Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moniś napisał(a):

Kasiuuu, cicho! Bo Nodi Cię zje! :evil_lol:

Wczoraj szła koleżanka- Nodi tak wariował, że malo szyby w oknie nie wybił :evil_lol:

:turn-l: :turn-l: :turn-l: hahahaha, niezły jest Nodduś!!!!!

Fidlak też se lubi posiedzieć na parapecie i popatrzeć w okno, ale jest za gruby i za wielki a my mamy za wąskie parapety i Fidlakowi dupka zawsze sie zsuwa :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

U nas parapety są w sam raz dla Nodiego :cool3: często siedzi :eviltong: a sąsiedzi z bloku na przeciwko zawsze do niego gadają, że tak ślicznie sobie wygląda :evil_lol:
Najgorzej jest kiedy ta koleżanka yoreczka idzie- wtedy jest wielki szczek, pisk i skakanie z parapetu i wchodzenie spowrotem :roll::evil_lol:

Posted

Cześć Monia :loveu:

Ciesz sie, ze z Noddusiem juz jest w porzadku, i ze wreszcie wyszedl powod przez ktory byłu luźne kupki :eviltong:
Noddulek jak zawsze slodziuto wyszedł na zdjęciach, a tapetka rewelka, muszę też nad taką popracować :loveu:

P.S przepraszam, ze jeszcze fot nie podesłałam :oops:

Posted

Cześć Moniko :multi:

Gdzie sie schowaliście z Nodulakiem, że ani Was nie widać ani nie słychać...???:roll: :roll: Pewnie jeszcze śpikacie, co nie??? :cool3:
Wstawać, taka piękna pogoda!!! Trza korzystać póki słonko jeszcze świeci!!!
Przyjemnego piąteczku!!! W końcu to już weekend! :p :p

Posted

Dzieńdoberek!

Kasiu, my już dawno nie śpimy :eviltong: o 7.30 spacerowalismy na dworku ;), a potem sprzątałam. U nas pogoda wcale nie taka ładna- słońca nawet tyci tyci nie widać :roll: Niebo szare- pewnie sobie deszczyk popada :angryy:

Daga, nie gniewam się :evil_lol: jak już podeślesz to mi powiedz, bo ja rzadko na @ zaglądam ;)

samograj, przyznam szczerze, że nie wiem o co chodzi i nie poznaję :crazyeye:
A co mialam poznac? :roll:

Chce ktoś taką tapete, to chętnie zrobię :razz: pisać na PW :cool3:

Miłego dnia!

Posted

Moniś napisał(a):

Chce ktoś taką tapete, to chętnie zrobię :razz: pisać na PW :cool3:

Miłego dnia!

cześc Moniko!

Ja bym chciała !:oops: nie musi byc teraz , musiałabym jakieś ładne foty powybierać :p

jaki rozmiar zdjęć powinien być ?:roll:

Posted

Alka napisał(a):
cześc Moniko!

Ja bym chciała !:oops: nie musi byc teraz , musiałabym jakieś ładne foty powybierać :p

jaki rozmiar zdjęć powinien być ?:roll:

rozmiar może być nawet taki Alu jak tutaj ;) i tak sobie jeszcze troszkę je zmniejszam, żeby więcej się zmieściło ;);)
Wybieraj foty :lol: czekam niecierpliwie ;)

Posted

Moniś napisał(a):
rozmiar może być nawet taki Alu jak tutaj ;) i tak sobie jeszcze troszkę je zmniejszam, żeby więcej się zmieściło ;);)
Wybieraj foty :lol: czekam niecierpliwie ;)

Moniś , podaj proszę maila

Posted

samograj napisał(a):
A ty nie znasz CZADZIKA goguni (CZADOWA GALERIA)???
Toć to nasz CZADZIK- model!!!

o kurcze! jasne, że znam! tak sobie pomyślałam, że o psa chodzi, ale bardziej skupiłam się na ubranku:oops: No to gratuluję Czadzika modela :loveu:

Posted

Ach Monisia nawet nie wiesz ile bym dała, zeby miec tycke wiecej czasu, oddaj mi go troche :eviltong: teraz własnie zmykam i nie wiem czy dzisiaj zajrze, wiec pewnie zdjeciami bede sie mogla zajac po weekendzie, bo bede miala troche czasu dla siebie ... tak mysle ;)

Posted

dzień doberek Monisiu!:multi:

Myślałam ,że pogoda się poprawia , a tu ciemnych chmur zaczęło przybywać...:cool3: A jak u Was ? Co porabiacie ?:roll:

Posted

poranna gimnastyka ;)

Mionis mam pytanko umiesz moze ustawić banerek to znaczy odsyłacz, bo mi to za cholere nie chce wyjsc.Próbowałam juz ale nic , ładnie prosze :cool3:

Posted

Usia napisał(a):

Mionis mam pytanko umiesz moze ustawić banerek to znaczy odsyłacz, bo mi to za cholere nie chce wyjsc.Próbowałam juz ale nic , ładnie prosze :cool3:

Podaj stronke do której ma być odsyłacz ;);) Rozumiem, że ma być do tego bannerka w Twoim podpisie? ;);)
Wklej mi tu adresik do którego ma odsyłać;)

Ala, u nas pogoda słoneczna i wietrzna zarazem.
Od rana sprzątaliśmy, Nodi dzielnie pomagał zmywać podłogi :evil_lol:
Mama moja chora- tak myślę, czy to nie świnka przypadkiem :crazyeye: :shake:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']o rany Moniś coś was te choróbska przesladują:shake:

Nie mam pojęcja Alicjo- jakieś fatum chyba nad nami wisi :shake:

Witamy!
U nas od rana deszczysko leje. Na dworzu jest okropnie :-( Nawet nie można normalnie na spacerek wyjść- tylko w biegu :roll:
Nie znoszę takie pogody! :angryy: W mieszkaniu ciemno jakby conajmniej jakaś 20 godzina była, no i nastrój też nie zbyt pozytywny :angryy:

Ściągnęłam sobie przed chwilą tego PSP, ale wiecie co? Jestem chyba 100 lat w tyle i nie mam pojęcia jak sie zabrać, żeby wszyły takie cuda jak Wam.
Alu (od Tuffcia)- pamiętasz jak dałaś mi linki do tych for? Weszłam tam i oniemiałam z zachwytu jakie tam są cudeńka, ale niestety kompletnie nie wiem jak się za to zabrać, mam polską wersję, a tam wsio po ang :-o

No i tak na szybko dla wypróbowania programiku zrobiłam jakąś beznadziejną przeróbke swojej fotki :oops:

Posted

Moniś napisał(a):

Ściągnęłam sobie przed chwilą tego PSP, ale wiecie co? Jestem chyba 100 lat w tyle i nie mam pojęcia jak sie zabrać, żeby wszyły takie cuda jak Wam.
Alu (od Tuffcia)- pamiętasz jak dałaś mi linki do tych for? Weszłam tam i oniemiałam z zachwytu jakie tam są cudeńka, ale niestety kompletnie nie wiem jak się za to zabrać, mam polską wersję, a tam wsio po ang :-o

cześc Moniko!

Pomalutku , pomalutku, a zaprzyjaznisz się z PSP.:razz:Troszkę poczytaj od czego się zabrać , a ja w miarę możliwości podeślę następne linki.Zobaczysz ,że w mgnieniu oka będziesz robiła o niebo lepsze przeróbki ode mnie.:p juz ta pierwsza jest zachwycająca.:loveu:

Moniś , a nie ma mama czasem zapalenia węzłów chłonnych ?:roll:

Słuchaj , ja dostałam PW od Ciebie:multi: odpisałam i wnioskuję ,że moja nie doszła.:cool3:Bardzo mi się spodobała tapetka tylko pytałam , czy byłaby jeszcze możliwość zmienienia tła na inny kolorek.:oops:

Posted

Cześć Kochani! :-(
Mam problem- liczę na pomoc...
Otóż dziś rano zauważyłam u Noddusia w okolicy siusiaka takie dwie brązowe plamki i pytanie - co to może być? Jaka grzybica, nużyca, świerzb czy co? :shake: Podałamałam się strasznie :-(
Chyba naprawde jakieś fatum nad nami wisi :placz:

PS. właśnie wrócisliśmy z dworku i znów luźna koopa- ZAŁAMALAM SIĘ! ;(;(