Juszes Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 [quote name='Moniś']I Noddusiowa Mordeńka ;) Jaki piękny pysiunio :* Quote
Moniś Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 Juszes napisał(a):Jaki piękny pysiunio :* ślicznie dziękujemy :loveu::loveu: Quote
Kasia Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 [quote name='Moniś'] I Noddusiowa Mordeńka ;) Prześliczny pycholek :loveu: Nie mogę się na Noddusia napatrzeć, co chwilę wchodzę w Waszą galerię i sprawdzam czy są nowe fotki. On jest cudowny! P.S. :-o A katus godny pozazdroszczenia!!! Ja nawet kaktusów nie poptrafię wychodować, nie mówiąć nic o innych kwiotkach, a mówią że kaktusy nie potrzebują specjalnej pielęgnacji!!! Quote
Moniś Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 Dziękujemy Kasiu za odwiedzinki:multi: Kaktus rośnie sobie od maleńkości, jak kupiłam miał jakieś 10 cm (ten długi), a ten drugi co tak dużo wypuścił "odnóżek" był jeszcze mniejszy- nieźle oba wybujały ;) Cieszę się bardzo, że Nodduś się podoba:loveu::loveu::loveu::loveu: Więc jeszcze troszkę mordki ;) Quote
Kasia Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 [quote name='Moniś'] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Chyba sobie sprawię drugiego yorkusia, takiego Noddusio-podobnego :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Nodi, Skarbie, jak ja Cię dawno nie widzialam :loveu: Ale Ty piękny chłopak! Quote
Moniś Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 [quote name='fidelek2']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Chyba sobie sprawię drugiego yorkusia, takiego Noddusio-podobnego :lol: Sklonujemy Noddusia :evil_lol: Quote
Moniś Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Nodi, Skarbie, jak ja Cię dawno nie widzialam :loveu: Ale Ty piękny chłopak! O ho! Kto nas odwiedzil :multi::multi: Nodi dziekuje za komplemencik :cool3::loveu: Quote
Kasia Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 To ja pierwsza w kolejce się ustawiam :evil_lol: Quote
Moniś Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 fidelek2 napisał(a):To ja pierwsza w kolejce się ustawiam :evil_lol: Będę pamiętać :evil_lol: g_o_n_i_a napisał(a)::lilangel: :lilangel: :lilangel: Dziewcznyny- te komplementy, to miód na moje serce:loveu: Dziękuję Wam bardzo :multi::multi::loveu::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 :p Nie dziękuj, tylko wstaw jeszcze tego przystojniaka, jak masz zdjęcia. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Moniś Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 g_o_n_i_a napisał(a)::p Nie dziękuj, tylko wstaw jeszcze tego przystojniaka, jak masz zdjęcia. :loveu: :loveu: :loveu: Już nie mam, te które wstawilam były dzisiejsze- limit sie wyczerpał :evil_lol::evil_lol: Jutro coś mu cyknę:cool3::cool3: Quote
Juszes Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 [quote name='Moniś']Dziękujemy Kasiu za odwiedzinki:multi: Kaktus rośnie sobie od maleńkości, jak kupiłam miał jakieś 10 cm (ten długi), a ten drugi co tak dużo wypuścił "odnóżek" był jeszcze mniejszy- nieźle oba wybujały ;) Cieszę się bardzo, że Nodduś się podoba:loveu::loveu::loveu::loveu: Więc jeszcze troszkę mordki ;) Nie no jaki słodziuszek kłębuszek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Teklunia Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 [quote name='Moniś'] słonko w oczki razi? :loveu: a kaktus - wężowidło niesamowite :-o Quote
g_o_n_i_a Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 No to ja czekam na jutrzejsza sesyjkę :loveu:. I buziak w pysiak Nodulca :loveu: Quote
Moniś Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 Dzień doberek! [SIZE=2] Jak dziś samopoczucie dopisuje? ;) My z Noddusiem już po dwóch spacerkach ;) i śniadanku ;) Rano szybciutko pobiegłam do apteki po tę maść- posmarowałam mu w kąciku to oczko i zobaczymy, czy po kilku razach będą efekty :roll::roll: Oby tak, bo z oczkiem coraz gorzej- dziś rano miał calutkie takie "zaklejone". Jak to jest... jedno wyleczyliśmy to przeszło na drugie :shake::shake: Fotek narazie nie mamy, później coś cykniemy, a teraz idę robić nowy bannerek:eviltong::eviltong: tylko nie wiem czy coś mi z tego wyjdzie :evil_lol::evil_lol: Quote
Alka Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 cześc Moniko!:multi: U nas z samego rana było pochmurno, troszeczkę popadało, a teraz wychodzi słoneczko i jest ... duszno. Drugi spacerek zaliczony?:-o nie chcę myśleć , o której był pierwszy:evil_lol: Wróciłam z zakupów , popijam kawkę ,dojadam biszkopt z bitą śmietaną i owocami.:pChwila relaksu ,a potem biorę się za sprzątanko.Mam w planach wypucować kuchnię :cool3:.Obiadek mam od wczoraj, także dziś zero gotowania.:multi: Moniś , trzymamy kciuki ,ażeby Noddusiowe oczęta wyzdrowiały. Czekamy na foty i nowy banerek!:loveu: Quote
Moniś Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 Hej Aluś! Ja też trzymam kciuki, żeby oczko wyzdrowiało :shake::shake: No i chyba jeszcze Noddulka boli ten paznokieć, bo dotknełam to zapiszczał:-( Ranny spacerek był po 7, a drugi koło 9- słoneczko świeciło ładnie, więc wyszliśmy się przewietrzyć :evil_lol: A bannerek już jest :oops: proszę się nie śmiać :oops::oops: to mój pierwszy w życiu:eviltong::eviltong: Quote
Kasia Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Moniś napisał(a): A bannerek już jest :oops: proszę się nie śmiać :oops::oops: to mój pierwszy w życiu:eviltong::eviltong: Gratuluję!!! Mnie się bardzo podoba.:lol: Quote
Moniś Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 fidelek2 napisał(a):Gratuluję!!! Mnie się bardzo podoba.:lol: dziękuję ślicznie :oops::oops: Quote
g_o_n_i_a Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 goni tez się bannerek podoba. :Cool!: Chcialoby się taki zrobić, oj chcialo! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Juszes Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Mi też się bannerek baardzo podoba brawoo :happy1::bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Moniś Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Cześć Kochane! :multi: Cieszę się, że bannerek się spodobał :multi: My własnie wróciliśmy z dworku, straaaaaszna rosa jest, Nodduś calutki mokry:evil_lol: Oglądałam mu to oczko i wydaje mi sie, że po trzech wczorajszych smarowaniach jest o niebo lepiej :-o Nie wiem po co to było meczyć i jego i siebie tymi kroplami :roll: Maść da ładnie posmarować, nawet chyba nie wie kiedy to zrobie :evil_lol: Miłego dzionka!!!:multi::multi: Quote
Alka Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Cześc Moniko! Widzę ,że z was ranne ptaszki.;) Cieszy wiadomosć ,żę oczko ma się lepiej.:multi: Moniko, banerek świetny.Jaką metodą robiłaś ,że tak ładnie przymglony jest ? Quote
Recommended Posts