Moniś Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']a z kim mały został ?Napewno z nim byli u weta więc ma leki , nie zamartwiaj się tak , choróbsko minie .Napewno ma antybiotyk bo przy zapaleniu to na 100% .Będzie dobrze;) Był dziś z mamą u weta i dostał tylko krople :shake: nic wiecej :shake: Nie wiem od czego mogło mu się zrobić to zapalenie:roll: Ale Mama mówi, że ogólnie normalnie się zachowuje, bawi się, biega itp. więc chyba bardzo go nie boli biedaczka:-( Quote
Teklunia Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Monika, nie zamartwiaj sie... Skora mama byla z nim u weta, to wszystko bedzie dobrze! A Ty sie relaksuj... :) Quote
MoniŚ Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Hej! Moniś (ach, te podobne nicki :razz: ) nie zamartwiaj się, z Noddusiem będzie OK, niech zdrowieje. Wrócisz i będzie zdrowiutki :multi: . Nie będe zapeszać ;) . Ale napewno będzie OK :happy1: :calus: MoniŚ ;) Quote
Moniś Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 [quote name='Teklunia']Monika, nie zamartwiaj sie... Skora mama byla z nim u weta, to wszystko bedzie dobrze! A Ty sie relaksuj... :) Cześć Kasiu! ;) Mama mówiła, że już jest trochę lepiej. Ale mały głuptas nie daje za bardzo wpuścić sobie tych kropli :shake: Jakoś z wielką biedą się Mamie udaje :roll: [quote name='MoniŚ']Hej! Moniś (ach, te podobne nicki :razz: ) nie zamartwiaj się, z Noddusiem będzie OK, niech zdrowieje. Wrócisz i będzie zdrowiutki :multi: . Nie będe zapeszać ;) . Ale napewno będzie OK :happy1: :calus: MoniŚ ;) Witaj Monisiu ;) Nie dość, że jesteśmy imienniczkami to i nicki mamy niemal identyczne :lol: Mam nadzieję, że jak wrócę to bedzie zdrowiutki- zobaczymy :razz: Pozdrowionka!!! :multi::multi: Quote
Teklunia Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Moniś napisał(a):Mam nadzieję, że jak wrócę to bedzie zdrowiutki- zobaczymy :razz: pewnie ze bedzie! i przygotuj sie na szalone lizanko :lol: Quote
MoniŚ Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Moniś napisał(a): Witaj Monisiu ;) Nie dość, że jesteśmy imienniczkami to i nicki mamy niemal identyczne :lol: Mam nadzieję, że jak wrócę to bedzie zdrowiutki- zobaczymy :razz: I jeszcze w tym samym miesiącu zarejestrowane :D ;) Teraz będzie już tylko lepiej :) . Pewnie się stęsknił za Tobą, moja Lass jak nas zobaczy po jakimś wyjeździe to skacze z radości :razz: a później cały dzień mizianko i głaskanko :D Pozdrawiamy z Lubelszczyzny :multi: Quote
Patikujek Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Nicki podobne a prawie identyczne:) I czekamy na fotki!!! Quote
Patikujek Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Hej:mad: no i co tymi foteczkami???:mad: Quote
Gosiek Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 cześć Monisiu - cieszę sie ze już jesteś z nami :multi: powiedz.. udało Ci się moze jakieś zdjecia Noddusia zdobyć? a moze jakieś wakacyjne masz? opowiadaj :cool1: Quote
Moniś Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 Cześć Kochani :lol: Nie wiem czy jeszcze nas pamietacie :oops: Mam malutką niespodzianke- fotki Noddusia. Jakość nie najlepsza bo fotki robione telefonem, ale mysle, że zawsze coś ;) Quote
Alicja Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 :pNoduś wrócił :multi:i Monika;) Wróciłaś w czasie kiedy zaczęło działać dogo:evil_lol: Quote
Moniś Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pNoduś wrócił :multi:i Monika;) Wróciłaś w czasie kiedy zaczęło działać dogo:evil_lol: cały dzień dziś czekałam aż zacznie działać :multi: i w końcu się doczekałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Nodduś, chłopie, kope lat! :multi: Quote
Moniś Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 madziasto4 napisał(a):Nodduś, chłopie, kope lat! :multi: Cześć Madziu! :multi::multi: Tak bardzo się cieszymy, że ktoś jeszcze o nas pamięta :multi: Quote
madziasto4 Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Moniś napisał(a):Cześć Madziu! :multi::multi: Tak bardzo się cieszymy, że ktoś jeszcze o nas pamięta :multi: Jakbym mogła zapomnieć :razz: Quote
Moniś Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 Witamy z rana :multi: A oto poranny Nodduś :loveu: Pozdrawiamy i życzymy miłego dnia! :multi::multi: Quote
Kasia Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Moniś; napisał(a): Znaleźliśmy galeryjkę i odwiedziliśmy :razz: Jaka śliczna mordunia :loveu: :loveu: :loveu: Pięknego masz tego Noddusia:lol: Mój Fidelek też tak lubi przez okno na świat patrzeć!!! Quote
Moniś Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 [quote name='fidelek2']Znaleźliśmy galeryjkę i odwiedziliśmy :razz: Jaka śliczna mordunia :loveu: :loveu: :loveu: Pięknego masz tego Noddusia:lol: Mój Fidelek też tak lubi przez okno na świat patrzeć!!! Dziękujemy za odwiedzinki :multi::multi::multi: Teraz już chłopaki sobie nie powyglądają, bo zimno się robi :-( U nas taki wiatr wieje, że by Nodulka wywiało :evil_lol::evil_lol: Quote
Kasia Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Nie powyglądają, już nie!:evil_lol: Przesyłamy dla Noddusia głaski i dużo mizianka :loveu: Quote
Moniś Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 Witamy porannie i bardzo wietrznie:roll: U Was też taka wichura? U nas to mało szyb nie wywali tak wieje :shake: Zaspany Noddy Quote
Gosiek Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 cześć Monisiu :multi: bardzo sie cieszę ze nareszcie mogę zobaczyc jak Noddy sie zmienił :loveu: wyrósł, zmężniał, wydoroślał... suuuuper ze chociaż w telefonie masz aparat :multi: buziaki Gosia Quote
Kasia Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='Moniś'] Witamy porannie i bardzo wietrznie:roll: U Was też taka wichura? U nas to mało szyb nie wywali tak wieje :shake: Zaspany Noddy Witamy śliczną mordeczkę :loveu: :loveu: :loveu: I jej Pańcię również :lol: U nas póki co to jeszcze troszkę słonko świeci i nawet tak bardzo nie wieje. No ale czuć już nadchodzący zimny front :evil_lol: Quote
Moniś Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 Gosiek napisał(a):cześć Monisiu :multi: bardzo sie cieszę ze nareszcie mogę zobaczyc jak Noddy sie zmienił :loveu: wyrósł, zmężniał, wydoroślał... suuuuper ze chociaż w telefonie masz aparat :multi: buziaki Gosia Cześć Gosieńko:multi: cieszymy się, że do Nas wpadłaś:multi::multi: Fotki nie najlepszej jakości, ale zawsze coś ;););) fidelek2 napisał(a): Witamy śliczną mordeczkę :loveu: :loveu: :loveu: I jej Pańcię również :lol: U nas póki co to jeszcze troszkę słonko świeci i nawet tak bardzo nie wieje. No ale czuć już nadchodzący zimny front :evil_lol: Ten front to pewnie od nas pędzi- a kysz a kysz :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A słonka możecie nam podesłac :cool1::cool3::cool3: Quote
Recommended Posts