Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Moniś napisał(a):
MAm nadzieje, że będzie dobrze, ale mimo wszystko martwie sie, że ten tomograf wykryje coś... złego.., że na tej rwie sie nie skończy..:-(
Boje się, że wykryją jakieś nacieki nowotworowe czy coś.., tyle teraz jest tych nowotworów na świecie :placz::placz:
Ehhhhh... oby nie.. :-(

Monisiu nie martw sie na zapas:mad: Wierze, ze wszystko bedzie dobrze i mama wroci do zdrowka;)
ja jestem bardzo ciekawa jak wyglada Nody........ tak dawno go nie widzialam:placz::placz:

Posted

Magda_Miki napisał(a):

ja jestem bardzo ciekawa jak wyglada Nody........ tak dawno go nie widzialam:placz::placz:

Pięknie ! ;);););)
Cześć Madzia :cool3:

Posted

[quote name='Moniś']MAm nadzieje, że będzie dobrze, ale mimo wszystko martwie sie, że ten tomograf wykryje coś... złego.., że na tej rwie sie nie skończy..:-(
Boje się, że wykryją jakieś nacieki nowotworowe czy coś.., tyle teraz jest tych nowotworów na świecie :placz::placz:
Ehhhhh... oby nie.. :-(
Dużo zdrówka dla córeczki :buzi:Moniś , rwę leczy się kilka miesięcy i często ból powraca , a tomograf powinien być jak najczęściej stosowany w dokładnej diagnozie aby nie leczyć w ciemno :razz:A że w Polsce takie badanie to rarytas to zaraz wszyscy mają czarne myśli .Ja walczyłam 2 lata o badanie rezonansem magnetycznym dla mojego syna i udało się , badanie było a ja mam pewnośćże nie ma tego czego się wszyscy początkowo obawiali ;)
Całuski dla Was obu i Nodiego:p

Posted

[quote name='Teklunia']czesc Moniczka :)
to pokaz nam go wreszcie jakos...

Chciałabym, tym bardziej, że przed chwilą wyskoczył z wanienki i jest czyściutki i pchaniutki :loveu::loveu::loveu: ale niestety...:shake::shake::shake:

Alicjo, dziękuje za słowa otuchy :multi::multi: Pomogły :multi::multi::multi:

Dziękuje Wam Kochani za wsparcie.. :buzi:
W piątek ma być wynik tomografii u neurologa, więc dowiemy się co tam wyszło..

Idę wyczesać Noduśka :cool3::cool3: Taaaki jest pachnący, że chyba go zjem :eviltong::eviltong:
Całuski :buzi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Moniś , rwę leczy się kilka miesięcy i często ból powraca , a tomograf powinien być jak najczęściej stosowany w dokładnej diagnozie aby nie leczyć w ciemno

Moniko, przyznam się ,że dopiero teraz dowiedziałam się o chorobie Twojej mamy.:oops::cool1:
wiesz, zgadzam się z Alicją , rwę długo się leczy.:diabloti:

Mnie samej jakieś 3 lata temu dopadła rwa kulszowa.Może nie w takim sponiu jak Twoją mamę , ale uwierz to bardzo bolesna i uciążliwa choroba.:diabloti:
Dostawałam dość długo leki przeciwzapalne , przeciwbólowe i środki rozlużniające mięśnie.Ból promieniował z uda aż do samej stopy...
Chodziłam na masaże i naświetlania.

Moniko, trzymam kciuki, ażeby Twoja mama wróciła do zdrowia.Pozdrawiam i gorąco i nie zamartwiajcie się .:calus:

Buziaczki dla Noddiego :buzi:

Posted

[quote name='Teklunia']czy Nodi jest CAŁY i zdrowy? :mad:

A skąd, został tylko ogonek i uszko :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Aluś, mama leczy sie już 4 tydzień, został jeszcze ból w udzie, nadal nie może siedzieć swobodnie:shake: Mam nadzieje, że to już bliżej niż dalej.. i że szybko minie, bo Mama już jest taka wymęczona, że ojej...:-(

Byliśmy dopiero na spacerku, wszędzie koszą trawę i taki łomot jest, że ledwo własne myśli słychać :mad:
Poszliśmy sobie na łączke i Noduś dziś pierwszy raz zobaczył krowy :evil_lol::evil_lol: Chyba mu się spodobały, bo nie mogłam go odciągnąć, ale w końcu dał sie namówić na powrót :evil_lol:
Teraz siedzi na parapecie i mruczy coś sobie- chyba nie podobają mu się ci faceci z kosiarkami :eviltong::eviltong::eviltong::diabloti::diabloti:

Miłego dzionka!

Posted

Hej! :multi:
Moniczko, przeczysz sama sobie.
Wciskasz kit Kasi, ze z Nodiego zostałio uszko i ogonek, a potem mowisz, ze Nodi nie lubi panów z kosiatkami. Patrz i teraz biedna płacze. :evil_lol:
Trzymaj się nam kochana, czekamy do piatku na pozytywne wyniki z tomografii :calus:

Posted

[quote name='Moniś']Cześć Kochani!! :multi::multi:
Powracam po raz kolejny i mam nadzieję, że tym razem na dłużej
:lol::lol:

Mam nadzieje, ze przybylas ze zdjeciami:mad::cool3:

Posted

[quote name='Moniś']Cześć Kochani!! :multi::multi:
Powracam po raz kolejny i mam nadzieję, że tym razem na dłużej
:lol::lol: czesc! wreszcie jestes :multi:
czyzby te wesole minki oznaczaly ze sytuacja poprawila sie i z mama jest lepiej? :)

Posted

Alka napisał(a):
Moniko, jak się czuje mama ?:roll:

Tomograf nie wykazał nic złego :multi::multi::multi:
Dalej leczy rwe, ale jest już lepiej :multi::multi::multi: