Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alka napisał(a):
Cześc Moniko!

Widzę ,że z was ranne ptaszki.;) Cieszy wiadomosć ,żę oczko ma się lepiej.:multi:
Moniko, banerek świetny.Jaką metodą robiłaś ,że tak ładnie przymglony jest ?

A no ranne :eviltong: Mama wychodzi rano na regabilitacje po tej rwie, więc my też już wstajemy i pędzimy sobie od razu na dworek.

A metoda Aluś to chyba żadna, fotki są robione telefonem, więc słabszej jakości i są takie jakby właśnie przyglone, a te takie jakby "rozmycia" to robiłam w gimpie metodą rozsmarowywania ;);)

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dzięki, Moniś !:loveu:Sądziłam ,że robione było w PS-ie , a to Gimp.:lol:Niby prosty programik, a dużo możliwości i jaki wspaniały efekt.:loveu:

U mnie podobnie ze wstawaniem.;)Mati wychodzi do szkoły , a my na spacerek.Z chęcia byśmy wskoczyli jeszcze do łóżka , ale potem jak jeszcze poleże , jestem jakaś ... przymulona.;)

Posted

PS-a nie używam, bo strasznie mi się muli :roll: zanim cokolwiek sie otworzy to mija kilka minut i nerwica mnie pobiera :eviltong: W gimpie też można sporo fajnych rzeczy zrobić, tylko trzeba "pomedytowac" ;);)

My czasami z Nodim wskoczymy jeszcze do łóżeczka na kilka minutek:razz:
Ale zwykle Mama za chwilę wraca i trzeba wstawac :evil_lol: sprzątać itp.;)

Posted

Kasiu, z oczkiem lepiej, bo ropa juz tak nie leci, ale załzawione jest :roll::roll::roll:

*luthien*, dziękujemy za odwiedzinki i kompelemcik- zapraszamy ponownie:razz::razz:

Nodduś jakoś nie ma chęci pozować, więc fotki takie sobie.. ;);)

a taki Nodduś ma przedziałeczek ;)

Posted

[quote name='Moniś']

Nodduś, jak Ty słodziutko śpikasz :loveu: :loveu: :loveu:

Mój Fidelek dzisiaj znów jakiś osowiały, nie wiem czy czasem coś mu nie dolega. Całą noc wymiotował i dostał strasznej biegunki. Męczył się ogromnie, a my razem z nim:-( Spaliśmy może raptem ze 2 godzinki, a tak to cały czas pilnowanie go i sprzątanie po nim. A było co sprzątać, oj było!!!
Biedactwo, jest strasznie wymęczony. Dałam mu rano Lakcid, ale w południe dalej było to samo - wymioty i biegunka :shake: Zobaczymy co będzie jak wrócę z pracy, jeśli nic się nie zmieni to czeka nas wizyta u weta.

Posted

[quote name='fidelek2']
Mój Fidelek dzisiaj znów jakiś osowiały, nie wiem czy czasem coś mu nie dolega. Całą noc wymiotował i dostał strasznej biegunki. Męczył się ogromnie, a my razem z nim:-( Spaliśmy może raptem ze 2 godzinki, a tak to cały czas pilnowanie go i sprzątanie po nim. A było co sprzątać, oj było!!!
Biedactwo, jest strasznie wymęczony. Dałam mu rano Lakcid, ale w południe dalej było to samo - wymioty i biegunka :shake: Zobaczymy co będzie jak wrócę z pracy, jeśli nic się nie zmieni to czeka nas wizyta u weta.

Ojejjjj... :shake::shake::shake::shake: Może coś zjadl i się przytruł?:shake:
My ostatnio w zime mieliśmy takie przeboje z wymiotami- bez zastrzyków się nie obeszło. :-( Niech Fideluś szybciutko wraca do zdrówka.
U Was wymioty i biegunka, a u nas chora łapka i oczko :-(:-(
Trzymam kciuki za naszych chłopaków, żeby szybko doszli do siebie :buzi:

Gosiu, u nas zawsze jest malo do nadrobienia, bo galeria jest mało uczęszczana ;) Niestety!

Posted

Dzieńdobry Kochani :multi:
U Was też pogoda jakoś tak się popsuła? :-( U nas momentalnie zrobiło się szaro- słoneczko nawet nie wyjrzało...
Drzewa nabierają już jesiennch barw...

Jeszcze kilka fotek z mojego ukochanego Wrocławia

Posted

Czesc Artystko Bannerowo-Avatarowa :)

Ja też nigdy nie byłam we Wrocławiu i bardzo żałuje... Tzn. przejeżdżam przez niego często (raz na rok ;)), ale nigdy się tam nie zatrzymałam...

Dzięki z avatar - jest super - Ten wygląda jakby go piorun strzelił :evil_lol:

Posted

Cześć Monisiu - tak jak obiecałam wpadam i zaległosci nadrabiam :razz:

Cieszę się bardzo, ze masz telefonik z aparacikiem, bo dzieki takiemu urządzeniu mozemy oglądać Noddusia,a chlopak zmienia sie nie do poznania, z dnia na dzien pięknieje :loveu: :loveu: aż chciałoby sie go na żywo zobaczyć :loveu:

Zdjęcia z Wrocławia cudniaste, i aż wstyd sie przyznac, ale ja tez tam nigdy nie byłam :oops: jakos okazji nie było, ale wybrac sie trzeba bedzie. Moze wtedy kiedy i ty tam bedziesz :cool3:

Posted

dotarłam .....;)
Jak z Nodusiowym oczkiem ...nadal bez zmian:razz:

Lubię Wrocław .....tylko z czasów kiedy tam często bywałam to był dosć brudnym miastem ....ale urok ma niepowtarzalny , monumentalny