Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Teklunia napisał(a):
i tyle ją widzielismy...
;)

A właśnie, że jestem! :razz::razz::razz::evil_lol:
Taka pogoda.. a ja bez aparatu :shake::shake::shake::shake:
Tyyyyyyle fotek bym Nodusiowi porobiła, a tu BUM :-(:-(

U Was też tak gorąco? :evil_lol:

Posted

[quote name='Teklunia']Monika, Ty wstreciucho!!! Obiecalas ze juz bedziesz i znowu zniknelas na cale dni :mad:

Jak Ty na mnie powiedziałaś? :mad::mad::mad::mad::mad: Gniewam się :evil_lol::evil_lol::evil_lol::mad:

Posted

Moniś napisał(a):
Jak Ty na mnie powiedziałaś? :mad::mad::mad::mad::mad: Gniewam się :evil_lol::evil_lol::evil_lol::mad:
WSTRęCIUCHA!!!
nie bylo Cie 10 dni!!! :mad: to mnie chyba usprawiedliwia ;)
ale Ciebie nie wiem co by moglo usprawiedliwic ;)

Posted

Moniś napisał(a):

Patrzcie jaka agresywna:evil_lol::evil_lol: Kasiu lepiej nie draznij lwa.
I znowu jej nie ma... Mam nadzieje, ze twoja nieobecnosc wynika z walki o aparat?:eviltong:

• 2 weeks later...
Posted

Cześć Kochani!!!! :multi::multi::multi::multi::multi:

Cudownie, że o nas pamiętacie, bardzo nam miło :multi:
U nas można by rzec, że po staremu. Tak jak Kasia powiedziała matura zdana bez problemu:lol: Z Mamą też lepiej, ale w dalszym ciągu bierze leki, u Noddusia również ok :lol:

W sobotę wyjeżdżam :loveu: - przywiozę jakieś fotki :cool1:
Noddulek zostaje w domku z Mamą i bratem- mam nadzieje, że wszystko bedzie w porządku jak pojadę :roll: No w końcu zostaje we własnym domu z własnymi domownikami ;) więc chyba nie powinien się bardzo zestresować.
Aparatu w dalszym ciągu nie mam:shake: i niestety sie nie zanosi:shake: miał być na urodziny, ale nic z tego. Będzie za to telefonik z aparatem, więc fotki będą- w prawdzie nie tak idealne jak z aparatu, ale Noddusia zobaczycie :lol::lol::loveu:
No ale to po moim powrocie :razz: Obym tylko szczęśliwie dojechała i wróciła :razz:

Pozdrowionka dla Wszystkich :multi::multi::multi:

Posted

Witak Monisiu :)

Masz dla nas same dobre wieści :D Nie moge sie doczekac tych zdjec Noddulka! Zobaczymy czy dobrze o niego dbalas przez caly ten czas, czy nie zmizernial na przyklad ;) :evil_lol:

I milych wakacji!

Posted

Teklunia napisał(a):
Witak Monisiu :)

Masz dla nas same dobre wieści :D Nie moge sie doczekac tych zdjec Noddulka! Zobaczymy czy dobrze o niego dbalas przez caly ten czas, czy nie zmizernial na przyklad ;) :evil_lol:

I milych wakacji!

No co Ty Kasiu :lol: Jakże by mógł zmizernieć, raczej wyrósł :evil_lol: Kawał chłopa :cool3::cool3:;);)

Posted

Cześć Kochani! :multi:
Jutro wyjeżdzam;) mam nadzieje, że przywiozę jakieś fotki:razz:
Czeka mnie 12-godzinna podróż- oby szczęśliwa:roll:
Najbardziej mi żal Noddusia:roll: Nie wyobrażam sobie jak on beze mnie wytrzyma :shake: Ale chyba da radę-nie?:roll:

Miłego weekendu życzę i do zobaczenia! :multi:

Posted

Cześć Kochani :roll:
Przychodzę ze złymi wiadomościami, Nodduś ma ropne zapalenie oczka- a ja jestem tak daleko od niego :placz::placz: Powiedzcie mi Kochani moi czy to coś poważnego, bo strasznie się martwię o niego :placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Moniś']Cześć Kochani :roll:
Przychodzę ze złymi wiadomościami, Nodduś ma ropne zapalenie oczka- a ja jestem tak daleko od niego :placz::placz: Powiedzcie mi Kochani moi czy to coś poważnego, bo strasznie się martwię o niego :placz::placz::placz::placz:a z kim mały został ?Napewno z nim byli u weta więc ma leki , nie zamartwiaj się tak , choróbsko minie .Napewno ma antybiotyk bo przy zapaleniu to na 100% .Będzie dobrze;)