Kasia Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Moniś napisał(a): Kasiuuu, cicho! Bo Nodi Cię zje! :evil_lol: Wczoraj szła koleżanka- Nodi tak wariował, że malo szyby w oknie nie wybił :evil_lol: :turn-l: :turn-l: :turn-l: hahahaha, niezły jest Nodduś!!!!! Fidlak też se lubi posiedzieć na parapecie i popatrzeć w okno, ale jest za gruby i za wielki a my mamy za wąskie parapety i Fidlakowi dupka zawsze sie zsuwa :evil_lol: :evil_lol: Quote
Moniś Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 U nas parapety są w sam raz dla Nodiego :cool3: często siedzi :eviltong: a sąsiedzi z bloku na przeciwko zawsze do niego gadają, że tak ślicznie sobie wygląda :evil_lol: Najgorzej jest kiedy ta koleżanka yoreczka idzie- wtedy jest wielki szczek, pisk i skakanie z parapetu i wchodzenie spowrotem :roll::evil_lol: Quote
Moniś Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Zrobilam Noddusiowa tapetke :evil_lol: Quote
Alka Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 cześc Moniś !:multi: Extra pomysł z tapetką. :multi: Super ci wyszło.:loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Cześć Monia :loveu: Ciesz sie, ze z Noddusiem juz jest w porzadku, i ze wreszcie wyszedl powod przez ktory byłu luźne kupki :eviltong: Noddulek jak zawsze slodziuto wyszedł na zdjęciach, a tapetka rewelka, muszę też nad taką popracować :loveu: P.S przepraszam, ze jeszcze fot nie podesłałam :oops: Quote
samograj Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 ZOBACZ Moniś co my tu mamy. POZNAJESZ??? http://www.karusek.com.pl/ KLIKNIJ NA ZDJĘCIE:crazyeye: Quote
Kasia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Cześć Moniko :multi: Gdzie sie schowaliście z Nodulakiem, że ani Was nie widać ani nie słychać...???:roll: :roll: Pewnie jeszcze śpikacie, co nie??? :cool3: Wstawać, taka piękna pogoda!!! Trza korzystać póki słonko jeszcze świeci!!! Przyjemnego piąteczku!!! W końcu to już weekend! :p :p Quote
Moniś Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Dzieńdoberek! Kasiu, my już dawno nie śpimy :eviltong: o 7.30 spacerowalismy na dworku ;), a potem sprzątałam. U nas pogoda wcale nie taka ładna- słońca nawet tyci tyci nie widać :roll: Niebo szare- pewnie sobie deszczyk popada :angryy: Daga, nie gniewam się :evil_lol: jak już podeślesz to mi powiedz, bo ja rzadko na @ zaglądam ;) samograj, przyznam szczerze, że nie wiem o co chodzi i nie poznaję :crazyeye: A co mialam poznac? :roll: Chce ktoś taką tapete, to chętnie zrobię :razz: pisać na PW :cool3: Miłego dnia! Quote
Moniś Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 taki jestem biedny- nikt się nie chce bawić :evil_lol: kto tak umie? :evil_lol: Quote
Alka Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Moniś napisał(a): Chce ktoś taką tapete, to chętnie zrobię :razz: pisać na PW :cool3: Miłego dnia! cześc Moniko! Ja bym chciała !:oops: nie musi byc teraz , musiałabym jakieś ładne foty powybierać :p jaki rozmiar zdjęć powinien być ?:roll: Quote
Moniś Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Alka napisał(a):cześc Moniko! Ja bym chciała !:oops: nie musi byc teraz , musiałabym jakieś ładne foty powybierać :p jaki rozmiar zdjęć powinien być ?:roll: rozmiar może być nawet taki Alu jak tutaj ;) i tak sobie jeszcze troszkę je zmniejszam, żeby więcej się zmieściło ;);) Wybieraj foty :lol: czekam niecierpliwie ;) Quote
Kasia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Moniś'] kto tak umie? :evil_lol: mój Fidelek tak umie :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alka Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Moniś napisał(a):rozmiar może być nawet taki Alu jak tutaj ;) i tak sobie jeszcze troszkę je zmniejszam, żeby więcej się zmieściło ;);) Wybieraj foty :lol: czekam niecierpliwie ;) Moniś , podaj proszę maila Quote
samograj Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='samograj']ZOBACZ Moniś co my tu mamy. POZNAJESZ??? http://www.karusek.com.pl/ KLIKNIJ NA ZDJĘCIE:crazyeye: A ty nie znasz CZADZIKA goguni (CZADOWA GALERIA)??? Toć to nasz CZADZIK- model!!! Quote
Moniś Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 samograj napisał(a):A ty nie znasz CZADZIKA goguni (CZADOWA GALERIA)??? Toć to nasz CZADZIK- model!!! o kurcze! jasne, że znam! tak sobie pomyślałam, że o psa chodzi, ale bardziej skupiłam się na ubranku:oops: No to gratuluję Czadzika modela :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Ach Monisia nawet nie wiesz ile bym dała, zeby miec tycke wiecej czasu, oddaj mi go troche :eviltong: teraz własnie zmykam i nie wiem czy dzisiaj zajrze, wiec pewnie zdjeciami bede sie mogla zajac po weekendzie, bo bede miala troche czasu dla siebie ... tak mysle ;) Quote
MoniŚ Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Cześć imienniczko! :multi: Słodziaczek! :loveu: Quote
Alka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 dzień doberek Monisiu!:multi: Myślałam ,że pogoda się poprawia , a tu ciemnych chmur zaczęło przybywać...:cool3: A jak u Was ? Co porabiacie ?:roll: Quote
Usia Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 poranna gimnastyka ;) Mionis mam pytanko umiesz moze ustawić banerek to znaczy odsyłacz, bo mi to za cholere nie chce wyjsc.Próbowałam juz ale nic , ładnie prosze :cool3: Quote
Moniś Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 Usia napisał(a): Mionis mam pytanko umiesz moze ustawić banerek to znaczy odsyłacz, bo mi to za cholere nie chce wyjsc.Próbowałam juz ale nic , ładnie prosze :cool3: Podaj stronke do której ma być odsyłacz ;);) Rozumiem, że ma być do tego bannerka w Twoim podpisie? ;);) Wklej mi tu adresik do którego ma odsyłać;) Ala, u nas pogoda słoneczna i wietrzna zarazem. Od rana sprzątaliśmy, Nodi dzielnie pomagał zmywać podłogi :evil_lol: Mama moja chora- tak myślę, czy to nie świnka przypadkiem :crazyeye: :shake: Quote
Alicja Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 o rany Moniś coś was te choróbska przesladują:shake: Quote
Moniś Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']o rany Moniś coś was te choróbska przesladują:shake: Nie mam pojęcja Alicjo- jakieś fatum chyba nad nami wisi :shake: Witamy! U nas od rana deszczysko leje. Na dworzu jest okropnie :-( Nawet nie można normalnie na spacerek wyjść- tylko w biegu :roll: Nie znoszę takie pogody! :angryy: W mieszkaniu ciemno jakby conajmniej jakaś 20 godzina była, no i nastrój też nie zbyt pozytywny :angryy: Ściągnęłam sobie przed chwilą tego PSP, ale wiecie co? Jestem chyba 100 lat w tyle i nie mam pojęcia jak sie zabrać, żeby wszyły takie cuda jak Wam. Alu (od Tuffcia)- pamiętasz jak dałaś mi linki do tych for? Weszłam tam i oniemiałam z zachwytu jakie tam są cudeńka, ale niestety kompletnie nie wiem jak się za to zabrać, mam polską wersję, a tam wsio po ang :-o No i tak na szybko dla wypróbowania programiku zrobiłam jakąś beznadziejną przeróbke swojej fotki :oops: Quote
Alka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Moniś napisał(a): Ściągnęłam sobie przed chwilą tego PSP, ale wiecie co? Jestem chyba 100 lat w tyle i nie mam pojęcia jak sie zabrać, żeby wszyły takie cuda jak Wam. Alu (od Tuffcia)- pamiętasz jak dałaś mi linki do tych for? Weszłam tam i oniemiałam z zachwytu jakie tam są cudeńka, ale niestety kompletnie nie wiem jak się za to zabrać, mam polską wersję, a tam wsio po ang :-o cześc Moniko! Pomalutku , pomalutku, a zaprzyjaznisz się z PSP.:razz:Troszkę poczytaj od czego się zabrać , a ja w miarę możliwości podeślę następne linki.Zobaczysz ,że w mgnieniu oka będziesz robiła o niebo lepsze przeróbki ode mnie.:p juz ta pierwsza jest zachwycająca.:loveu: Moniś , a nie ma mama czasem zapalenia węzłów chłonnych ?:roll: Słuchaj , ja dostałam PW od Ciebie:multi: odpisałam i wnioskuję ,że moja nie doszła.:cool3:Bardzo mi się spodobała tapetka tylko pytałam , czy byłaby jeszcze możliwość zmienienia tła na inny kolorek.:oops: Quote
Moniś Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Cześć Kochani! :-( Mam problem- liczę na pomoc... Otóż dziś rano zauważyłam u Noddusia w okolicy siusiaka takie dwie brązowe plamki i pytanie - co to może być? Jaka grzybica, nużyca, świerzb czy co? :shake: Podałamałam się strasznie :-( Chyba naprawde jakieś fatum nad nami wisi :placz: PS. właśnie wrócisliśmy z dworku i znów luźna koopa- ZAŁAMALAM SIĘ! ;(;( Quote
Recommended Posts