Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Minisia :loveu:

No i jak tu się w takim nie akochać?

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

A zdjęc z wakacji to ja poprszę wiecej i wiecej :lol:
P.S Oskarka mam na tapecie w komórce :loveu:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']
A zdjęc z wakacji to ja poprszę wiecej i wiecej :lol:
P.S Oskarka mam na tapecie w komórce :loveu:

Ja swojego Fidelka to mam i w telefonie, i w domowym komputrze (na pulpicie oczywiście:razz: ) i nawet na pulpicie w pracy!!!:evil_lol: A co mi tam, muszę sie nim chwalić:eviltong:

Posted

[quote name='Alka']no, no, Monisia jak obiecała tak zrobiła :evil_lol:
śliczne wakacyjne foty, fajne widoki:loveu:

Widoki były super, fotki tego nie oddają :loveu: Momentami to byliśmy już tak wysoko, że aż się bałam :eviltong:

[quote name='Daga_i_Oskar']P.S Oskarka mam na tapecie w komórce :loveu:
Wszystko dzięki Jarkowi ;);)

[quote name='fidelek2'] Ja swojego Fidelka to mam i w telefonie, i w domowym komputrze (na pulpicie oczywiście:razz: ) i nawet na pulpicie w pracy!!!:evil_lol: A co mi tam, muszę sie nim chwalić:eviltong:

haha:eviltong: jednym słowem nie rozstajesz się z nim :cool3::cool3::lol::lol:

Posted

[quote name='fidelek2']Ja swojego Fidelka to mam i w telefonie, i w domowym komputrze (na pulpicie oczywiście:razz: ) i nawet na pulpicie w pracy!!!:evil_lol: A co mi tam, muszę sie nim chwalić:eviltong:

U mnie jest dokladnie to samo. Gdzie nie spojrzysz tam Oskarek :eviltong: W kazdej ramce Oskarek :eviltong: w portfelu Oskarek, miedzy ksiazkami Oskarek :oops: :oops: to juz taki swir Oskarkowy we mnie wstapil, ale wcale sie tego nie wstydze :eviltong:

Monis - moze osobiscie podziekuje Jarkowi co :eviltong:

Posted

śliczne te wakacyjne widoczki :loveu:

uwielbiam gory.. a jeszcze zalesione góry ze szlakami spacerowymi to już eeextra :multi:
no i te widoki na dolinki - urzekające
:p

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']
Monis - moze osobiscie podziekuje Jarkowi co :eviltong:

Ani sie waż :angryy::angryy::angryy::angryy: :cool3::cool3::cool3::mad::mad::mad::mad::mad:

Posted

Bylam, ogladnelam(:evil_lol:) i wybywam na kolacje.
Co tu duzo mowic- Noddy boski i chyba nigdy mi sie nie znudzi ogladanie jego foteczek:loveu:
Bardzo ciekawa wycieczka. A Noddy byl z wami?:cool3:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Bylam, ogladnelam(:evil_lol:) i wybywam na kolacje.
Co tu duzo mowic- Noddy boski i chyba nigdy mi sie nie znudzi ogladanie jego foteczek:loveu:
Bardzo ciekawa wycieczka. A Noddy byl z wami?:cool3:

Dzięki Madziu za odwiedzinki:multi:
Noddiego nie było- został z mamą na 2 tygodnie i całkiem dobrze to zniósł, myślałam, że bedzie gorzej, ale okazało się, że dzielny facet z niego:cool3::cool3::cool3:

Posted

Cześć Kochani! :multi:

Noddusiowi znów ropka leci z oczka:shake::shake: tym razem z drugiego:shake: i za chiny nie da sobie wpuścić tych kropel, próbowałam juz na rozne sposoby:(
Jest może jakaś innna metoda? Nie wiem.. w zastrzykach, albo tabletkach? :shake::shake::shake::shake:

Posted

Teklunia napisał(a):
ojoj, a co się dzieje z oczkiem? :shake:

nio wcześniej miał zapalenie... a teraz leci żółta ropa z drugiego :-(:-(
Mamy krople i nie da sobie wpuścic :(

Posted

Cześć Moniczko, jak Noddusiowe oczko??? Daje już sobie wpuścić kropelki???:roll:
Mój Fidlaczek też czasami ma tak z oczkami, tylko że on bez problemu daje sobie wlać kropelki. Tyle dobrze że chociaż z tym nie mam problemu, bo już tabletek to nie da sobie "wcisnąć" za cholerę. Nawet jak próbuje mu ją podać w kawałeczku kiełbasy czy czegokolwiek innego to i tak ją wypluje:evil_lol:

Posted

fidelek2 napisał(a):
Cześć Moniczko, jak Noddusiowe oczko??? Daje już sobie wpuścić kropelki???:roll:
Mój Fidlaczek też czasami ma tak z oczkami, tylko że on bez problemu daje sobie wlać kropelki. Tyle dobrze że chociaż z tym nie mam problemu, bo już tabletek to nie da sobie "wcisnąć" za cholerę. Nawet jak próbuje mu ją podać w kawałeczku kiełbasy czy czegokolwiek innego to i tak ją wypluje:evil_lol:

oczko nam robi jakieś psikusy, bo narazie się uspokoiło. A kropel za groma nie da sobie wpuścić, ale już wyczytalam, ze te kropelki są rownież dostępne w maści, wieć w razie czego zakupię;);) U nas z tabletkami nie ma problemu- zjada bez "gadania" :eviltong::eviltong:

Pozdrawiamy i życzymy milego popołudnia!:multi::multi:

Posted

Jeju...
Moniś,
dawno mnie u Was nie było, a jak weszłam to pomyślałam że masz 2 psiaka! Tak się Twój chłopak zmienił!!!! :crazyeye:
Sliczny mężczyzna się z niego zrobił!!!!

Posted

cześć Moniczko!

Ale ci się urwis trafił...:cool3:żeby nie dać zakropić oczu:cool3:
No tak piesio musi być spokojny przy zakrapianiu.A jak przemywasz mu rano oczka , daje sobie ?Ja biorę płatek kosmet. i przemywam wodą , kiedyś jak był z problem z ropiejącym oczkiem to przemywałam świetlikiem.:lol:

pozdrowionka dla was.:loveu:

Posted

Dziekujemy Nikusiu za odwiedzinki i komplemencik :loveu:

Aluś, przemycie to co innego, bo aż tak nie dostaje mu się do oczka;);)
A jak ta zimna kropla wpadnie mu w oczko, to od razu ucieka i następnym razem już się nie da :shake:jak tylko widzi te krople u mnie w ręcę to ucieka pod ławę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak jak mówłam kupię ten sam preparat tyle, że w maści. Myśle, że z tym bedzie szybciej, bo zanim go usadze, zadre łebek do góry i zanim ta kropla zleci to on szalejki dostaje. Nie będę męczyć ani jego ani siebie, zawsze są jakieś inne sposoby ;)

A taki Nodduś jest mokry po porannym spacerku ;);)

Posted

Witamy!
My dzisiaj z Noddusiem mieliśmy stresujący dzionek :shake::shake:
Noddusiowi złamał się paznokieć u piątego palca w przedniej łapce:shake: Oj.. krew sie lała niesamowicie... :-( Tak sie biedulek wystraszył, że caly się trząs :-( Na szczęscie pojechaliśmy od razu do weta i sytuacja została opanowana.
Jak zajechaliśmy to taki biedny psiulek leżal pod kroplówką... ojj.. jak mi go żal było.. :shake:

Po tych dzisiejszych stresach Niuńcio śpi...:roll:

Posted

[quote name='Moniś']

Ojjj Nodduś!!!
Najpierw oczka, teraz łapinka :shake: Ty nas tu nie stresuj i swojej Pańci też, tylko szybciutko dochodź do siebie :lol: bo czekamy na nowe zdjęcia. Ze zdrowym Noddusiem oczywiście :multi:

Posted

Hej Dziewczynki! :multi:
Z łapeczką Noddulka jest juz dobrze, wczoraj jeszcze go bolała, bo jak się bawił to było widac, że bardzo na nią uważa :shake: Natomiast oczko się diabli dalej, skonsultowałam to z wetem i powiedział, że jak kropelek nie da wpuścić to przejdziemy na ten sam preparat tyle, że w maści:roll: Także jutro z samego rana biegnę do apteki i będziemy oczko leczyć- mam nadzieje, że bedzie dobrze:roll: To drugie, które było wczesniej chore szybciutko się wyleczło, bo dał wpuścić krople (z wielką biedą). Oby maść była tak samo skuteczna.

Poza tym u nas w porządku, słoneczko świeci, ale wieje zimniasty wiatr. Posiedzieliśmy troszkę na dworku, a teraz Nodduś śpi;)

Pokażę Wam mojego kaktusa, którego "hoduję" już długo ;)

A ten ma 56cm dlugości :evil_lol: