Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy!

Ala, pogoda u nas smutna tzn. pochmurno strasznie, ale w miarę ciepło w dodatku mokro i ogólnie rzecz biorąć nie przyjemnie. Noddy jakiś taki przymulony chodzi- nie wiem czy przez pogodę czy znów mu coś dolega :hmmmm::niewiem:
Mnie choróbko dopadło- grypa :angryy:

tapetka :oops:

Miłego dnia wszystkim życzymy! :multi:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Moniś napisał(a):
Witamy!

Ala, pogoda u nas smutna tzn. pochmurno strasznie, ale w miarę ciepło w dodatku mokro i ogólnie rzecz biorąć nie przyjemnie. Noddy jakiś taki przymulony chodzi- nie wiem czy przez pogodę czy znów mu coś dolega :hmmmm::niewiem:
Mnie choróbko dopadło- grypa :angryy:

:lmaa:

daj zesz już spokój z tym przewrażliwieniem.... a Ty masz dobry humor w taką pogodę? :diabloti: bo ja nie bardzo :cool3:
więc psiaki też nie musze tryskac humorkiem no nie?

PS tapetki są suuuperowe

Posted

Gosiek napisał(a):
:lmaa:

daj zesz już spokój z tym przewrażliwieniem.... a Ty masz dobry humor w taką pogodę? :diabloti: bo ja nie bardzo :cool3:
więc psiaki też nie musze tryskac humorkiem no nie?

PS tapetki są suuuperowe

Nie mam Gosiu dobrego humoru, wręcz przeciwnie mogłabym przespać cały dzień :roll:

Tapetki możesz sobie wziąć jeśli chcesz ;);)

Posted

Moniś napisał(a):
Nie mam Gosiu dobrego humoru, wręcz przeciwnie mogłabym przespać cały dzień :roll:

Tapetki możesz sobie wziąć jeśli chcesz ;);)
sama widzisz... psiaki też odczuwają znuzenie pogodą... są smutne, osowiałe, mniej jedzą... to normalne :buzi:

Posted

Gosiek napisał(a):
sama widzisz... psiaki też odczuwają znuzenie pogodą... są smutne, osowiałe, mniej jedzą... to normalne :buzi:

i wzdychają? Bo mój to chodzi wzdycha sobie jakoś, pomrukuje :roll: i kładzie się spać :roll:

Niech już bedzie lato ;)

Posted

Moniś napisał(a):
i wzdychają? Bo mój to chodzi wzdycha sobie jakoś, pomrukuje :roll: i kładzie się spać :roll:

Niech już bedzie lato ;)

Moze sie zakochał? :loveu:

Posted

Sonix napisał(a):
Moze sie zakochał? :loveu:

No nie gadaj :evil_lol: Bo zazdrosna jestem-hahaha :evil_lol:
Kobieto prześlij mi linki na PW do jakichś fotek z Twojej galerii to może jakiś bannerek wykombinuje :cool3:

Kasiu, żetonu u nas niet! Zgubiliśmy :shake: ;)

Posted

Cześć Moniko i Noddulaku :multi: :multi:

Śmigasz po forum, odwiedzasz innych a do siebie od wczoraj nawet nie zajrzałaś...:mad: :mad: :evil_lol:
I jak cegiełki, które nam tu ostatnio pokazywałaś??? Wyszło coś z tego? :roll:

Posted

fidelek2 napisał(a):
Cześć Monia :multi:

Gdzie Ty kobieto zniknęłaś...??? Ani Cię nie widać ani nie słychać...:roll::roll:

Jestem, jestem ;) i cały czas byłam- tylko nie pisałam :oops:
co do tych cegiełek to jeszcze nie wiem nic, dziewczyny zbierają grafiki i potem wszystko razem mają wystawić, ale kiedy to bedzie to nie mam pojęcia:roll:
Ostatnio zasiedziałam się na PWP, bo robiłam bannerki dla psinek ;)

U nas można by rzec po staremu, wczoraj się Noddusio wykąpsiał :loveu: przed wczoraj się zbuntował i nie chciał jeść :mad: ale wczoraj już mu przeszło- zobaczymy jak będzie dziś ;)

Zaraz wstawię fotki, bo przed chwilką mu cyknełam kilka ;)
Oczywiście znów na biurku, bo w innych miejsach jest nieuchwytny:evil_lol:

Posted

Moniś napisał(a):

U nas można by rzec po staremu, wczoraj się Noddusio wykąpsiał :loveu: przed wczoraj się zbuntował i nie chciał jeść :mad: ale wczoraj już mu przeszło- zobaczymy jak będzie dziś ;)

Myśmy też wczoraj Fidlaka kąpali, zobacz u nas - są fotki ;)

A z tym PWP to masz rację - można się tam zasiedzieć...Tyle jest tych bid, że płakać sie chce :-( Ja też pomagam ile mogę, wziąść żadnego nie mogę ale ile jestem w stanie to pomagam finansowo i ogłaszam na allegro :oops:

Posted

fidelek2 napisał(a):
Myśmy też wczoraj Fidlaka kąpali, zobacz u nas - są fotki ;)

A z tym PWP to masz rację - można się tam zasiedzieć...Tyle jest tych bid, że płakać sie chce :-( Ja też pomagam ile mogę, wziąść żadnego nie mogę ale ile jestem w stanie to pomagam finansowo i ogłaszam na allegro :oops:

Ja uważam, że każda pomoc sie liczy- ja też chętnie wziełabym jakiegoś psiaka chociażby na tymczas, ale niestety nie mam warunków to raz, a dwa to mama się nie zgadza na drugiego psa. Jak pójdę na swoje to wtedy na pewno pomogę! :multi:

Noddusiowaty :evil_lol:

Posted

fidelek2 napisał(a):
A co to za zabawka Noddusiowa...??? To jakaś maskotka czy co...:hmmmm::hmmmm:

Oczywiście, to mis nad którym Nodi się znęca :evil_lol:

o ten

Posted

Gosiek napisał(a):
:lol::lol::lol: hihi

jak tam dziś humorek?
słonko swieci to i Nodduś powinien być żwawszy ;)

humorek jako tako- po japońsku ;)
Gosiu, u nas malutko słoneczka- pokaże się na chwilkę i znika:roll: strasznie zimny wiatr wieje :roll:
A Nodduś to od rana lata i mi dokucza :evil_lol: strasznie bawić mu się chce :cool3:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):

Czy to jedna z tych sławnych maskotek bez metek? :cool3:

Dobry wieczór :)

Oczywiście :evil_lol:
Ale ta maskotka niestety straciła dzisiaj wnętrze czapki :mad:

Marta_Ares napisał(a):
P.S. Zapraszamy do nas....

Witamy, wpadniemy na pewno!:multi: