madziasto4 Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Cześć :) Wiedziałam, że wszystko będzie dobrze :p Quote
marlena924 Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Zostań z nami :):) Dalej trzymamy kciuki :) Pozdrawiam i czekam na fotaski Nodusia Quote
Moniś Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 Teklunia napisał(a):i tyle ją widzielismy... ;) A właśnie, że jestem! :razz::razz::razz::evil_lol: Taka pogoda.. a ja bez aparatu :shake::shake::shake::shake: Tyyyyyyle fotek bym Nodusiowi porobiła, a tu BUM :-(:-( U Was też tak gorąco? :evil_lol: Quote
Teklunia Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Moniś napisał(a):U Was też tak gorąco? :evil_lol:taaak :p:p:p Quote
Teklunia Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Monika, Ty wstreciucho!!! Obiecalas ze juz bedziesz i znowu zniknelas na cale dni :mad: Quote
Moniś Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 [quote name='Teklunia']Monika, Ty wstreciucho!!! Obiecalas ze juz bedziesz i znowu zniknelas na cale dni :mad: Jak Ty na mnie powiedziałaś? :mad::mad::mad::mad::mad: Gniewam się :evil_lol::evil_lol::evil_lol::mad: Quote
Teklunia Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Moniś napisał(a):Jak Ty na mnie powiedziałaś? :mad::mad::mad::mad::mad: Gniewam się :evil_lol::evil_lol::evil_lol::mad:WSTRęCIUCHA!!! nie bylo Cie 10 dni!!! :mad: to mnie chyba usprawiedliwia ;) ale Ciebie nie wiem co by moglo usprawiedliwic ;) Quote
Magda Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Moniś napisał(a):Jak Ty na mnie powiedziałaś? :mad::mad::mad::mad::mad: Gniewam się :evil_lol::evil_lol::evil_lol::mad: Patrzcie jaka agresywna:evil_lol::evil_lol: Kasiu lepiej nie draznij lwa. I znowu jej nie ma... Mam nadzieje, ze twoja nieobecnosc wynika z walki o aparat?:eviltong: Quote
Patikujek Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 śliczna psinka i poproszę o więcej nowych fotek!!! Quote
Alicja Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):A co tu tak pusto???:razz:mają wakacje;) Quote
Gosiek Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 hello Moniczko - wpadłam się przywitać... co tam u Ciebie, Noddusia i Mamy? Quote
Teklunia Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):A co tu tak pusto???bo Monia juz nas nie lubi :placz::placz::placz: Quote
Teklunia Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Monika sie nie chwali, wiec ja Wam oglosze radosną nowine! Nasza Monisia zdala mature i juz jest Panią Absolwentką z prawdziwego zdarzenia :D Brawo :klacz: Quote
Patikujek Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 BRAVO, BRAVISSIMO mnie to czeka za rok:placz: Quote
Moniś Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 Cześć Kochani!!!! :multi::multi::multi::multi::multi: Cudownie, że o nas pamiętacie, bardzo nam miło :multi: U nas można by rzec, że po staremu. Tak jak Kasia powiedziała matura zdana bez problemu:lol: Z Mamą też lepiej, ale w dalszym ciągu bierze leki, u Noddusia również ok :lol: W sobotę wyjeżdżam :loveu: - przywiozę jakieś fotki :cool1: Noddulek zostaje w domku z Mamą i bratem- mam nadzieje, że wszystko bedzie w porządku jak pojadę :roll: No w końcu zostaje we własnym domu z własnymi domownikami ;) więc chyba nie powinien się bardzo zestresować. Aparatu w dalszym ciągu nie mam:shake: i niestety sie nie zanosi:shake: miał być na urodziny, ale nic z tego. Będzie za to telefonik z aparatem, więc fotki będą- w prawdzie nie tak idealne jak z aparatu, ale Noddusia zobaczycie :lol::lol::loveu: No ale to po moim powrocie :razz: Obym tylko szczęśliwie dojechała i wróciła :razz: Pozdrowionka dla Wszystkich :multi::multi::multi: Quote
Teklunia Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Witak Monisiu :) Masz dla nas same dobre wieści :D Nie moge sie doczekac tych zdjec Noddulka! Zobaczymy czy dobrze o niego dbalas przez caly ten czas, czy nie zmizernial na przyklad ;) :evil_lol: I milych wakacji! Quote
Moniś Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 Teklunia napisał(a):Witak Monisiu :) Masz dla nas same dobre wieści :D Nie moge sie doczekac tych zdjec Noddulka! Zobaczymy czy dobrze o niego dbalas przez caly ten czas, czy nie zmizernial na przyklad ;) :evil_lol: I milych wakacji! No co Ty Kasiu :lol: Jakże by mógł zmizernieć, raczej wyrósł :evil_lol: Kawał chłopa :cool3::cool3:;);) Quote
Moniś Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 Alka napisał(a):Monisiu, miłych wakacji!:loveu: Nie dziękuję :razz: (przesądna jestem:evil_lol:) Quote
Moniś Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 Cześć Kochani! :multi: Jutro wyjeżdzam;) mam nadzieje, że przywiozę jakieś fotki:razz: Czeka mnie 12-godzinna podróż- oby szczęśliwa:roll: Najbardziej mi żal Noddusia:roll: Nie wyobrażam sobie jak on beze mnie wytrzyma :shake: Ale chyba da radę-nie?:roll: Miłego weekendu życzę i do zobaczenia! :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Moniś, wczesniej nie miałam okazji, ale gratuluje zdanej maturki :multi: I życze miłych wakacji :bye: Quote
Moniś Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 Cześć Kochani :roll: Przychodzę ze złymi wiadomościami, Nodduś ma ropne zapalenie oczka- a ja jestem tak daleko od niego :placz::placz: Powiedzcie mi Kochani moi czy to coś poważnego, bo strasznie się martwię o niego :placz::placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Moniś']Cześć Kochani :roll: Przychodzę ze złymi wiadomościami, Nodduś ma ropne zapalenie oczka- a ja jestem tak daleko od niego :placz::placz: Powiedzcie mi Kochani moi czy to coś poważnego, bo strasznie się martwię o niego :placz::placz::placz::placz:a z kim mały został ?Napewno z nim byli u weta więc ma leki , nie zamartwiaj się tak , choróbsko minie .Napewno ma antybiotyk bo przy zapaleniu to na 100% .Będzie dobrze;) Quote
Recommended Posts