Alka Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Cześć Moniczko! Widzę ,że jesteś specjalistką banerkową :loveu:.Super efekty.:loveu: a tak a propo , gdzie ty się podziewasz? Ja dziś z Tuffciem o 7 rano wybylam na spacerek.:multi: Quote
Moniś Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Dzień doberek! :multi: U Noddusia ok, oczko wyleczone, łapka też w porządku :multi::multi: Mało mnie tu ostatnio, bo problemów się nazbierało i staram się z nimi walczyć, ale jak do tej pory z miernym skutkiem:roll::roll: Życie czasami potrafi dokopać.. [quote name='Teklunia']Monika, Ty już prawdziwą manufakturę masz ;-) Może zacznij pobierać opłaty? :evil_lol: No nie żartuj :evil_lol: Wtedy nie będzie chętnych:shake::shake::evil_lol: chociaż i tak ich nie ma :roll: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:a my tez dostaliśmy sliczny banerek:loveu: będziemy mieć na podmiankę :pfajnie tak sobie móc zmieniać ;-) śliczny nie śliczny, grunt, że się podoba :multi::multi: [quote name='Alka'] Widzę ,że jesteś specjalistką banerkową :loveu:.Super efekty.:loveu: a tak a propo , gdzie ty się podziewasz? Ja dziś z Tuffciem o 7 rano wybylam na spacerek.:multi: Do specjalistki to mi jeszcze daleko- narazie to tylko próby :evil_lol: My na spacerku byliśmy po 7, a teraz Nodduś wygląda przez okno :razz: Życzę miłego, słonecznego dnia! :multi: Quote
Gosiek Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 cześć Monisiu jak Noduś? dziś juz bez sensacji? Oj masz sie z nim ostatnio :roll: Quote
Kasia Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Cześć Moniczko ;) Głaski i buziak dla Nodulaka :calus: Dziękujemy za zestawienie bannerowo - avatarowe:lol: Podoba się nam, i to bardzo :loveu: Quote
Moniś Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Gosiek napisał(a):cześć Monisiu jak Noduś? dziś juz bez sensacji? Oj masz sie z nim ostatnio :roll: Z Noddusiem już wszystko ok :multi::multi: fidelek2 napisał(a): Dziękujemy za zestawienie bannerowo - avatarowe:lol: Podoba się nam, i to bardzo :loveu: Ogromnie się cieszę :loveu: I nie ma za co dziękować-polecam się na przyszłość :razz: Quote
Alka Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 hej !:multi: Co tak pusto...:roll: Moniczko co u Was? Quote
Daga_i_Oskar Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 No własnie Sis gdzie sie podziewasz :mad: Do Wrocka chyba Nam jeszcze nie ucieklas co :lol: Quote
Moniś Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 [quote name='Alka']hej !:multi: Co tak pusto...:roll: Moniczko co u Was? Cześć Ala! U nas w sumie w porządku, pogoda ładna, więc wybędziemy niedługo na dłuższy spacerek :multi::multi: Daga, nie zwiałam i teraz nie zwieje niestety:placz: wyjazd przełożony na termin późniejszy, ale teraz nie wiadomo dokładnie jeszcze na jaki..:roll: Będzie dobrze, Jaruś przyjeżdza do mnie na święta i sylwestra :lol: Witaj Alicjo R. ;););) Później wyjdziemy na spacerek, więc cykniemy jakieś fotki;) Tylko nie wiem czy będą się nadawały do pokazania ;);) Quote
Daga_i_Oskar Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='Moniś'] Daga, nie zwiałam i teraz nie zwieje niestety:placz: wyjazd przełożony na termin późniejszy, ale teraz nie wiadomo dokładnie jeszcze na jaki..:roll: Będzie dobrze, Jaruś przyjeżdza do mnie na święta i sylwestra :lol: Hehe to moze zahaczy o Katowice jak bedzie do Ciebie jechał :eviltong: Ja na sylwka do Poznania wybywam z Oskarkiem, wiec bedzie balanga, mam nadzieje, ze cali wrócimy :cool3: Quote
Kasia Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='Moniś'] Cześć Noddusiu, śliczna mordunio :loveu: :loveu: Cześć Moniko ;) Jak poranny spacerek? U nas słoneczko świeci prawie jak w lipcu, a to już przecież jesień nas zastała, co nie?? Oby jak najdłużej nam świeciło :lol: Quote
Gosiek Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 cześć Monisiu fajnie ze Noddulek juz OK - oby tak dalej bo ostatnio łobuzuje pod wzeględem zdrówka ;) Quote
Alka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 cześc Moniko! U nas słoneczko się schowało ,chwilowo mam nadzieję.Juz po 8 było cieplutko, na krótki rękawek.:multi: Hej Moniko, cos mało ciebie w galerii :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Cześć Moniś :buzi: Super zdjęcia Noddulka :loveu: i widoczków :lol: Tak w ogóle to gdzie Ty sie Kobieto podziewasz :mad: pojawiasz się i znikasz, nie ładnie, to mi się wcale nie podoba :shake: Liczę na poprawę :cool3: Quote
Teklunia Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 to ja tez sie przywitam: czesc Monisia :) Quote
Moniś Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 [quote name='fidelek2']Cześć Noddusiu, śliczna mordunio :loveu: Cześć Moniko ;) Jak poranny spacerek? U nas słoneczko świeci prawie jak w lipcu, a to już przecież jesień nas zastała, co nie?? Oby jak najdłużej nam świeciło :lol: Cześć Kasiu! U nas słoneczko też od rana pięknie grzeje :loveu: Ale drzewa to już nabierają barw jesiennych :eviltong: W pogodzie mówili, że cały październik ma być sloneczny, ale kto tam ich wie z tym ich prognozowaniem ;) [quote name='Gosiek']cześć Monisiu fajnie ze Noddulek juz OK - oby tak dalej bo ostatnio łobuzuje pod wzeględem zdrówka ;) Witaj Gosiu! Masz rację, ostatnio Nodduś łobuzuje :angryy: Jak nie oko to lapka, jak nie łapka to wymioty :angryy: Teraz coś patrzę, że tak ciężkawo ślinę przeyłka- jeśli to gardło to chyba zwątpię :placz: Dawałam mu rutinoscorbin, ale wariatek wypluł :roll: Wrzucę mu później do jedzonka. [quote name='Alka']cześc Moniko! U nas słoneczko się schowało ,chwilowo mam nadzieję.Juz po 8 było cieplutko, na krótki rękawek.:multi: Hej Moniko, cos mało ciebie w galerii :cool3: Hej Alu! Nie malo, nie mało- jestem, czytam, ale mniej się udzielam;) Poprawię się;) Słoneczka weźcie od nas- mamy pod dostatkiem:evil_lol: [quote name='Daga']Cześć Moniś :buzi: Super zdjęcia Noddulka :loveu: i widoczków :lol: Tak w ogóle to gdzie Ty sie Kobieto podziewasz :mad: pojawiasz się i znikasz, nie ładnie, to mi się wcale nie podoba :shake: Liczę na poprawę :cool3: Czemu Ci się sis nie podoba? toż to fajnie być takim tajemniczym :evil_lol: [quote name='Teklunia']to ja tez sie przywitam: czesc Monisia :smile: Cześć Kasiu! Dziekujemy Wszystkim za odwiedzinki i zapraszamy częściej ;);) Miłego dnia Kochani! PS. Uczę się robić bannery, wiec to mi zabiera nieco czasu:eviltong: Jeśli ktoś chce niech prześle mi fotki na PW to się chętnie pobawię :razz: Quote
Moniś Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 [quote name='Alka']przeróbeczka ;) Ala ja dalej nie widzę :placz::placz::placz: Quote
Moniś Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 [quote name='Alka']przeróbeczka ;) Boska!!! Dzięki Aluś :loveu::loveu::loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Aluś - śliczna przeróbeczka, ja nie wiem co Wy dziewczyny takie wstydliwe jesteście:shake: , macie zdolności :multi: to trzeba się nimi z Nami dzielić ot cała prawda Quote
Moniś Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Witamy! U nas nie ciekawie Nodulek wymiotował nad ranem, żółtą pianą:shake: Ja to sie mam:roll::roll: Jakieś fatum na nas spadło ostatnio:placz: ehhhhh...:-(:-(:-(:-( Quote
Kasia Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Cześć Moniko :lol: Oj, biedny Nodduś :shake: A może trza go poprostu odrobaczyć, co Moniko??? Mój Fidlak jak tak wymiotował pianą to się okazało że trzeba go odrobaczyć, zapodaliśmy mu tabletkę i skończyły się wymioty :lol: Quote
Moniś Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 fidelek2 napisał(a):Cześć Moniko :lol: Oj, biedny Nodduś :shake: A może trza go poprostu odrobaczyć, co Moniko??? Mój Fidlak jak tak wymiotował pianą to się okazało że trzeba go odrobaczyć, zapodaliśmy mu tabletkę i skończyły się wymioty :lol: Odrobaczam go regularnie co 3 miesiące, niedawno był odrobaczany...:shake: Zobaczę jak bedzie dziś... przegłodzę go, jeśli bedzie wymiotował to jutro dam mu tę tabletke, jeśli nie przejdzie to idziemy do weta- oj.. coś ostatnio z nas stali klienci :-(:-( Ps. sprawdziłam właśnie w książeczce i był odrobaczany 4 września więc nie tak dawno... Nie sądzę, żeby miał robaki..:-(:-( Quote
Kasia Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 To raczej na pewno nie ma robaków!!! Zrób mu taką małą głodówkę i może mu przejdzie :lol: Trzymamy kciuki za Nodulaka :kciuki: Quote
Recommended Posts