Teklunia Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 czesc Monika :) a u nas slicznie i cieplutko! prawdziwa wiosna :p Quote
Moniś Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 Teklunia napisał(a): a u nas slicznie i cieplutko! prawdziwa wiosna :p u nas też już cieplutko się zrobiło, właśnie wróciliśmy z dworku :loveu: Quote
madziasto4 Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 my też już po spacerku :lol: u nas też się wreszcie poprawiło :razz: jest cieplutko, deszczyk wiosenny kropił, ale słoneczka nadal brak :roll: Quote
AlKil Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Ha Madziasto4 słyszysz? u nas w Oliwie zagrzmiało... Moniś ale mam nadzieję,że to taka prawdziwa wiosenna burza i w końcu zrobi się ciepło Quote
madziasto4 Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 AlKil napisał(a):Ha Madziasto4 słyszysz? u nas w Oliwie zagrzmiało... Moniś ale mam nadzieję,że to taka prawdziwa wiosenna burza i w końcu zrobi się ciepło grzmoty w Gdańsku :mdleje: wiosenna burza :eek2: tylko nie burza :shocked!: Quote
madziasto4 Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 oho! :diabloti: właśnie doszły gdańskie grzmoty..... i już przechodzą :multi: Quote
Teklunia Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Czesc moja kolezanko od zakupow :lol: Gdzie sie podziewsz? Wracaj do nas, bo pusto tu dzis... Quote
Moniś Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 odwiedziłam już rano wszystkie galerie, ale jakoś nie napisałam :oops: pisałam teraz plan prezentacji na mature :roll: ;) a wcześniej byliśmy z Nodim na dłuższym spacerku. ledwo wracał :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a teraz wypoczywa :sleep2: a co tam u Was Dziewczęta? :cool3::lol::lol: Quote
AlKil Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 My zaraz zmykamy z psiakami na działkę. Oj matura, matura, kiedy to było...:shake: Quote
Moniś Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 AlKil napisał(a): Oj matura, matura, kiedy to było...:shake: też bym chciała tak powiedzieć :-(:-(:-( ale niestety... matura, matura... coraz bliżej :angryy::angryy: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Cześc Moniś :multi: Ja dzisiaj dostałam moją prace spowrotem, bo dałam Pani z polskiego do sprawdzenia i była ze mnie baaardzo zadowolona, tylko, że stwierdziła iż jest napisana nab.wysokim poziomie i trudnych słów używam :eviltong: Bedzie mi trochę cieżko, ale mysle, ze dam radę. Najbardziej to mnie martwi czas ... nie wiem czt wyrobie sie w tych 15 min :roll: zdecydowanie za mało czasu jest i za mało punktów sie za to dostaje :roll: U nas od kilku dni ślicznie :multi: dzisiaj wybieramy sie na działeczke :multi: Quote
Moniś Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Masz racje Daga... tyle pisania, uczenia itp. a taka mała ilość punktów za to.. no i ten czas... zdecydowanie za krótki jak na taką pracę :angryy: Zrób jakieś fotki Oskarita na działce :loveu: Quote
PiotrekJ Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Cześć ;) ... Wróciłem :cool3: :cool3: :cool3: ... Quote
Moniś Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 PiotrekJ napisał(a):Cześć ;) ... Wróciłem :cool3: :cool3: :cool3: ... Ale nie ma Twojej Dagusi :cool3::cool3::cool3: z którą grasz głowną rolę :cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
Moniś Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 madziasto4 napisał(a):cześć Moniś :p Cześć Madziu :multi:;);) Quote
PiotrekJ Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Moniś napisał(a):Ale nie ma Twojej Dagusi :cool3::cool3::cool3: z którą grasz głowną rolę :cool3::cool3::cool3::cool3: A może jednak jest :cool3: :cool3: :cool3: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 PiotrekJ napisał(a):A może jednak jest :cool3: :cool3: :cool3: ... jestem, jestem :cool3: :cool3: ale jak korzystam z laptopa to nie lubie jakos na dogo pisac :eviltong: Quote
Teklunia Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 czesc MOnis :) weekend, wiec Ciebie nie ma prawie :shake: niech juz bedzie po tej maturze! Quote
PiotrekJ Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Haaaalo ... Poooobudka :razz: :razz: :razz: ... Quote
Moniś Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 PiotrekJ napisał(a):Haaaalo ... Poooobudka :razz: :razz: :razz: ... nie śpię od 6 :evil_lol: Kasiu, w szkole byłam wczoraj tylko 3 godziny..., a później jakoś nie miałam czasu wpaść na dogo :-( Wróciliśmy niedawno z Nodim ze spacerku, taka śliczna pogoda :multi: Mały się wychasał, że normalnie nie chciał iść spowrotem. Chyba siły mu zabrakło:evil_lol: szedł jak żółw.. powoluuuutkuuuu ;) Miłego i słonecznego dzionka życzymy!:multi::multi::multi: Quote
Teklunia Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Moniś napisał(a): Wróciliśmy niedawno z Nodim ze spacerku, taka śliczna pogoda :multi: Mały się wychasał, że normalnie nie chciał iść spowrotem. Chyba siły mu zabrakło:evil_lol: szedł jak żółw.. powoluuuutkuuuu ;) Miłego i słonecznego dzionka życzymy!:multi::multi::multi:czesc Monika :) ze tez nie mas zaparatu... takie by byly ladne zdjecia... Quote
madziasto4 Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 cześć Monika :p tylko się witam i lecę :eviltong: Quote
Recommended Posts