Moniś Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 Dzień doberek Kochani :multi: Fotek nie wklejałam, bo jakoś nie miałam weny ani tymbardziej czasu, żeby ich nacykać :roll: Jakaś nie czasowa jestem ostatnio- cały czas w rozjazdach. Teraz mam chwilkę więc się odzywam ;) Fidelku, wrzucę coś, ale troszke później :cool1: Czekajcie cierpliwie :evil_lol: Alu, dziękujemy za odwiedzinki i komplementy, bardzo nam miło :loveu: Nodduś aż sie zarumienił :oops::eviltong: Gosiu, masz rację- bzdurka a cieszy :lol: teraz mam full miejsca na biurku, bo monitorek jest cieniutki lcd :cool3: a humorek tak nie bardzo... problemy, problemy, problemy... :shake::shake::shake: Pozdrawiamy wszystkich cieplutko i do napisania :multi::multi: Quote
Gosiek Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 nio - znam to, znam... też mam teraz mnóstwo miejsca na biureczku :multi: Mężyk się postarał ładnie i mi nowy monitorek przedwczoraj kupił :p teraz czekam na foteczki.... jakos przyjemniej mi sie ogląda na nowym monitorku i będę Cie teraz gnębić :diabloti: Quote
Moniś Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 Gosiek napisał(a): teraz czekam na foteczki.... jakos przyjemniej mi sie ogląda na nowym monitorku i będę Cie teraz gnębić :diabloti: wszystko się na nim przyjemniej robi- prawda? :cool3::cool3::cool3: Quote
Moniś Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 Witamy! :lol: Jak zwykle wszyscy o nas zapomnieli :mad:;) Jak tam u Was pogoda? Bo u nas ślicznie, słoneczko grzeje od rana:loveu: Super się spaceruje, bo wszystkie dzieciaki w szkole, więc w około cisza i spokój :cool3::cool3: Noddulek z przed chwilki :cool1: Miłego dnia! :multi::multi: Quote
Teklunia Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Ja pamiętam doskonale :) Witaj Nodulku :buzi: Quote
Moniś Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 Teklunia napisał(a):Ja pamiętam doskonale :) Witaj Nodulku :buzi: Nodulek merda do Kasi ogonkiem :Dog_run: Quote
Teklunia Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 [quote name='Moniś']Nodulek merda do Kasi ogonkiem :Dog_run::buzi: Quote
Moniś Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 [quote name='Teklunia']:buzi: o ho ho :lol: Kasia Kocha Noddusia? ;);););) Quote
Teklunia Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Moniś napisał(a):o ho ho :lol: Kasia Kocha Noddusia? ;);););)tiak :oops: Quote
Alka Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 [quote name='Moniś']Witamy! :lol: Jak zwykle wszyscy o nas zapomnieli :mad:;) Jak tam u Was pogoda? Bo u nas ślicznie, słoneczko grzeje od rana:loveu: Witaj Moniko!:multi: Jak to zapomnieli:cool3:,pamiętamy przecież o Was :loveu: przesyłamy buziaczki ciekawskiemu Noddusiowi :buzi: U nas też pięknie, od rana słoneczko i jest cieplutko.:multi: Quote
Moniś Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 [quote name='Teklunia']tiak :oops: A Nodduś Kocha Kasię :loveu::lol::cool3::cool3: Alu, co prawda to prawda- on jest bardzo ciekawski, aż za nadto:angryy::evil_lol: Właśnie wróciliśmy ze spacerku- pogoda cud mód :lol::lol: Quote
Alka Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Moniś , one chyba wszystkie ciekawskie:evil_lol: Ostatnio Tuffcio jadąc autobusem obserwował świat przez szybę :evil_lol:, za nic nie chciał się położyć :cool3: Quote
Moniś Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 [quote name='Alka']Moniś , one chyba wszystkie ciekawskie:evil_lol: chyba tak co jeden to lepszy :evil_lol: Quote
Alka Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Noddy sprawia wrażenie baaardzo grzecznego pieseczka , taki aniołeczek :loveu: to tylko pozory?:evil_lol: Quote
Moniś Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 Alka napisał(a):Noddy sprawia wrażenie baaardzo grzecznego pieseczka , taki aniołeczek :loveu: to tylko pozory?:evil_lol: hahaha :evil_lol: to zależy jaki ma humor, ale czasem to diabeł wcielony :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ps. ale ze mnie cymbał! usunełam zdjęcia z fotosika i nie pomyslałam ze te z forum też znikną - szok :P zmniejszam i wstawiam od nowa :P PS2. Niestety nie mam wszystkich fotek, więc musiałam usunąć niektóre posty :[ Mam nadzieje, że juz taka wpadka mi sie nie zdarzy :( Quote
Moniś Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 Dzień doberek!:multi: Dopiero wróciliśmy ze spacerku- pogoda- rewelacja :loveu::loveu: Teraz lecę sprzątać :eviltong: Nodduś później wstawię klika zdjęć z wakacji :cool3: Quote
Gosiek Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 cześć Monisiu u mnie też cudna pogoda.. ach, mogło by tak być prawie non stop :p Quote
Alka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Cześć Moniczko! Mam nadzieje ,że jak wrócę z zebrania będę miała co w waszej galeryjce oglądać ;), wakacje się skończyły , więc najwyższy czas ażeby foty pokazać :cool3: Quote
Moniś Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 Fontanna w Polanicy Zdrój Widoki z gór- byliśmy w Górach Stołowych. Quote
Moniś Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 Aluś, już masz co oglądać ;);) Gosiu,pogoda taka mogłaby być przez caly rok :lol::lol: Quote
Teklunia Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Czesc kochani :) Ja nigdy nie byłam w Górach Stołowych, chociaż od lat mam na to ochotę... Podobno są tam piękne trasy do pieszych wycieczek... Quote
Moniś Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 Teklunia napisał(a):Czesc kochani :) Ja nigdy nie byłam w Górach Stołowych, chociaż od lat mam na to ochotę... Podobno są tam piękne trasy do pieszych wycieczek... Musisz się wybrac koniecznie, bo jest super:loveu: Widoki boskie:loveu: Szlaki są extra i piesze i rowerowe- my zrobiliśmy kilka dobrych kilometrów pieszo, ale w pewnych momentach jak trzeba było włazić wysoko w góre po takich skałkach to już wysiadałam:evil_lol::evil_lol: Ale TZ był nieugięty i ciągnął mnie dalej :eviltong::eviltong: Quote
Kasia Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='Moniś'] Jaki on kochaniutki gdy tak śpika :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 no, no, Monisia jak obiecała tak zrobiła :evil_lol: śliczne wakacyjne foty, fajne widoki:loveu: Quote
Recommended Posts