Moniś Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 fidelek2 napisał(a):To raczej na pewno nie ma robaków!!! Zrób mu taką małą głodówkę i może mu przejdzie :lol: Trzymamy kciuki za Nodulaka :kciuki: zrobię, zrobię.. dziś Biedaczek nic nie bedzie jadł... Quote
Alka Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 cześc Moniko! Znowu smutne wieści... :-( może to tylko chwilowa niedyspozycja? tak mysle o tej żółtej pianie...:roll:a może coś podjadł w nocy:roll: a jak się zachowuje, jest aktywny? bądzcie dobrej mysli, będzie dobrze! buziaczki!:buzi: Quote
Moniś Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Alka napisał(a):cześc Moniko! Znowu smutne wieści... :-( może to tylko chwilowa niedyspozycja? tak mysle o tej żółtej pianie...:roll:a może coś podjadł w nocy:roll: a jak się zachowuje, jest aktywny? bądzcie dobrej mysli, będzie dobrze! buziaczki!:buzi: Tak.. biega, bawi się... mam nadzieje, że będzie ok! :roll: Quote
Alka Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 to super! :multi: to na pewno jednorazowe... Nodduś takiu ruchliwy z rana :loveu:a Tuffiasty zaszył się w szafie bo wie ,że Pańcia zaraz wychodzi na zakupy.;) Quote
Moniś Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Alka napisał(a):to super! :multi: to na pewno jednorazowe... Nodduś takiu ruchliwy z rana :loveu:a Tuffiasty zaszył się w szafie bo wie ,że Pańcia zaraz wychodzi na zakupy.;) Teraz akurat położyl się z moją mamą i odpoczywa ;);););) Quote
Teklunia Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Do Noddusia! Maluchu, przestań Ty już straszyć swoją Panią! To oczko, to łapka, to chory brzuszek... A Ona bidulka się zamartwia :shake: Ona i tak Cię bardzo kocha,wcale nie musisz zwracać na siebie uwagi w taki sposób... Pozdrawiam Cię i życzę zdrówka :buzi: Kasia Quote
Moniś Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Teklunia napisał(a):Do Noddusia! Maluchu, przestań Ty już straszyć swoją Panią! To oczko, to łapka, to chory brzuszek... A Ona bidulka się zamartwia :shake: Ona i tak Cię bardzo kocha,wcale nie musisz zwracać na siebie uwagi w taki sposób... Pozdrawiam Cię i życzę zdrówka :buzi: Kasia hahaha, rozbroiłaś mnie tym tekstem :lol::lol::lol: Mam nadzieję, że Nodduś Ciebie posłucha :cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
Kasia Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Śliczny bannerek, taki inny...:loveu: :loveu: Quote
Moniś Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 fidelek2 napisał(a):Śliczny bannerek, taki inny...:loveu: :loveu: dziękuję Kasiu :loveu::loveu::loveu: Quote
Alka Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 komplecik awatarkowo-banerkowy :cool2: jak Noddulek? Quote
Moniś Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Alka napisał(a):komplecik awatarkowo-banerkowy :cool2: jak Noddulek? Dzięki Ala! :multi: No chodzi sobie po mieszkaniu itp; ale mam wrażenie, że taki smutny w oczkach jest.. :roll: I szkoda mi go, że nic nie jadł dzisiaj.. zrobiłabym mu obiadek, ale sama nie wiem:roll: apetyt chyba ma... Quote
Alka Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 dlaczego chcesz go głodzić jak to był jednorazowy wybryk?:roll: ja bym mu dała jedzonko...:-( Quote
Moniś Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Alka napisał(a):dlaczego chcesz go głodzić jak to był jednorazowy wybryk?:roll: ja bym mu dała jedzonko...:-( gotuje się :lol: zaraz bedzie wcinał :lol: Quote
Alka Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 pewnie, gotowany kurczak + ryż postawi go na nogi:p Quote
Moniś Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 Hej! Pogoda się u nas popsuła na cacy:roll: Deszcz, mgła i zimno:roll: Po każdym wyjściu Nodduś wygląda jak zmokła kura :evil_lol: Patrzę na świat ;);) i łapki ;) Quote
Alka Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 cześć Moniko!:multi: U was pogoda gorsza ,a u nas całkiem ładnie.Dużo słonka i cieplutko...:multi: Tak to już będzie ,że po każdym spacerku nasze maluchy będą lądowały w wannie w celu umycia podwozia i łapek.:cool1:Wracając z porannego spacerku Tuffi sam kieruje się w stronę łazienki...;) wnioskuję ,że Nodduś zdrowy :loveu::loveu::loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Moniś wsiadaj w pociag i przyjeżdzaj u Nas nadal ładnie cieplutko i słonecznie :multi: Mam nadzięję, ze po powrocie bede miala do obejrzenia duzo zdjęć Nodulka :loveu: Quote
Gosiek Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 cześć Monisiu u mnie też rano było mglisto ale... mnie sie to podobało :evil_lol: fotograficznie mi się podobało ;) sliczny banmerek i avatarek masz, wiesz? Quote
Moniś Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 Alka napisał(a): wnioskuję ,że Nodduś zdrowy :loveu::loveu::loveu: noc przespał ok, apetyt ma, więc chyba wszystko w porządku :multi::multi: Daga napisał(a):Mam nadzięję, ze po powrocie bede miala do obejrzenia duzo zdjęć Nodulka :loveu: no nie wiem, nie wiem :eviltong::eviltong: Teklunia napisał(a):Jak sie macie? Całkiem znośnie Kasiu ;) Gosiek napisał(a): sliczny banmerek i avatarek masz, wiesz? Dziękujemy :loveu: Rysunek dostaliśmy w prezencie od samograj :loveu: (rysowała pastelami) i zrobiłam z niego bannerek :loveu: W powiększeniu wygląda tak: Rysowany był na podstawie tej fotki :loveu::loveu::loveu: Quote
Moniś Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 Kto się ze mną pobawi?;);):razz: Quote
Gosiek Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Moniś napisał(a): Dziękujemy :loveu: Rysunek dostaliśmy w prezencie od samograj :loveu: (rysowała pastelami) i zrobiłam z niego bannerek :loveu: W powiększeniu wygląda tak: Rysowany był na podstawie tej fotki :loveu::loveu::loveu:wooow pozazdroscić umiejętności :cool3: Quote
Moniś Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 Gosiek napisał(a):wooow pozazdroscić umiejętności :cool3: Zobacz fotki w Jej galerii.. tam to dopiero są dzieła :loveu::loveu: Quote
Teklunia Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Moniś napisał(a):Kto się ze mną pobawi?;);):razz: ja :multi: ale musisz przyjechać do Wawy... Quote
Recommended Posts