Kasia Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Dopiero co przyszłaś a już DOBRANOC mówisz??? :mad::mad: Quote
Kasia Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 A Noddy nic ino patrzy biedny w to okno i wypatruje tej koleżanki, a jej jak ni ma tak ni ma...:evil_lol::evil_lol: Pańcia kłamczuszka!!! :eviltong: Quote
Kasia Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Cześć ranne ptaszki :lol: :lol: Pewnie już jesteście po porannym spacerku, co nie??? :cool3: Mnie dzisiaj Fidlak wytargał na dwór o 5.30 :crazyeye: Zbyt późno zjadł wczoraj kolację i go pocisnęło :p :p Quote
Moniś Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 fidelek2 napisał(a):Cześć ranne ptaszki :lol: :lol: Pewnie już jesteście po porannym spacerku, co nie??? :cool3: Mnie dzisiaj Fidlak wytargał na dwór o 5.30 :crazyeye: Zbyt późno zjadł wczoraj kolację i go pocisnęło :p :p Cześć Kasiu! My jesteśmy już po dwóch :evil_lol: właśnie wróciliśmy i jakoś Nodi rzadko nakupkał :roll: ale apetyt ma, gania jak szalony, więc myśle, że to tylko od tak mu się zdarzyło ;);) A jak tam Fidlak? Zjadł z nowej michy? :evil_lol: Quote
Kasia Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Moniś napisał(a): A jak tam Fidlak? Zjadł z nowej michy? :evil_lol: Zjadł, nie miał wyjścia :p Najpierw jak mu nałożyłam, to ino chodził wkoło niej i patrzył i wąchał...Aż w końcu zrobiło sie późno, Fidlakowi zaczęło burczeć w brzucholu i nie miał wyjścia - zaczął jeść!!! Ale się z niego uśmiałam, bo jak jadł to tak na odległość :roll: tzn. wszystkie łapy jak najbardziej odsunięte w tył a szyja jak najbardziej wysunięta do przodu :-D :-D Oby jak najdalej od michy, zjeść co zjeść i uciekać!!! :roll: :cool3: Quote
Alka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 cześć Monisiu!:multi: Może Noddulek za dużo się wieczorkiem najadł Miałaś szybkie ranne wstawanie :cool3: Może Noddulek za dużo się wieczorkiem najadł ? jakby co to trochę więcej ryżu mu podaj do obiadku i będzie dobrze. Pozdrowionka dla was!:loveu: Quote
Teklunia Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Czesc Moniś :) Znowu masz nowy banner i znowu jest ładny :cool3: :) A powiedz, jak idzie Noddiemu chodzenie w kubraczku? Ćwiczycie coś czy czekacie na mrozy?:razz: Quote
Moniś Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Witamy wieczornie! Przyszliśmy właśnie ze spacerku i muszę powiedzieć, że jakoś zimno się zrobiło ;) w ciągu dnia było całkiem przyjemnie :lol: Kasiu, próby robilismy wczesniej narazie zaprzestaliśmy ;) poczekamy na mrozy, dopiero wtedy zobaczymy jak się ubranko sprawdzi :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Czesc Monisia :buzi: wpadlismy sie przywitac i przeslac buziaczki slicznemu Noddulkowi :loveu: i życzyc Wam dobrej nocki :multi: Quote
Alynkaaa Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 witam witam:D widze jestes posoadaczka bardzo pzrystojnego pana:) sliczniutki:loveu: :loveu: :loveu: heh mam nadzieje ze sie nie pzrestraszylas moim nalogowym psem i jeszcze nas odiwiedzisz:)bedziemy czekac:)..... dobranoc:) Quote
Moniś Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Czesc Monisia :buzi: wpadlismy sie przywitac i przeslac buziaczki slicznemu Noddulkowi :loveu: i życzyc Wam dobrej nocki :multi: Cześć Daga! Dziękujemy i wzajemnie- śpij dobrze i niech Cię choróbsko nie męczy :roll: Alynkaaa napisał(a):witam witam:-D widze jestes posoadaczka bardzo pzrystojnego pana:smile: sliczniutki:loveu: :loveu: :loveu: heh mam nadzieje ze sie nie pzrestraszylas moim nalogowym psem i jeszcze nas odiwiedzisz:smile:bedziemy czekac:smile:..... dobranoc:smile: jasne, że się nie przestraszyłam- ja odważna kobieta! ;) Oczywiście, że jeszcze Was odwiedzę :razz: Quote
Alka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 wow, jaki sliczny nowy podpisik :loveu::multi: Quote
Moniś Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Alka napisał(a):wow, jaki sliczny nowy podpisik :loveu::multi: chcesz Aluś? :lol::lol: Quote
Alka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Moniś napisał(a):chcesz Aluś? :lol::lol: Moniś , na razie nie będę papugować.;):evil_lol: Wiesz to w końcu twój pomysł :p , zresztą bardzo udany z jesiennym motywem :klacz: Quote
Moniś Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Alka napisał(a):Moniś , na razie nie będę papugować.;):evil_lol: Wiesz to w końcu twój pomysł :p , zresztą bardzo udany z jesiennym motywem :klacz: Oj tam gadasz, żadne papugowanie ;) jeśli tylko nabierzesz ochoty- to daj znać ;) Quote
Alka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Moniś napisał(a):Oj tam gadasz, żadne papugowanie ;) jeśli tylko nabierzesz ochoty- to daj znać ;) Moniś ok, wiem ,że na Ciebie mogę liczyć.:buzi:W razie czego odezwę się.:razz: Quote
Usia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 monis to ty jakieś zapedy artystyczne masz ?? gdzie zdjecia Noddiego w kombinezonie :mad: Quote
Kasia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Cześć Moniko :multi: i Nodduś też Cześć :multi: A Wy gdzie się podziewacie??? Spacerek??? :cool3: Quote
Moniś Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Cześć Dziewczyny! Ja dziś trochę później zaglądam, bo robiłam porządki w garderobie ;) Nazbierało się troche do wywalenia ;) Zaraz pójdziemy na spacerek- ładne słoneczko nam świeci od rana :multi: Usia napisał(a):monis to ty jakieś zapedy artystyczne masz ?? gdzie zdjecia Noddiego w kombinezonie :mad: Zapędy artystyczne? do czego, bo nie kapejszyn :eviltong: Zdjęcia w kombinezonie już były kilka stron wcześniej, a reszta to w zimę ;) Kasiu Fidelkowa! Cześć!! Na spacerek zaraz idziemy- drugi już dziś będzie ;);) Quote
Moniś Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 a to ja :oops: nie śmiać się :oops::oops:! Quote
Gosiek Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 :placz::placz: ja też chce mieć taką sliczną i gładziutką buzię :placz: latka lecą cholera jasna :mad: Quote
Kasia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Moniś napisał(a): a to ja :oops: nie śmiać się :oops::oops:! Wow :crazyeye: Moniko, no niezła jesteś!!! :lol: :lol: Trza przyznać!!!:cool3: W końcu sie pokazałaś :p Quote
Moniś Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Gosiek napisał(a)::placz::placz: ja też chce mieć taką sliczną i gładziutką buzię :placz: latka lecą cholera jasna :mad: Gosiu, chcesz dostać? :mad::mad: A kto pokazywał ostatnio swoje śliczne fotki? :loveu: fidelek2 napisał(a): Wow :crazyeye: Moniko, no niezła jesteś!!! :lol: :lol: Trza przyznać!!!:cool3: W końcu sie pokazałaś :p Kasiu, pokazywalam już kiedyś swoje fotki, ale jeszcze Cię tutaj nie było ;) są tu gdzieś ;) w każdym bądź razie- dziękuję :loveu::loveu: Quote
Gosiek Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Moniś napisał(a):Gosiu, chcesz dostać? :mad::mad: A kto pokazywał ostatnio swoje śliczne fotki? :loveu: :diabloti: ale moje były obrabiane :eviltong: Quote
Moniś Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Gosiek napisał(a)::diabloti: ale moje były obrabiane :eviltong: kłamiesz! :mad: Quote
Recommended Posts