Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem, jestem..:buzi:
Ale jakoś przez te problemy sie nie udzielam :shake:
Kurcze.. kiedy w końcu się one skończą :shake:

Mama była u neurologa.. i właściwie to bez zmian... 3 czerwca ma mieć robioną tomografie komputerową kręgosłupa..:-( może ta lekarka podejrzewa jakiegoś ........... ? :placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Moniś']Jestem, jestem..:buzi:

Mama była u neurologa.. i właściwie to bez zmian... 3 czerwca ma mieć robioną tomografie komputerową kręgosłupa..:-( może ta lekarka podejrzewa jakiegoś ........... ? :placz::placz::placz::placz::placz:

Moniś - od pisania czarnych scenariuszy pamietaj, ze ja jestem i nieźle mi to wychodzi, ale Ty mi prosze tutaj takich rzeczy nie brac pod uwage :mad: zobaczysz wsyztsko bedzie OK, nie załamuj sie dziewczyno, dacie rade, obie jesteście dzielne i silne !!! Buziaczki i 3maj sie Kochana :loveu:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Moniś - od pisania czarnych scenariuszy pamietaj, ze ja jestem i nieźle mi to wychodzi, ale Ty mi prosze tutaj takich rzeczy nie brac pod uwage :mad: zobaczysz wsyztsko bedzie OK, nie załamuj sie dziewczyno, dacie rade, obie jesteście dzielne i silne !!! Buziaczki i 3maj sie Kochana :loveu:

Czarne scenariusze to ja też potrafie pisać(nie zapominaj, że swojego czasu byłam reżyserem;)), a tak serio to naprawdę się martwie:roll: po prześwietleniu rtg niby nic poważnego nie wyszło. Myśliscie, że gdyby to było coś ..... to rtg by wykazało? :-(

Posted

Moniś napisał(a):
Jestem, jestem..:buzi:

Monika, przestan natychniast tak myslec!!!
Tomografie robi sie z roznych powodow i najczesciej nie chodzi o to, o czym myslisz. Ona pozwala wykryc różne zwyrodnienia, obrzęki itp...

Posted

Teklunia napisał(a):
Monika, przestan natychniast tak myslec!!!
Tomografie robi sie z roznych powodow i najczesciej nie chodzi o to, o czym myslisz. Ona pozwala wykryc różne zwyrodnienia, obrzęki itp...

Cześć Kasiu :buzi:
na rtg wyszło, że jest nieznaczna skolioza i zwężenie m-kręgu L5-S1, wiec nie wiem po co jeszcze ta tomografia. Mam nadzieje, że nic poważnego nie wykryje:-(
Ps. Gratuluję zaręczyn :loveu::loveu::loveu::loveu: Tenusiową galerię odwiedzam na bieżąco, ale tak jak w pozostałych nie piszę :-(

Posted

[quote name='Moniś']Czarne scenariusze to ja też potrafie pisać(nie zapominaj, że swojego czasu byłam reżyserem;)),

No tak i nawet zdrada w przedostatniom odcinku (ktorą ja przepowiedzialam) się sprawdziła :evil_lol: a moze ja wróżką zostanę co kiepską przyszłość przepowiada :diabloti: :eviltong:

Posted

Moniś napisał(a):
Cześć Kasiu :buzi:
na rtg wyszło, że jest nieznaczna skolioza i zwężenie m-kręgu L5-S1, wiec nie wiem po co jeszcze ta tomografia. Mam nadzieje, że nic poważnego nie wykryje:-(
Ps. Gratuluję zaręczyn :loveu::loveu::loveu::loveu: Tenusiową galerię odwiedzam na bieżąco, ale tak jak w pozostałych nie piszę :-(
dziekuje slicznie :buzi:
tomograf jest metoda o wiekszej czulosci, poza tym niektorych zmian (krwiaki, obrzeki, jakies mikrourazy) RTG nie wykryje a tomografia tak...

Posted

Teklunia napisał(a):
dziekuje slicznie :buzi:
tomograf jest metoda o wiekszej czulosci, poza tym niektorych zmian (krwiaki, obrzeki, jakies mikrourazy) RTG nie wykryje a tomografia tak...

no właśnie.. więc jakiegoś guza też może wykryć :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']a moze ja wróżką zostanę co kiepską przyszłość przepowiada :diabloti: :eviltong:

a komu bedziesz tą kiepską przepowiadać? :evil_lol:
Każdy chciałby usłyszeć coś o swojej świetlanej przyszłości ;)

Posted

Teklunia napisał(a):
guza to ja Ci nabije, jak nie przestaniesz krakac :mad: ;)

ehhh... :placz::placz::placz: więc jednak i po to też może być ten tomograf :shake::shake:

Posted

Teklunia napisał(a):
czesc Monis :)
co nowego? jak mama i Twoje samopoczucie?

Cześć Kasiu:lol:
Z Mamą troszeczkę lepiej..., ale tylko torszeczkę.. :roll:
Reszta w porządku, wczoraj wykąpsiałam Noduśka w ludzkim :oops: szamponie i teraz ma taki włos, że ho ho :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: normalnie cud, mód :cool3::cool3:

Posted

Moniś napisał(a):
Cześć Kasiu:lol:
Z Mamą troszeczkę lepiej..., ale tylko torszeczkę.. :roll:
Reszta w porządku, wczoraj wykąpsiałam Noduśka w ludzkim :oops: szamponie i teraz ma taki włos, że ho ho :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: normalnie cud, mód :cool3::cool3:
suer ze mamie troszke lepiej, bo teraz pewnie z dnia na dzie bedzie coraz lepiej :)

a Nodusia chetnie by obejrzala...

Posted

Nie martw się tomografią -jest to bardzo dokładne badanie które wykazuje najmniejsze deformacje tkanek .Moja córka w ubiegłym roku miała robioną tomog. z powodu uderzenia się w przedramię ,też wcześniej miała RTg ale lekarz zalecił jeszcze dodatkowo tomograf -wyszedł krwiak,który się nie wchłonął .Wszyscy teraz jesteśmy przewrażliwieni i martwimy się na zapas ,ale to wszystko minie -będzie dobrze .Pozdrawiam i życzę zdrowia dla Twojej Mamy

Posted

madziulka napisał(a):
Nie martw się tomografią -jest to bardzo dokładne badanie które wykazuje najmniejsze deformacje tkanek .Moja córka w ubiegłym roku miała robioną tomog. z powodu uderzenia się w przedramię ,też wcześniej miała RTg ale lekarz zalecił jeszcze dodatkowo tomograf -wyszedł krwiak,który się nie wchłonął .Wszyscy teraz jesteśmy przewrażliwieni i martwimy się na zapas ,ale to wszystko minie -będzie dobrze .Pozdrawiam i życzę zdrowia dla Twojej Mamy

MAm nadzieje, że będzie dobrze, ale mimo wszystko martwie sie, że ten tomograf wykryje coś... złego.., że na tej rwie sie nie skończy..:-(
Boje się, że wykryją jakieś nacieki nowotworowe czy coś.., tyle teraz jest tych nowotworów na świecie :placz::placz:
Ehhhhh... oby nie.. :-(
Dużo zdrówka dla córeczki :buzi: