Moniś Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 Alka napisał(a):cześc Moniko!:multi: Ja też w sobotę mam masę zajęć.:cool3:Teraz Mateusz poszedł z Tuffciem na spacerek a ja zajrzałam do was.:evil_lol: Pogoa nam się zepsuła, jest pochmurno,jakoś szaro-buro się zrobiło...:diabloti: Moniś , chyba dopiero w poniedziałek powklejam foty ubranek dla Tuffcia.Dotarły w piątek , ale przez week mam okrojony dostęp do kompa.:cool3: pozdrowienia i miłego weekendu!:loveu: nie ma problemu Aluś:razz: czekam do poniedziałku, nie spieszy się :razz::razz: miłego weekendu! Quote
samograj Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Ale się dorobiłaś super długiej galerii!!! Przyznam sie bez bicia,że nie byłam w stanie obejrzeć wszystkiego:shake: :-( Śliczny jest NODDUŚ:loveu: Nie mogę wybrac fotki do rysunku!!! Wybierz coś, proszę, do narysowania ołówkiem- bo ja sie już pogubiłam z tymi zdjęciami:huh: :huh: :huh: !!! Cudne NODDY ma ubranka, podoba mi się to z kapturen z uszkami- ja też jestem zainteresowana, bo CZADZIK goguni marznie - mamy derkę i kombinezon z polaru ale przydałoby sie takie bez rękawów i z kapturem. CZY TO TRUDNO TAKIE USZYĆ??? Może masz jakiś wykrój (powiekszyłabym sobie do rozmiarów CZADZIKA- 34 cm w kłębie) To sprowadzone nie sprawdziło się??? Bo nie doczytałam, pisałaś, że NODDY nie może sie w nim poruszać! A!!! PIĘKNY NOWY BANNEREK:razz: Quote
Moniś Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 samograj napisał(a):Ale się dorobiłaś super długiej galerii!!! Przyznam sie bez bicia,że nie byłam w stanie obejrzeć wszystkiego:shake: :-( Śliczny jest NODDUŚ:loveu: Nie mogę wybrac fotki do rysunku!!! Wybierz coś, proszę, do narysowania ołówkiem- bo ja sie już pogubiłam z tymi zdjęciami:huh: :huh: :huh: !!! Cudne NODDY ma ubranka, podoba mi się to z kapturen z uszkami- ja też jestem zainteresowana, bo CZADZIK goguni marznie - mamy derkę i kombinezon z polaru ale przydałoby sie takie bez rękawów i z kapturem. CZY TO TRUDNO TAKIE USZYĆ??? Może masz jakiś wykrój (powiekszyłabym sobie do rozmiarów CZADZIKA- 34 cm w kłębie) To sprowadzone nie sprawdziło się??? Bo nie doczytałam, pisałaś, że NODDY nie może sie w nim poruszać! A!!! PIĘKNY NOWY BANNEREK:razz: Cieszę się Aniu, że wpadłaś do nas:multi::multi::multi: Fotkę Noddusia wybiorę jutro i wyślę Ci na PW;) Jeśli chodzi o to niebieskie ubranko, to kupilismy je na allegro, z tego co wiem aukcja jeszcze jest- różne rozmiary, więc jesli chcesz przęślę linka na PW( o ile znajdę) Quote
Kasia Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Cześć Moniko, a ja myślałam ze Wy już śpikacie :evil_lol::evil_lol: Kurczę, coś kulawo chodzi mi dzisiaj dogo. Zdjęcia wklejam od 20.00 i chyba na tym zaprzestane bo już mnie nerwica trafia :angryy::evil_lol::angryy: A do tego jeszcze jakieś choróbsko sie mnie chwyciło, wszystko mnie boli i non stop mi zimno. Jakaś niedogrzana jestem, czy co??? :evil_lol::evil_lol: Quote
Moniś Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 fidelek2 napisał(a):Cześć Moniko, a ja myślałam ze Wy już śpikacie :evil_lol::evil_lol: Kurczę, coś kulawo chodzi mi dzisiaj dogo. Zdjęcia wklejam od 20.00 i chyba na tym zaprzestane bo już mnie nerwica trafia :angryy::evil_lol::angryy: A do tego jeszcze jakieś choróbsko sie mnie chwyciło, wszystko mnie boli i non stop mi zimno. Jakaś niedogrzana jestem, czy co??? :evil_lol::evil_lol: hahaha, musisz mężusia w obroty wziąć :evil_lol: może wyjdzie jeszcze jeden Łukaszek :evil_lol::evil_lol: Mnie ostatnio dogo też szwankuje, wszystko pooooowoli się otwiera :roll: Quote
Teklunia Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Dory wieczór Monisiu :) Jaki masz fajny bannerek :loveu: Dobranoc Monisiu :bye: Quote
Moniś Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 Teklunia napisał(a):Dory wieczór Monisiu :) Jaki masz fajny bannerek :loveu: Dobranoc Monisiu :bye: Cześć Kasiu! dziękuję :multi: I dobranoc! biegnę spać! :razz::razz: Quote
Kasia Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Cześć Moniczko :multi: Biegasz po tym dogo, odwiedzasz wszystkie wątki a do swojego nawet nie zajrzałaś :mad::mad::roll::roll: Jak tam Noddy sie dzisiaj miewa?? Pewnie śpika, taka pogoda co nie?? Fidlak właśnie padł jak kawka po tych wygłupach z Pańciem :roll: Zresztą Pan też padł, tylko on to chyba po wczorajszej ekapadzie :p musi se odespać to "małe piwko", no nie???:evil_lol::evil_lol: Quote
Moniś Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 fidelek2 napisał(a):Cześć Moniczko :multi: Biegasz po tym dogo, odwiedzasz wszystkie wątki a do swojego nawet nie zajrzałaś :mad::mad::roll::roll: Jak tam Noddy sie dzisiaj miewa?? Pewnie śpika, taka pogoda co nie?? Fidlak właśnie padł jak kawka po tych wygłupach z Pańciem :roll: Zresztą Pan też padł, tylko on to chyba po wczorajszej ekapadzie :p musi se odespać to "małe piwko", no nie???:evil_lol::evil_lol: a no musi musi Kasiu, kaca ma? hahaha :cool3: Noddy śpi tak jak mówisz, ale pogoda jako tako, słońce świeci, ale wiatr straszny :roll: Zaraz bede go budzić, bo jedzonko stygnie :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Czesc Monisiu i Noddulku :multi: szykujcie sie na spacerek bo niebawem wychodzimy :razz: Quote
Alicja Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 :ppojawiam się uhahana ....byłam u drugiej Moniki i posmiałam się z Samograjka;) Musze też zacząć Ozzulkowi szykować nowe ubranko na zime ...mojemu golaskowi;) Quote
Moniś Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 Cześć Kochani! :multi: Pogoda do kitu, siedzimy z Noddusiem w domku- strasznie zimno, powietrze jakieś takie mroźne. :roll: Quote
Alka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Cześć Moniko!:multi: Tak, zimnica straszna na dworze...:diabloti: Od wielkiego dzwonu pojawia się słoneczko, ale dosłownie na kilka minut i od razu chmurzyska naciągają.Tuffiemu to wogóle nie przeszkadza, spacerował by do woli...:evil_lol: Moniś , Twoje banerki coraz ładniejsze i takie... dojrzalsze :loveu: Quote
Moniś Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 Alka napisał(a):Cześć Moniko!:multi: Tak, zimnica straszna na dworze...:diabloti: Od wielkiego dzwonu pojawia się słoneczko, ale dosłownie na kilka minut i od razu chmurzyska naciągają.Tuffiemu to wogóle nie przeszkadza, spacerował by do woli...:evil_lol: Moniś , Twoje banerki coraz ładniejsze i takie... dojrzalsze :loveu: Ala, Nodi też by łaził caly czas:angryy:, ale mnie zimno tak sobie spacerować :eviltong: U nas od rana słońce nie wyjrzało nawet na sekundke :diabloti: A za pochwałę bannerków dziękuję :razz: uczę się uczę :lol: Quote
Patka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 współczuje takiej pogody u nas piękne slońce idealna jesień :) :cool3: Quote
Moniś Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 Patka napisał(a):współczuje takiej pogody u nas piękne slońce idealna jesień :) :cool3: o ho! Kto nas odwiedził :cool3: A my zazdrościmy słoneczka :razz: Quote
Kasia Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Moniś napisał(a): śliczności kochane :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Moniś Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 fidelek2 napisał(a):śliczności kochane :loveu: :loveu: :loveu: Cześć Kasiu! Gdzieś się podziewała od rana? :razz: Na poprzedniej stronie też jest nowa fotka ;);) Quote
Kasia Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Moniś napisał(a): Cześć Kasiu! Gdzieś się podziewała od rana? :razz: Na poprzedniej stronie też jest nowa fotka ;);) Cześc Moniczko :multi: Ja w pracy siedzę :placz: i w miarę możliwosci odwiedzam co nieco na dogo, ale moze wieczorkiem zasiadę przed komputerkiem ale to się jeszcze okaże bo zależy od tego co wieczór przyniesie :cool3: :cool3: Jakby co to do "później"!!!:evil_lol: Quote
Kasia Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Moniś napisał(a): A w co Nodduś sie tak zapatrzył :roll: :roll: Okienko na świat??? Quote
Moniś Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 fidelek2 napisał(a):Cześc Moniczko :multi: Ja w pracy siedzę :placz: i w miarę możliwosci odwiedzam co nieco na dogo, ale moze wieczorkiem zasiadę przed komputerkiem ale to się jeszcze okaże bo zależy od tego co wieczór przyniesie :cool3: :cool3: Jakby co to do "później"!!!:evil_lol: to aż tak Cię robotą zawalili? ;);) A Gdzie pracujesz tak intensywnie :razz:? Quote
Moniś Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 fidelek2 napisał(a):A w co Nodduś sie tak zapatrzył :roll: :roll: Okienko na świat??? yhy w okienko:cool3::cool3: powiedziałam mu, że jego koleżanka idzie przed blokiem :evil_lol::evil_lol: i dzielnie nasłuchiwał czy prawde mówię ;), ale niestety żartowałam, żeby fotke cyknąc ;) Własnie Noddusia wykąpałam, ślicznie pachnie :loveu: teraz idziemy się poczesać i biegniemy spaciu! Dobranocka!!:multi: Quote
Kasia Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Cześć Moniczko, Ty śpioszku :multi: Gdzie jesteś, jak Cię nie ma...:p Moniś napisał(a): yhy w okienko:cool3::cool3: powiedziałam mu, że jego koleżanka idzie przed blokiem :evil_lol::evil_lol: i dzielnie nasłuchiwał czy prawde mówię ;), ale niestety żartowałam, żeby fotke cyknąc ;) Oj, niedobra Pańcia :mad: biednego Noddusia tak oszukiwać :eviltong: :eviltong: Własnie Noddusia wykąpałam, ślicznie pachnie :loveu: teraz idziemy się poczesać i biegniemy spaciu! Dobranocka!!:multi: A będą zdjątka pachnącego Noddusia???:razz: Quote
Moniś Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 fidelek2 napisał(a): Gdzie jesteś, jak Cię nie ma...:p No jak to gdzie :evil_lol: w Twojej galerii byłam :cool3: Oj, niedobra Pańcia :mad: biednego Noddusia tak oszukiwać :eviltong: :eviltong: On też czasami oszukuje- haha ;);) A będą zdjątka pachnącego Noddusia???:razz: przed chwilą mu kilka cyknełam- jak zwykle na biurku, bo tylko tu spokojnie siedzi :evil_lol: zaraz zobacze czy wyszły, zmniejsze i wrzuce :lol: Quote
Recommended Posts