Gosiek Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Moniś napisał(a):kłamiesz! :mad::nonono2: :obrazic: Quote
Moniś Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Gosiek napisał(a)::nonono2: :obrazic: no na mnie się obrazić? :placz: :nono::nono: Quote
Gosiek Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Moniś napisał(a):no na mnie się obrazić? :placz: :nono::nono: bo........ jak mozesz mówić że kłamię :eviltong: sama widziałaś co 1 koleś na Fotosiku napisał :cool3: Quote
Alka Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Moniś napisał(a):a to ja :oops: nie śmiać się :oops::oops:! a z czego tu się śmiać :roll:, ja widzę młodą ,śliczną dziewczynę :loveu::loveu::loveu: Moniko,więcej odwagi i wiary w siebie , dawaj więcej fot :p Gosiek napisał(a): sama widziałaś co 1 koleś na Fotosiku napisał :cool3: ja nie wiem o co biega, jakoś nie wchodzę na fotosik;) Quote
Kasia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Alka napisał(a): Moniko,więcej odwagi i wiary w siebie , dawaj więcej fot :p Dokładnie tak!!! Więcej i więcej tych fotek! :mad::mad: Quote
Moniś Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Dziewczyny dziękuję za takie miłe komentarze :loveu::loveu: Strasznie mnie to podbudowuje :loveu: Narazie więcej nie mam, ale z czasem coś pstryknę ;) Gosiu, ten koleś sie nie zna :evil_lol::evil_lol: Quote
Kasia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 A Ty nigdzie dzisiaj nie wybywasz??? Toż to piątek :cool3::cool3: Tygodnia koniec i początek!!! :p Quote
Moniś Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 fidelek2 napisał(a):A Ty nigdzie dzisiaj nie wybywasz??? Toż to piątek :cool3::cool3: Tygodnia koniec i początek!!! :p a skąd, bez TZ-cika się nie ruszam ;) pracuje biedak do późna na budowie- upięknia nasz przyszły dom ;););):evil_lol: i jakoś brzuch mnie boli, idę niedługo spać :razz: Quote
Kasia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Moniś napisał(a): a skąd, bez TZ-cika się nie ruszam ;) pracuje biedak do późna na budowie- upięknia nasz przyszły dom ;););):evil_lol: Szczęściara z Ciebie ;) Quote
Moniś Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 fidelek2 napisał(a):Szczęściara z Ciebie ;) wiem :lol: trafił mi się wyjątkowy okaz :loveu: ;) Quote
Alka Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Moniś napisał(a):wiem :lol: trafił mi się wyjątkowy okaz :loveu: ;) TŻ czy domek?:evil_lol: Quote
Usia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Moniś napisał(a):Cześć Dziewczyny! Ja dziś trochę później zaglądam, bo robiłam porządki w garderobie ;) Nazbierało się troche do wywalenia ;) Zaraz pójdziemy na spacerek- ładne słoneczko nam świeci od rana :multi: Zapędy artystyczne? do czego, bo nie kapejszyn :eviltong: Zdjęcia w kombinezonie już były kilka stron wcześniej, a reszta to w zimę ;) Kasiu Fidelkowa! Cześć!! Na spacerek zaraz idziemy- drugi już dziś będzie ;);) wiem ze były ogladałam :p a zapedy do banerków :eviltong: Quote
Moniś Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Alka napisał(a):TŻ czy domek?:evil_lol: TZ oczywiście :loveu::loveu: dom to rzecz nabyta, a drugiego takiego Tzcika nie znajdę ;) Quote
Kasia Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Cześć Moniko :multi: Bannerek jest śliczny :loveu: zresztą jak każdy w Twoim wykonaniu :oops::oops: Proszę ino jeszcze o avatarek do kompletu, jeśli można oczywiście :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Siemanko Sis :loveu: przyszłam powiedziec, ze ślicznie :loveu: wyszłaś na fotce któą Nam zaprezentowałaś i życzyć Tobie oraz Noddulkowi kolorywch snoof :loveu: Quote
Moniś Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Witamy!! Ja tylko na uno momento, bo wciągnął mnie PS :evil_lol: ucze się :evil_lol: Pogoda u nas w miarę, pochmurno jest, ale dosyć ciepło :roll: pokażę Wam jaki rysunek zrobiłam :evil_lol: Zatytułowałam go MGŁA! :evil_lol: Quote
Kasia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Moniś napisał(a): pokażę Wam jaki rysunek zrobiłam :evil_lol: Zatytułowałam go MGŁA! :evil_lol: Ooo :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ekstra!!!:klacz: :klacz: Cześć Moniko :multi: Quote
Moniś Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 fidelek2 napisał(a):Ooo :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ekstra!!!:klacz: :klacz: Cześć Moniko :multi: Cześć Kasiu! :multi: Właśnie grzebię w Twojej galerii w poszukiwaniu fotki na avek :lol: A może sama chcesz wybrać? ;) Quote
Kasia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Moniś napisał(a): Cześć Kasiu! :multi: Właśnie grzebię w Twojej galerii w poszukiwaniu fotki na avek :lol: A może sama chcesz wybrać? ;) Nieeeee, Ty wybierz :cool3: :cool3: Na pewno wybierzesz lepszejszą!!!!!!!!!!!!! Quote
Alka Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Monis , coraz ładniejsze banerki wychodzą spod Twojej ręki :klacz: Quote
Moniś Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Cześć Kochani! Jak tam poranne samopoczucie? ;) Mnie jakoś ta jesień dobrze nie nastraja :roll: Z Noddym dzieje się jakaś dziwna rzecz- już drugi dzień z kolei rzadko się załatwił :roll: wczoraj rano i dziś też. W ciągu dnia jest ok, nie ma biegunki, ma humor, bawi się- choroby po nim nie widać, zupełnie nie wiem skąd taka luźna kupa :roll: Dałam mu wczoraj więgiel i chyba nie pomógł, bo rano było to samo- teraz też mu dałam i zobaczymy :roll: Jak jutro też tak bedzie to naprawde zacznę się poważnie martwić :-( Miłego wtorku życzmy- słonecznego i ciepłego! Quote
Kasia Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 cześć Moniko :multi: Ten PS naprawde Cię wciągnął!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale widać - nie na darmo ;) ;) Bannerek śliczny :loveu: Quote
Alka Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Moniś napisał(a):Cześć Kochani! Jak tam poranne samopoczucie? ;) Mnie jakoś ta jesień dobrze nie nastraja :roll: Z Noddym dzieje się jakaś dziwna rzecz- już drugi dzień z kolei rzadko się załatwił :roll: Cześc Moniko! Niedawno zaczął siąpic drobny deszczyk.:cool3:est ciepło i pochmurno, ale humorek dopisuje.:multi: Moniko, tak myślę o tym co napisałam o Noddym , a może on wieczorkiem coś podjada i to go rozlużnia :roll:, ciężko powiedzieć :cool3: Quote
Moniś Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Alka napisał(a):Cześc Moniko! Niedawno zaczął siąpic drobny deszczyk.:cool3:est ciepło i pochmurno, ale humorek dopisuje.:multi: Moniko, tak myślę o tym co napisałam o Noddym , a może on wieczorkiem coś podjada i to go rozlużnia :roll:, ciężko powiedzieć :cool3: U nas też się na deszcz zanosi :roll: A co z Noddusiem to nie wiem, nakładłam mu marchwi i ryżu do obiadku no i rano węgiel mam nadzieje, że mu zatrzyma :-o Kasiu, dziękuję za pochwałę bannerka :multi: :loveu::loveu: Quote
Alka Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Monis , ja oczywiście też miałam pochwalić nowy banerek :loveu:, ale już się pogubiłam , wciąż zmieniasz :cool3:... co jeden to ładniejszy :loveu: Quote
Recommended Posts