Alka Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 dzień doberek!:multi: Moniko, jaka miła niespodzianka:multi::multi::multi: Kochana jesteś :calus: skromnie się rewanżujemy :oops: dzień dobry Noddy :loveu: wczorajszy dzień był pełen niespodzianek:Cool!::Cool!::Cool!: Quote
Teklunia Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Czesc Kochani :) Bardzo sie ciesze ze z oczkiem jest lepiej :) Pocałuj go ode mnie w to oczko delikatnie :buzi: Quote
Moniś Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 Witajcie Kobietki! :multi: Ala, dziękujemy za przeróbeczkę :loveu::loveu::loveu: nad Noddusiem zaświeciło słoneczko:lol::lol: Może teraz szybciej wyzdrowieje :multi::multi: Kasiu, oczko wycałowane;);) nadal smarujemy i powoli widać efekty :multi: Pogoda u nas do bani:-o:-o Jesień idzie w siedmiomilowych butach ;);) Miłego dnia! :loveu: Quote
Moniś Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 Noddusiowa mordka ;) Takie ładne niebo nam towarzyszyło ;) Widoczek Quote
Daga_i_Oskar Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Ach Noddusiu :loveu: jesteś śliczny i mogłabym się tak wptarywać w Ciebie cały czas :loveu: Quote
marlena924 Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Dobranoc Nodinkowa Mordeczko :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Słodkich snów :) Quote
Kasia Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Cześć śliczny pycholku :loveu: A gdzie to się Nodduś dzisiaj chowa, że nie mamy jeszcze zdjęć z porannego spacerku? :lol: :lol: :lol: Quote
Moniś Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 Hej! :multi: fidelek2 napisał(a): A gdzie to się Nodduś dzisiaj chowa, że nie mamy jeszcze zdjęć z porannego spacerku? :lol: :lol: :lol: Noddus jest dzis jakis bez humorku i fotek nie ma :eviltong: Pozniej pojdziemy na spacerek to cos cykniemy ;) Cos mi sie tu popsulo i nie moge polskich znakow pisac :crazyeye: Quote
Teklunia Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Moniś napisał(a):Hej! :multi: Noddus jest dzis jakis bez humorku i fotek nie ma :eviltong: Pozniej pojdziemy na spacerek to cos cykniemy ;) Cos mi sie tu popsulo i nie moge polskich znakow pisac :crazyeye:Czesc :) A czemu chłopczyk bez humoru, lewymi łapkami wstał? ;) Quote
Moniś Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 Teklunia napisał(a):Czesc :) A czemu chłopczyk bez humoru, lewymi łapkami wstał? ;) cos chyba mu dolega :shake::shake: trzesie sie caly...:-(:-( ogon podkulony, nie mam pojecia co mu jest:-( Quote
Kasia Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Moniś napisał(a): cos chyba mu dolega :shake::shake: trzesie sie caly...:-(:-( ogon podkulony, nie mam pojecia co mu jest:-( Może sie czegoś wystraszył skoro się trzęsie. Fidlak tak czasami ma, wystraszy się czegoś i potem przez jakiś czas trzęsie się i łazi z podkulonym ogonem. Quote
Moniś Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 fidelek2 napisał(a):Może sie czegoś wystraszył skoro się trzęsie. Fidlak tak czasami ma, wystraszy się czegoś i potem przez jakiś czas trzęsie się i łazi z podkulonym ogonem. wlasnie zwymiotowal i ma biegunke :shake: dalam mu wegiel..:-( Quote
Kasia Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Moniś napisał(a): wlasnie zwymiotowal i ma biegunke :shake: dalam mu wegiel..:-( :shake: Biedactwo, przechodzi to samo co Fidlak. Fidlaka tak męczyło cały dzień i całą nockę, dawałam mu wtedy Lacidofil. Podejrzewam, że Fidlak wtedy najadł się trawy, może Noddus też jej sobie trochę skubnął??? Quote
Moniś Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 fidelek2 napisał(a)::shake: Biedactwo, przechodzi to samo co Fidlak. Fidlaka tak męczyło cały dzień i całą nockę, dawałam mu wtedy Lacidofil. Podejrzewam, że Fidlak wtedy najadł się trawy, może Noddus też jej sobie trochę skubnął??? Raczej nic nie zjadł.. Zwymiotował i humor mu wrócił :crazyeye: Pobawil się, poszalał i poszedł spać:roll: Mam nadzieję, że to była jakaś jednorazowa niedyspozycja ;) Quote
Kasia Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Nodduś, chłopie straszysz nas tu wszystkich :mad: :lol: Na pewno wszystko będzie ok! Musi być!!! Quote
Moniś Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 fidelek2 napisał(a):Nodduś, chłopie straszysz nas tu wszystkich :mad: :lol: Na pewno wszystko będzie ok! Musi być!!! Łobuz z niego :mad::mad: Quote
Kasia Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 [quote name='Moniś'] Cześć Noddusiu, kochana mordeczko :loveu::loveu::loveu: A wy gdzie się podziewacie? Jesteście dzisiaj coś bardzo zapracowani :eviltong: No w końcu sobota - dzień gospodarczy!:cool3: Quote
Kasia Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Moniczko, mam malutką prośbę do Ciebie :oops: Bardzo podoba mi się Twój bannerek, czy mogę prosić o zrobienie takiego ślicznego bannerka dla nas? Jeżeli masz oczywiście czas. Proszę :modla::modla: Zdjęcia wybierz z galerii, te które uznasz za najlepsze. Quote
PIKA Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Cześc Monis :multi: Ten Wroclaw asuper wyglada na fotkach :razz: Ja te z kiedys bylam już we Wroclawiu, ale kiedyś to nie to co teraz :loveu: Quote
Moniś Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 [quote name='PIKA']Cześc Monis :multi: Ten Wroclaw asuper wyglada na fotkach :razz: Ja te z kiedys bylam już we Wroclawiu, ale kiedyś to nie to co teraz :loveu: On nie tylko na fotkach jest super :loveu::loveu: Wstawiam zbiorek swoich bannerów, jeśli ktoś chce coś w tym "stylu" niech pisze na PW ;) DOBRANOC :roll::roll: Quote
Teklunia Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Monika, Ty już prawdziwą manufakturę masz ;) Może zacznij pobierać opłaty? :evil_lol: Buzi, buzi dla Nodulca :buzi: Quote
Alicja Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 :multi::multi::multi:a my tez dostaliśmy sliczny banerek:loveu: będziemy mieć na podmiankę :pfajnie tak sobie móc zmieniać ;) I jak Noduś ..wszystko ok :razz: Sliczne te portreciki Quote
Recommended Posts