Teklunia Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 no i widzisz Ty panikaro :mad: :) wszystko jest dobrze, bo to zdrowy, młody pies!!! Całujemy Was mocno, aczkolwiek trochę zimowo ;) Quote
Moniś Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Teklunia napisał(a):no i widzisz Ty panikaro :mad: :) wszystko jest dobrze, bo to zdrowy, młody pies!!! Całujemy Was mocno, aczkolwiek trochę zimowo ;) Kasiu, mówie Ci.. kamień z serca, bo już się bałam :roll: Pogadałam z nim jeszcze tak ogólnie o tej grzybicy i powiedział, że teraz są na to dobre środki, że nie ma co panikować. Na szczęście narazie nas to nie dotyczy! :multi: I nie wiem czy trochę zimowo, bo u nas za oknem to jest baaardzo zimowo :evil_lol:;) Quote
Teklunia Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='Moniś']I nie wiem czy trochę zimowo, bo u nas za oknem to jest baaardzo zimowo :evil_lol:;) trochę, bo to na pewno zaraz przejdzie i znowu będziemy mieć piękną słoneczną cieplutką jesien! prawda? :oops: Quote
Moniś Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 [quote name='Teklunia']trochę, bo to na pewno zaraz przejdzie i znowu będziemy mieć piękną słoneczną cieplutką jesien! prawda? :oops: oj nie wiem nie wiem, u nas to się już na jesień nie zapowiada ;);) Quote
Kasia Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Cześć Moniko :multi: Super, że u Noddulaka wszystko w porządku :lol: i proszę wiecej nam tu nie panikować i nie płakać :mad: :mad: :evil_lol: Nodduś to twardy chłop i żadne licho go nie chwyci!!!:p My też teraz na dniach wybieramy się na szczepienie, i zaś portfel sie troszkę sie uszczupli :roll: no ale cóż - jak trzeba to trzeba!!! Moniś, a czy Nodduś miał już kiedyś pchły albo cosik podobnego??? Bo Fidlak od 2 dni strasznie się drapie i nie wiem co to może być...??? :roll: :roll: Oglądałam go z każdej strony i nie widziłam żadnych pchełek, tylko w niektórych miejscach podrażniona od tego drapania skóra...No i sama już nie wiem :shake: Quote
Moniś Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 fidelek2 napisał(a):Cześć Moniko :multi: Super, że u Noddulaka wszystko w porządku :lol: i proszę wiecej nam tu nie panikować i nie płakać :mad: :mad: :evil_lol: Nodduś to twardy chłop i żadne licho go nie chwyci!!!:p My też teraz na dniach wybieramy się na szczepienie, i zaś portfel sie troszkę sie uszczupli :roll: no ale cóż - jak trzeba to trzeba!!! Moniś, a czy Nodduś miał już kiedyś pchły albo cosik podobnego??? Bo Fidlak od 2 dni strasznie się drapie i nie wiem co to może być...??? :roll: :roll: Oglądałam go z każdej strony i nie widziłam żadnych pchełek, tylko w niektórych miejscach podrażniona od tego drapania skóra...No i sama już nie wiem :shake: Cześć Kasieńko! :multi: Cieszę się, że się odnalazłaś ;);) Nodi miał pchły jak był jeszcze mały, podejrzewam, że złapał od jakiegoś psiaka na dworku. Też go oglądałam i nic nie widziałam, ale w końcu któregoś dnia taka wredna pchlisko wyskoczyła z niego prosto na moją poduszke :angryy: Kupiłam mu frontline i o dziwo nic on nie zdziałał- drapał się dalej! Później posypywałam, go takim pudrem od pcheł i też minimalnie był skuteczny :roll: Aż w końcu kupiłam mu fiprex i wreszcie wytłukł wszystkie pchły :multi: Stosujemy go cały czas, kleszcza też Nodi żadnego jeszcze nie złapał (odpukać). I wiesz, też zauważyłam, że ostatnio coś tak się podrapuje, chciałam mu dziś kupić fiprexa, ale nie było, a frontline`a nie chciałam- jutro muszę kotłować jeszcze raz ;);) Może złapał gdzieś Fidlaczek na dworku? Bawił się z jakimś pieskiem ostatnio? Quote
Kasia Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Fidlak chciałby bawić sie z każdym napotkanym psiakiem:lol: Z każdym musi się przywitać i obwąchać więc pewnie od któregos z nich załapal. Pójdę i kupię dzisiaj tego fiprexa, bo już sie patrzeć nie mogę jak sie non stop szkrobie:diabloti: Dzisiaj w nocy to się kilka razy budziłam przez to drapanie:angryy: :angryy: A ile taki wynalazek kosztuje...?:roll: Quote
Moniś Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 fidelek2 napisał(a):Fidlak chciałby bawić sie z każdym napotkanym psiakiem:lol: Z każdym musi się przywitać i obwąchać więc pewnie od któregos z nich załapal. Pójdę i kupię dzisiaj tego fiprexa, bo już sie patrzeć nie mogę jak sie non stop szkrobie:diabloti: Dzisiaj w nocy to się kilka razy budziłam przez to drapanie:angryy: :angryy: A ile taki wynalazek kosztuje...?:roll: Kasiu, cena zależy od wagi psa, my kupujemy taki do 10 kg, czyli "S" i płacimy 14 zł ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Czesc Monia, ciesze sie, ze z Noddulkiem jest wsyztsko OK i widzisz niepotrzebnie tworzylas w swojej głowce czarne scenariusze i zamartwialas sie na zapas. Najlepiej pojsc do weta i rozwiac wszelkie wątpliwości. Buziaki dla Noddulka :loveu: Quote
Alicja Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='Moniś']Kasiu, mówie Ci.. kamień z serca, bo już się bałam :roll: Pogadałam z nim jeszcze tak ogólnie o tej grzybicy i powiedział, że teraz są na to dobre środki, że nie ma co panikować. Na szczęście narazie nas to nie dotyczy! :multi: I nie wiem czy trochę zimowo, bo u nas za oknem to jest baaardzo zimowo :evil_lol:;) :mad:Moniś i nie lapiej starych ciotek słuchać ...panikować i płakać zaraz chce:razz: no ale super ze z małym ok;) Quote
Alka Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Moniś napisał(a):Właśnie wróciliśmy od weterynarza. Pokazałam mu te plamki i powiedział, że to żadna grzybica!:multi: Moniś napisał(a): Pogadałam z nim jeszcze tak ogólnie o tej grzybicy i powiedział, że teraz są na to dobre środki, że nie ma co panikować. Cześć Moniko!:multi: Super wieści !:multi::multi::multi: tak się cieszę :multi::multi::multi: Moniko, a nie mówiłam :cool3: rozumiałam Twoje obawy , ale gdyby nawet to była grzybica to nie koniec świata.Sam wet to potwierdził. Teraz powinnam zacytować Alicję R.:evil_lol: dobrze radziłyśmy :razz: pozdrawiamy Wac cieplutko i mocno ściskamy Noddulka :loveu::loveu::loveu: Quote
Moniś Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Witamy ZIMOWO! :multi: Dziś rano śnieżek nas zaskoczył, a jaki Noddy był szczęśliwy- ojej :loveu: Caly czas wciskał nosek i chrmukał :evil_lol: Miłego dzionka! :cool3: Quote
MoniŚ Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Cześć imienniczko :multi: Bannerek super, no i pierwsze zimowe fotki :loveu: . U nas tez juz mialo od 2 dni, Lassie sie cieszy i ciągnie na spacery ;) Pozdrawiam :cool3: Quote
Juszes Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Moniś']Witamy ZIMOWO! :multi: Dziś rano śnieżek nas zaskoczył, a jaki Noddy był szczęśliwy- ojej :loveu: Caly czas wciskał nosek i chrmukał :evil_lol: Miłego dzionka! :cool3: ale sliczny ma kubraczek :) Głaski dla Nodusia:loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Moniś'] [quote] :crazyeye::crazyeye: No no..... Noddulak wygląda nieziemsko!!!! Super jest to wdzianko ;) Moniś, to jest to ubranko, które kupiłaś i nam tu pokazywałaś...? Czy jakieś inne? I kaptur nawet ma :p A jak Noddusiowi sie w nim chodzi??? Quote
Moniś Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 fidelek2 napisał(a)::crazyeye::crazyeye: No no..... Noddulak wygląda nieziemsko!!!! Super jest to wdzianko ;) Moniś, to jest to ubranko, które kupiłaś i nam tu pokazywałaś...? Czy jakieś inne? I kaptur nawet ma :p A jak Noddusiowi sie w nim chodzi??? Tak Kasiu, to ten kombinezon, który niedawno kupiłam i wklejałam fotki;) Na początku tak jak pisałam z poruszaniem było kiepsko, ale już się przyzwyczaił i biega sobie bez problemu :loveu: Juszes napisał(a): ale sliczny ma kubraczek :smile: Głaski dla Nodusia:loveu::loveu::loveu: dziękujemy i za pochwałę kubraczka i za głaski :loveu: MoniŚ, banner mało udany, jakoś nie bardzo mi się podoba :roll: Quote
Moniś Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Fotki strasznie kiepskie, ale cóż zrobić :-( i nur w śnieg ;) Quote
Moniś Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Cześć ...a właśnie ze banerek swietny:p a to dziękuję Alicjo :multi::loveu: Quote
Teklunia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Cześć Monia :) Powoli przyzwyczajam się do świadomości że idzie zima, więc byłam w stanie obejrzeć śniegowe zdjęcia Noddulca :roll: A Ty widzę jesteś prawdziwym człowiekiem Renesansu - tworzysz bannery,piszesz poezję ;) Quote
Gosiek Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Łiiiiiii superowy ten bannerek :multi::multi::multi: i wierszyk eeeextra :loveu: no tak - u mnie też napadało... a jeszcze wieczorkiem była zielona trawka :roll: najgorsze ze pod wieczór ma padać deszcz :roll: ale bedzie chlapa :placz: Quote
Juszes Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 a mi banerek się bardzo podoba! on właśnei mnei skusił do kliknięcia w twoją galerię ;);) Quote
Moniś Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Dzięki dziewczyny za pochwałę bannerka :loveu: i wierszyka :eviltong: U nas już po śniegu prawie śladu nie ma, za to jest WIELKA chlapa :angryy: Aż się nie chce wychodzić w taką pogodę :roll: Quote
MoniŚ Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Mi się banner strasznie podoba :loveu: U nas ma padać deszcz, a śniegu prawie po kolana, wszedzie śnieżny puch, na drzewach wygląda super ;) . Boję się już tej chlapy... :placz: Quote
Juszes Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Moniś napisał(a):Dzięki dziewczyny za pochwałę bannerka :loveu: i wierszyka :eviltong: U nas już po śniegu prawie śladu nie ma, za to jest WIELKA chlapa :angryy: Aż się nie chce wychodzić w taką pogodę :roll: A w Białystoku pada juz drui dzień ;-D I nie topnieje :eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts