... może zimowy :p Cześć Aluś! :multi: Narazie na PWP zamówień nie ma :-( Chętnie zrobię bannerek dla Tuffcia :lol: Teraz weekend to nie wiem czy się wyrobię- jak nie to na poniedziałek będzie na pewno :lol: Myślałam, żeby założyć na offie- bannerkowy topic, ale sporo już takich jest i pewnie nikt by u mnie nie zamawiał, bo moje prace nie są takie śliczne jak dziewczyn, które tam robią. :roll: Pokaże Wam co jeszcze zrobiłam: Quote
Moniś Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 madziasto4 napisał(a):Jak mogłaś....:shake: :lol: Nio zwyczajnie :evil_lol: Marta_Ares napisał(a): " Ze niby ja cos zrobilem???? przeciez ja tu tylko grzecznie siedze...:lol: Zawsze tak grzecznie siedzi jak coś zmajstruje :evil_lol: Quote
Alka Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Moniś napisał(a): Cześć Aluś! :multi: Chętnie zrobię bannerek dla Tuffcia :lol: Teraz weekend to nie wiem czy się wyrobię- jak nie to na poniedziałek będzie na pewno :lol: Myślałam, żeby założyć na offie- bannerkowy topic, ale sporo już takich Pokaże Wam co jeszcze zrobiłam: Moniko, nie spieszy się :razz: i tak teraz rzadko wpadam na DG.;) Wydaje mi się ,że to dobry pomysł żebyś założyła swój topik z zamówieniami na banerki.Robisz piękne podpisy :loveu: Moniś , śliczne te Twoje prace .:loveu: Quote
Moniś Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Alka napisał(a):Moniko, nie spieszy się :razz: i tak teraz rzadko wpadam na DG.;) Wydaje mi się ,że to dobry pomysł żebyś założyła swój topik z zamówieniami na banerki.Robisz piękne podpisy :loveu: Moniś , śliczne te Twoje prace .:loveu: No właśnie zauważyłam, że rzadko wpadasz, ale w końcu musisz się córcią nacieszyć :multi: Myślisz, że założyć? :roll: Jakoś odwagi mi brak :roll: Aluś, dziękuję:multi: Ciesze się, że komuś się podobają :loveu: Quote
Kasia Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Moniś napisał(a): Myślisz, że założyć? :roll: Jakoś odwagi mi brak :roll: Załóż, załóż ;) ja napewno ustawię się w kolejce;);) Quote
Moniś Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 fidelek2 napisał(a):Załóż, załóż ;) ja napewno ustawię się w kolejce;);) Kasiu, boję się jakoś :oops::razz: Quote
Kasia Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Moniś napisał(a): Kasiu, boję się jakoś :oops::razz: Moniko, nie bój żaby :evil_lol::evil_lol: A tak na serio to nie ma sie czego strachać, załóż i zobaczysz.. Co Ci szkodzi? Inni też pewnie tak samo myśleli - po co zakładać jak i tak nikt nic nie zamówi? :roll::roll: I..założyli!!! I Ty zrób tak samo ;) Im więcej będziesz miała zamówień tym będziesz w tym lepsza - czyli będzie to praktyka!!! Słuchaj cioteczki Kasi :eviltong: Quote
Moniś Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 fidelek2 napisał(a):Moniko, nie bój żaby :evil_lol::evil_lol: A tak na serio to nie ma sie czego strachać, załóż i zobaczysz.. Co Ci szkodzi? Inni też pewnie tak samo myśleli - po co zakładać jak i tak nikt nic nie zamówi? :roll::roll: I..założyli!!! I Ty zrób tak samo ;) Im więcej będziesz miała zamówień tym będziesz w tym lepsza - czyli będzie to praktyka!!! Słuchaj cioteczki Kasi :eviltong: hahaha :cool3: Wiesz, bannery dziewczyn są ładniejsze, może z tego względu, że korzystają też z gotowych grafik czyli tzw, tapet itp. A jak nie chce iśc na gotowca ;) i może dlatego moje wypociny są takie "biedniejsze":roll::roll: No a jeśli bym się zdecydowała- to jaki mam dać tytuł?;) Quote
Kasia Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Moniś napisał(a): hahaha :cool3: Wiesz, bannery dziewczyn są ładniejsze, może z tego względu, że korzystają też z gotowych grafik czyli tzw, tapet itp. A jak nie chce iśc na gotowca ;) i może dlatego moje wypociny są takie "biedniejsze":roll::roll: No a jeśli bym się zdecydowała- to jaki mam dać tytuł?;) Z tymi wypocinami to przegiełaś :mad::mad::evil_lol: A co do tytułu to ja lewa jestem w takim wymyślaniu :p, ale myślę że powinnaś tam zaznaczyć że są to Twoje własne i tylko Twoje pomysły!!! Quote
Moniś Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 fidelek2 napisał(a):Z tymi wypocinami to przegiełaś :mad::mad::evil_lol: A co do tytułu to ja lewa jestem w takim wymyślaniu :p, ale myślę że powinnaś tam zaznaczyć że są to Twoje własne i tylko Twoje pomysły!!! Idę z Nodim na dwór, przemyślę to na powietrzu :evil_lol: Wrócę niedługo ;) Quote
Moniś Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 fidelek2 napisał(a):czekamy....;) I dalej się zastanawiam :roll: Serio nie mam odwagi... :roll::oops: Quote
Kasia Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Moniś napisał(a): I dalej się zastanawiam :roll: Serio nie mam odwagi... :roll::oops: Kobieto :mad::mad: Zakładaj i od razu w pierwszym poscie wklej kilka swoich najładniejszych bannerków i avatarów ;) Im dłużej będziesz sie zastanawiała to tym bardziej będziesz za NIE!!! Quote
Usia Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Hej ale ja tu dawno nie byłam i ile zaległosci.Monis przepraszam ze tak was zaniedbałam :oops: postaram sie to zmienić ;) Co do fotek to sa cudne mały Lord :p <-pieknosc Quote
Moniś Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 fidelek2 napisał(a):Kobieto :mad::mad: Zakładaj i od razu w pierwszym poscie wklej kilka swoich najładniejszych bannerków i avatarów ;) Im dłużej będziesz sie zastanawiała to tym bardziej będziesz za NIE!!! Kasiu, ale ja nie wiem czy one w ogóle się nadają do pokazania :evil_lol: A jak Mod mnie pogoni, że zakładam kolejny topic na ten sam temat? :roll: Hej Usia! Wybaczamy :razz: i dziękujemy za odwiedzinki :loveu: Quote
Recommended Posts