Moniś Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Witamy! Ala, pogoda u nas smutna tzn. pochmurno strasznie, ale w miarę ciepło w dodatku mokro i ogólnie rzecz biorąć nie przyjemnie. Noddy jakiś taki przymulony chodzi- nie wiem czy przez pogodę czy znów mu coś dolega :hmmmm::niewiem: Mnie choróbko dopadło- grypa :angryy: tapetka :oops: Miłego dnia wszystkim życzymy! :multi: Quote
Gosiek Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Moniś napisał(a):Witamy! Ala, pogoda u nas smutna tzn. pochmurno strasznie, ale w miarę ciepło w dodatku mokro i ogólnie rzecz biorąć nie przyjemnie. Noddy jakiś taki przymulony chodzi- nie wiem czy przez pogodę czy znów mu coś dolega :hmmmm::niewiem: Mnie choróbko dopadło- grypa :angryy: :lmaa: daj zesz już spokój z tym przewrażliwieniem.... a Ty masz dobry humor w taką pogodę? :diabloti: bo ja nie bardzo :cool3: więc psiaki też nie musze tryskac humorkiem no nie? PS tapetki są suuuperowe Quote
Moniś Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Gosiek napisał(a)::lmaa: daj zesz już spokój z tym przewrażliwieniem.... a Ty masz dobry humor w taką pogodę? :diabloti: bo ja nie bardzo :cool3: więc psiaki też nie musze tryskac humorkiem no nie? PS tapetki są suuuperowe Nie mam Gosiu dobrego humoru, wręcz przeciwnie mogłabym przespać cały dzień :roll: Tapetki możesz sobie wziąć jeśli chcesz ;);) Quote
Gosiek Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Moniś napisał(a):Nie mam Gosiu dobrego humoru, wręcz przeciwnie mogłabym przespać cały dzień :roll: Tapetki możesz sobie wziąć jeśli chcesz ;);)sama widzisz... psiaki też odczuwają znuzenie pogodą... są smutne, osowiałe, mniej jedzą... to normalne :buzi: Quote
Moniś Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Gosiek napisał(a):sama widzisz... psiaki też odczuwają znuzenie pogodą... są smutne, osowiałe, mniej jedzą... to normalne :buzi: i wzdychają? Bo mój to chodzi wzdycha sobie jakoś, pomrukuje :roll: i kładzie się spać :roll: Niech już bedzie lato ;) Quote
Teklunia Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Cześc chorowitki moje kochane :) A może wreszcie wybierzemy się na te zakupy z żetonem, co? :cool3: Tak na poprawę humorków :) Quote
Sonix Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Moniś napisał(a):i wzdychają? Bo mój to chodzi wzdycha sobie jakoś, pomrukuje :roll: i kładzie się spać :roll: Niech już bedzie lato ;) Moze sie zakochał? :loveu: Quote
Moniś Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Sonix napisał(a):Moze sie zakochał? :loveu: No nie gadaj :evil_lol: Bo zazdrosna jestem-hahaha :evil_lol: Kobieto prześlij mi linki na PW do jakichś fotek z Twojej galerii to może jakiś bannerek wykombinuje :cool3: Kasiu, żetonu u nas niet! Zgubiliśmy :shake: ;) Quote
Kasia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Cześć Moniko i Noddulaku :multi: :multi: Śmigasz po forum, odwiedzasz innych a do siebie od wczoraj nawet nie zajrzałaś...:mad: :mad: :evil_lol: I jak cegiełki, które nam tu ostatnio pokazywałaś??? Wyszło coś z tego? :roll: Quote
Kasia Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Cześć Monia :multi: Gdzie Ty kobieto zniknęłaś...??? Ani Cię nie widać ani nie słychać...:roll::roll: Quote
Moniś Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 fidelek2 napisał(a):Cześć Monia :multi: Gdzie Ty kobieto zniknęłaś...??? Ani Cię nie widać ani nie słychać...:roll::roll: Jestem, jestem ;) i cały czas byłam- tylko nie pisałam :oops: co do tych cegiełek to jeszcze nie wiem nic, dziewczyny zbierają grafiki i potem wszystko razem mają wystawić, ale kiedy to bedzie to nie mam pojęcia:roll: Ostatnio zasiedziałam się na PWP, bo robiłam bannerki dla psinek ;) U nas można by rzec po staremu, wczoraj się Noddusio wykąpsiał :loveu: przed wczoraj się zbuntował i nie chciał jeść :mad: ale wczoraj już mu przeszło- zobaczymy jak będzie dziś ;) Zaraz wstawię fotki, bo przed chwilką mu cyknełam kilka ;) Oczywiście znów na biurku, bo w innych miejsach jest nieuchwytny:evil_lol: Quote
Kasia Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Moniś napisał(a): U nas można by rzec po staremu, wczoraj się Noddusio wykąpsiał :loveu: przed wczoraj się zbuntował i nie chciał jeść :mad: ale wczoraj już mu przeszło- zobaczymy jak będzie dziś ;) Myśmy też wczoraj Fidlaka kąpali, zobacz u nas - są fotki ;) A z tym PWP to masz rację - można się tam zasiedzieć...Tyle jest tych bid, że płakać sie chce :-( Ja też pomagam ile mogę, wziąść żadnego nie mogę ale ile jestem w stanie to pomagam finansowo i ogłaszam na allegro :oops: Quote
Moniś Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 fidelek2 napisał(a):Myśmy też wczoraj Fidlaka kąpali, zobacz u nas - są fotki ;) A z tym PWP to masz rację - można się tam zasiedzieć...Tyle jest tych bid, że płakać sie chce :-( Ja też pomagam ile mogę, wziąść żadnego nie mogę ale ile jestem w stanie to pomagam finansowo i ogłaszam na allegro :oops: Ja uważam, że każda pomoc sie liczy- ja też chętnie wziełabym jakiegoś psiaka chociażby na tymczas, ale niestety nie mam warunków to raz, a dwa to mama się nie zgadza na drugiego psa. Jak pójdę na swoje to wtedy na pewno pomogę! :multi: Noddusiowaty :evil_lol: Quote
Kasia Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Moniś napisał(a): Noddusiowaty :evil_lol: A co to za zabawka Noddusiowa...??? To jakaś maskotka czy co...:hmmmm::hmmmm: Quote
Moniś Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 fidelek2 napisał(a):A co to za zabawka Noddusiowa...??? To jakaś maskotka czy co...:hmmmm::hmmmm: Oczywiście, to mis nad którym Nodi się znęca :evil_lol: o ten Quote
Gosiek Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 a kuku Nodulku :multi: cześć Monisiu :p Quote
Moniś Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Gosiek napisał(a): a kuku Nodulku :multi: cześć Monisiu :p a kuku Gosiaczku! :multi: Quote
Gosiek Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Moniś napisał(a):a kuku Gosiaczku! :multi: :lol::lol::lol: hihi jak tam dziś humorek? słonko swieci to i Nodduś powinien być żwawszy ;) Quote
Moniś Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Gosiek napisał(a)::lol::lol::lol: hihi jak tam dziś humorek? słonko swieci to i Nodduś powinien być żwawszy ;) humorek jako tako- po japońsku ;) Gosiu, u nas malutko słoneczka- pokaże się na chwilkę i znika:roll: strasznie zimny wiatr wieje :roll: A Nodduś to od rana lata i mi dokucza :evil_lol: strasznie bawić mu się chce :cool3: Quote
Juszes Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 śliczne zdjątka :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Czy to jedna z tych sławnych maskotek bez metek? :cool3: Dobry wieczór :) Quote
Marta_Ares Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Hej Nodii:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: P.S. Zapraszamy do nas..... Quote
Moniś Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Czy to jedna z tych sławnych maskotek bez metek? :cool3: Dobry wieczór :) Oczywiście :evil_lol: Ale ta maskotka niestety straciła dzisiaj wnętrze czapki :mad: Marta_Ares napisał(a):P.S. Zapraszamy do nas.... Witamy, wpadniemy na pewno!:multi: Quote
Recommended Posts