g_o_n_i_a Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Hej Moniś!! :multi: A co tu takie dzisiaj pustki? Quote
Moniś Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Hej Moniś!! :multi: A co tu takie dzisiaj pustki? nikt nas nie koffa :placz::placz:;););) Cześć Kochani:multi: Ja ostatnio to tylko przelotem, bo niestety ta matura coraz bliżej :shake::shake::shake: Na 16 znikam do szkoły i wróce az przed 20 :-( Życzę miłego dnia i zazdroszczę, że macie już maturę za sobą :eviltong::eviltong: Quote
Gosiek Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Moniś napisał(a):nikt nas nie koffa :placz::placz:;););) Cześć Kochani:multi: Ja ostatnio to tylko przelotem, bo niestety ta matura coraz bliżej :shake::shake::shake: Na 16 znikam do szkoły i wróce az przed 20 :-( Życzę miłego dnia i zazdroszczę, że macie już maturę za sobą :eviltong::eviltong: no wiesz?.. Ciebie nie ma, nic nie piszesz, zdjeć nie ma (słabo męczysz brata) ale my jesteśmy :cool3: Quote
Teklunia Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Gosiek napisał(a):no wiesz?.. Ciebie nie ma, nic nie piszesz, zdjeć nie ma (słabo męczysz brata) ale my jesteśmy :cool3:o to to!!! Gosia ma racje! my tu codziennie jestesmy, ale Ty rzadko sie odzywasz... Quote
agatek Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Moniś napisał(a):nikt nas nie koffa :placz::placz:;););) Cześć Kochani:multi: Ja ostatnio to tylko przelotem, bo niestety ta matura coraz bliżej :shake::shake::shake: Na 16 znikam do szkoły i wróce az przed 20 :-( Życzę miłego dnia i zazdroszczę, że macie już maturę za sobą :eviltong::eviltong: Ja mam jeszcze prawie 3 latka do matury...nie śpieszy mi się :eviltong: A tak pozatym to śliczny piesek i wytarmoś go za uszy ode mnie :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Moniś napisał(a): zazdroszczę, że macie już maturę za sobą :eviltong::eviltong: Kto ma mature za sobą ten ma... Mnie to dopiero czeka... :placz: :placz: Quote
PiotrekJ Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Cześć :p ... Moniś napisał(a):nikt nas nie koffa :placz::placz:;););) Ja od zawsze :cool3: :cool3: :eviltong: ... Quote
madziasto4 Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 cześć Monisia :cool3: Moniś napisał(a):zazdroszczę, że macie już maturę za sobą:eviltong: :eviltong: no ja to jeszcze 2 latka muszę czekać :eviltong: Quote
AlKil Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 madziasto4 napisał(a):cześć Monisia :cool3: no ja to jeszcze 2 latka muszę czekać :eviltong: Coś staro się poczułam...:oops: Quote
madziasto4 Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 AlKil napisał(a):Coś staro się poczułam...:oops: eee tam, od razu staro ;) Quote
Alka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 AlKil napisał(a):Coś staro się poczułam...:oops: Ty ?!! a co ja mam powiedzieć ...:placz::placz::placz: hej, Monisiu, co u Ciebie ? Pozdrawiamy was gorąco i przesyłamy buziaczki !:loveu: Quote
Magda Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Kto ma mature za sobą ten ma... Mnie to dopiero czeka... :placz: :placz: Ciebie najpierw czeka test gimnazjalny:eviltong::eviltong::evil_lol: Czesc Moniczko!! Wracaj do nas! Quote
g_o_n_i_a Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Magda_Miki napisał(a):Ciebie najpierw czeka test gimnazjalny:eviltong::eviltong::evil_lol: Małpa!! Musiała mi przypomniec!! :mad: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Cześć :cool3: ... Skończ z tą nauką i wchodź na Dogo :p ... Quote
Moniś Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 PiotrekJ napisał(a):Cześć :cool3: ... Skończ z tą nauką i wchodź na Dogo :p ... A napiszesz za mnie? :cool3::cool3::cool3: Cześć Dziewczynki i Chłopcy ;):razz: zaglądam co jakiś czas, ale sie nie odzywam, bo czas mi nie pozwala, za chwile pedze do szkoły na zebranie maturzystów :cool1: U nas po staremu, straszny wiatr dziś wieje :shake: Pozdrawiamy Wszystkich i cały czas o Was pamiętamy :buzi::multi::multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Cześc Moniś :razz: Odpuściłabys sobie trochę z ta nauką :eviltong: i pokombinowała jakoś aparat żeby zrobic fotki Noddusiowi :eviltong: Quote
Moniś Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Cześc Moniś :razz: Odpuściłabys sobie trochę z ta nauką :eviltong: i pokombinowała jakoś aparat żeby zrobic fotki Noddusiowi :eviltong: Nie buntuj mnie bo nie zdam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 czesc maturzystko :lol: odpusc juz sobie nauke - ostatnie dni powinny byc relaksem ;) Quote
Magda Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Teklunia napisał(a):czesc maturzystko :lol: odpusc juz sobie nauke - ostatnie dni powinny byc relaksem ;) Latwo mowic:shake: Ja przed testami robilam jakies cwiczenia, bo caly czas mialam wrazenie, ze jeszcze czegos nie umiem........ Czesc Moniczko!! Trzymam kciuki!!:multi::multi: Quote
Moniś Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 Wlaśnie, własnie... ostatnie dni a ja nic nie umiem :placz::placz::placz::placz::placz: Katastrofa:shake::shake::shake::shake: Quote
Moniś Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Trzymajcie jutro kciuki!!!!:roll::roll::roll::roll: Quote
Teklunia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Moniczka kochana, nie panikuj, bo na pewno dobrze ci pojdzie i juz za miesiac bedziesz wspominala to jako calkiem niegrozny egzaminek :lol: Zycze Ci jutro duzo szczescia w trafieniu na fajne tematy i jasnego umyslu :lol: Bede zaciskac kciuki!!! A Ty od razu po powrocie pochwal sie jak Ci poszlo, ok? POWODZENIA!!! Quote
Recommended Posts