Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Moniczko!

Widzę ,że jesteś specjalistką banerkową :loveu:.Super efekty.:loveu:

a tak a propo , gdzie ty się podziewasz? Ja dziś z Tuffciem o 7 rano wybylam na spacerek.:multi:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dzień doberek! :multi:

U Noddusia ok, oczko wyleczone, łapka też w porządku :multi::multi:
Mało mnie tu ostatnio, bo problemów się nazbierało i staram się z nimi walczyć, ale jak do tej pory z miernym skutkiem:roll::roll:
Życie czasami potrafi dokopać..

[quote name='Teklunia']Monika, Ty już prawdziwą manufakturę masz ;-)
Może zacznij pobierać opłaty? :evil_lol:

No nie żartuj :evil_lol: Wtedy nie będzie chętnych:shake::shake::evil_lol: chociaż i tak ich nie ma :roll:

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:a my tez dostaliśmy sliczny banerek:loveu:
będziemy mieć na podmiankę :pfajnie tak sobie móc zmieniać ;-)

śliczny nie śliczny, grunt, że się podoba :multi::multi:

[quote name='Alka'] Widzę ,że jesteś specjalistką banerkową :loveu:.Super efekty.:loveu:

a tak a propo , gdzie ty się podziewasz? Ja dziś z Tuffciem o 7 rano wybylam na spacerek.:multi:

Do specjalistki to mi jeszcze daleko- narazie to tylko próby :evil_lol:
My na spacerku byliśmy po 7, a teraz Nodduś wygląda przez okno :razz:

Życzę miłego, słonecznego dnia! :multi:

Posted

Gosiek napisał(a):
cześć Monisiu

jak Noduś? dziś juz bez sensacji?
Oj masz sie z nim ostatnio :roll:

Z Noddusiem już wszystko ok :multi::multi:

fidelek2 napisał(a):
Dziękujemy za zestawienie bannerowo - avatarowe:lol: Podoba się nam, i to bardzo :loveu:

Ogromnie się cieszę :loveu: I nie ma za co dziękować-polecam się na przyszłość :razz:

Posted

[quote name='Alka']hej !:multi:

Co tak pusto...:roll: Moniczko co u Was?

Cześć Ala!
U nas w sumie w porządku, pogoda ładna, więc wybędziemy niedługo na dłuższy spacerek :multi::multi:

Daga, nie zwiałam i teraz nie zwieje niestety:placz: wyjazd przełożony na termin późniejszy, ale teraz nie wiadomo dokładnie jeszcze na jaki..:roll:
Będzie dobrze, Jaruś przyjeżdza do mnie na święta i sylwestra :lol:

Witaj Alicjo R. ;););)

Później wyjdziemy na spacerek, więc cykniemy jakieś fotki;)
Tylko nie wiem czy będą się nadawały do pokazania ;);)

Posted

[quote name='Moniś']

Daga, nie zwiałam i teraz nie zwieje niestety:placz: wyjazd przełożony na termin późniejszy, ale teraz nie wiadomo dokładnie jeszcze na jaki..:roll:
Będzie dobrze, Jaruś przyjeżdza do mnie na święta i sylwestra :lol:

Hehe to moze zahaczy o Katowice jak bedzie do Ciebie jechał :eviltong:
Ja na sylwka do Poznania wybywam z Oskarkiem, wiec bedzie balanga, mam nadzieje, ze cali wrócimy :cool3:

Posted

[quote name='Moniś']

Cześć Noddusiu, śliczna mordunio :loveu: :loveu:
Cześć Moniko ;)
Jak poranny spacerek? U nas słoneczko świeci prawie jak w lipcu, a to już przecież jesień nas zastała, co nie?? Oby jak najdłużej nam świeciło :lol:

Posted

cześc Moniko!

U nas słoneczko się schowało ,chwilowo mam nadzieję.Juz po 8 było cieplutko, na krótki rękawek.:multi:

Hej Moniko, cos mało ciebie w galerii :cool3:

Posted

Cześć Moniś :buzi:

Super zdjęcia Noddulka :loveu: i widoczków :lol:
Tak w ogóle to gdzie Ty sie Kobieto podziewasz :mad: pojawiasz się i znikasz, nie ładnie, to mi się wcale nie podoba :shake: Liczę na poprawę :cool3:

Posted

[quote name='fidelek2']Cześć Noddusiu, śliczna mordunio :loveu:
Cześć Moniko ;)
Jak poranny spacerek? U nas słoneczko świeci prawie jak w lipcu, a to już przecież jesień nas zastała, co nie?? Oby jak najdłużej nam świeciło :lol:

Cześć Kasiu!
U nas słoneczko też od rana pięknie grzeje :loveu: Ale drzewa to już nabierają barw jesiennych :eviltong: W pogodzie mówili, że cały październik ma być sloneczny, ale kto tam ich wie z tym ich prognozowaniem ;)

[quote name='Gosiek']cześć Monisiu

fajnie ze Noddulek juz OK - oby tak dalej bo ostatnio łobuzuje pod wzeględem zdrówka ;)
Witaj Gosiu!
Masz rację, ostatnio Nodduś łobuzuje :angryy: Jak nie oko to lapka, jak nie łapka to wymioty :angryy: Teraz coś patrzę, że tak ciężkawo ślinę przeyłka- jeśli to gardło to chyba zwątpię :placz:
Dawałam mu rutinoscorbin, ale wariatek wypluł :roll: Wrzucę mu później do jedzonka.

[quote name='Alka']cześc Moniko!

U nas słoneczko się schowało ,chwilowo mam nadzieję.Juz po 8 było cieplutko, na krótki rękawek.:multi:

Hej Moniko, cos mało ciebie w galerii :cool3:
Hej Alu!
Nie malo, nie mało- jestem, czytam, ale mniej się udzielam;) Poprawię się;)
Słoneczka weźcie od nas- mamy pod dostatkiem:evil_lol:

[quote name='Daga']Cześć Moniś :buzi:

Super zdjęcia Noddulka :loveu: i widoczków :lol:
Tak w ogóle to gdzie Ty sie Kobieto podziewasz :mad: pojawiasz się i znikasz, nie ładnie, to mi się wcale nie podoba :shake: Liczę na poprawę :cool3:

Czemu Ci się sis nie podoba? toż to fajnie być takim tajemniczym :evil_lol:

[quote name='Teklunia']to ja tez sie przywitam:
czesc Monisia :smile:
Cześć Kasiu!

Dziekujemy Wszystkim za odwiedzinki i zapraszamy częściej ;);)
Miłego dnia Kochani!

PS. Uczę się robić bannery, wiec to mi zabiera nieco czasu:eviltong: Jeśli ktoś chce niech prześle mi fotki na PW to się chętnie pobawię :razz:

Posted

Witamy!

U nas nie ciekawie Nodulek wymiotował nad ranem, żółtą pianą:shake:
Ja to sie mam:roll::roll:
Jakieś fatum na nas spadło ostatnio:placz:
ehhhhh...:-(:-(:-(:-(

Posted

Cześć Moniko :lol:

Oj, biedny Nodduś :shake: A może trza go poprostu odrobaczyć, co Moniko??? Mój Fidlak jak tak wymiotował pianą to się okazało że trzeba go odrobaczyć, zapodaliśmy mu tabletkę i skończyły się wymioty :lol:

Posted

fidelek2 napisał(a):
Cześć Moniko :lol:

Oj, biedny Nodduś :shake: A może trza go poprostu odrobaczyć, co Moniko??? Mój Fidlak jak tak wymiotował pianą to się okazało że trzeba go odrobaczyć, zapodaliśmy mu tabletkę i skończyły się wymioty :lol:

Odrobaczam go regularnie co 3 miesiące, niedawno był odrobaczany...:shake:
Zobaczę jak bedzie dziś... przegłodzę go, jeśli bedzie wymiotował to jutro dam mu tę tabletke, jeśli nie przejdzie to idziemy do weta- oj.. coś ostatnio z nas stali klienci :-(:-(

Ps. sprawdziłam właśnie w książeczce i był odrobaczany 4 września więc nie tak dawno...
Nie sądzę, żeby miał robaki..:-(:-(