Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dzieńdoberek! :multi::multi::multi:
No i jak tam? :lol: Brzuchy pełne?:lol::lol::lol:
My byliśmy dopiero na spacerku- na szczęście jeszcze wodą nie polewają, bo wcześnie..,ale aż boje sie pomysleć co będzie później :mad::cool3:
Jak dostane od TZcika fotki Niuśki z wczoraj to wstawie :cool3::cool3:
No to.. mokrego poniedziałku! :evil_lol::evil_lol: :cool1:
Do zobaczonka później ;)

Posted

cześć Moniś ;)
u nas narazie chodzą takie małe gnojki z kolorowymi pistoletami na wodę :razz: a my już po śniadanku i tak za ok 2 godzinki wyruszamy na działkę- tam przynajmniej będziemy susi (czyt. nie będziemy mokrzy :evil_lol: )
Miłego dnia :lol:

Posted

Witaj poswiatecznie Moniczko :)

I jak minal ten poniedzialek? Bardzo "zmoklas"? :razz:
My mielismy mala, lokalna, lozkowa bitwe morska :lol: jej wynikiem jest to ze koldra od rana wisi na balkonie i usiluje wyschnac... I dywanik spod lozka tez :evil_lol:

Posted

Czesc Monika :)
Mam nadzieje ze nikt Cie nie utopil wczoraj... :shake:

g_o_n_i_a napisał(a):

Kasia, ale się Wam na szaleńswta wzieło. :evil_lol: :evil_lol:
trzeba sobie zycie urozmaicac :lol:

Posted

Teklunia napisał(a):

trzeba sobie zycie urozmaicac :lol:

Oczywiscie. :evil_lol: Tylko nikt nie pomysłał o biednej kołderce i dywaniku... :shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Oczywiscie. :evil_lol: Tylko nikt nie pomysłał o biednej kołderce i dywaniku... :shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
raz na jakis czas im tez sie pranie nalezy, no nie? ;)

Posted

Heeja :multi:
Żyję, żyję- nie utopiono mnie wczoraj :evil_lol:wręcz przeciwnie było jakoś spokojnie :cool3:
Jak bylam z Nodim na dworze to zaczepił mnie taki mały dzieciak z butlą w ręku :cool1:
- mogę mu zrobic lany poniedzialek?
Ja: nie możesz
- dlaczego?
Ja: bo bedzie chory
- to dobrze
Ja: no nie tak dobrze
- poleje go!!
Ja: jak polejesz go to ja i Ciebie zaraz obleje całego
- ciekawe jak?
Ja: pójde do domu po wiadro i tak Cię zleje, że Cię mama nie pozna!
Mały sie przestraszył i zwiał:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Przed chwilą wróciłam ze szkoły- miałam konsultacje z geografii.
No i może zaraz pójdziemy z Nodim na spacerek, tylko jak pomysle sobie o tych kleszczach, to aż się boje go wyprowadzać :shake::shake:

Posted

Moniś napisał(a):
Heeja :multi:
Żyję, żyję- nie utopiono mnie wczoraj :evil_lol:wręcz przeciwnie było jakoś spokojnie :cool3:
Jak bylam z Nodim na dworze to zaczepił mnie taki mały dzieciak z butlą w ręku :cool1:
- dlaczego?
- to dobrze
- poleje go!!
- ciekawe jak?

No i może zaraz pójdziemy z Nodim na spacerek, tylko jak pomysle sobie o tych kleszczach, to aż się boje go wyprowadzać :shake::shake:

hahahaha jaka pani groźna

sama bym się wystrachała hahahhaha ;)

Posted

Moniś napisał(a):

- dlaczego?
- to dobrze
- poleje go!!
- ciekawe jak?

Monika - postrach niewinnych dzieciątek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Moniś napisał(a):
Sie nie śmiejcie :evil_lol: Jakby Was taki przestąpił to ja nie wiem hahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

to wyrwalabym butle i jego oblala :evil_lol:

Posted

cześć Moniko !:multi:

Nieżle sobie poradziłaś z małym polewańcem , haha....

Przypomniałam sobie , jak nad ranem w sylwestrową noc jakiś bardzo natarczywy gościu dobijał się do naszych drzwi i ani myślał przestac.:diabloti:Tuffi szczekał jak opetany i dopiero jak krzyknęłam ,że jak nie odejdzie to zaraz wypuszcze psa ,zrobiło się cicho.:evil_lol:Sama ze smiechu boki zrwywałam ...

Moniko, kiedy pokażesz nam Noddusia? Już nie mogę się doczekać foteczek ...:cool3:
Fotki Niuski sliczne , widaś czegoś szukała w szufladce...:evil_lol:

Posted

Alka napisał(a):

Przypomniałam sobie , jak nad ranem w sylwestrową noc jakiś bardzo natarczywy gościu dobijał się do naszych drzwi i ani myślał przestac.:diabloti:Tuffi szczekał jak opetany i dopiero jak krzyknęłam ,że jak nie odejdzie to zaraz wypuszcze psa ,zrobiło się cicho.:evil_lol:Sama ze smiechu boki zrwywałam ...

hahahaha, nieźle go urządziłaś- pewnie myślał, że wyskoczy jakaś wielka bestia i zrezygnował :evil_lol::evil_lol:
Do nas kiedyś też sie facet dobijał, nawet klucz wkładał w zamek i chciał drzwi otwierać :crazyeye: Mama mu powiedziała, że jak nie odejdzie to dzwoni na policje, a facet grzecznie przeprosił i poszedł :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Moniko, kiedy pokażesz nam Noddusia? Już nie mogę się doczekać foteczek ...:cool3:

Sama chcialabym to wiedzieć Alu... :shake: Namawiam Mame na aparat, ale jakoś nie chce sie zgodzić... :placz:
Fotki Niuski sliczne , widaś czegoś szukała w szufladce...:evil_lol:

Ciekawe czego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Kasiu, o jej charakterze to najlepiej opowie Ci TZ, bo on zna ją na wylot ;);)

Niusia cd.

Posted

hahaha jaka spryciulka - zeby tak sie chować do szuflady... widocznie miło jej sie tam spało :evil_lol::evil_lol:
Monia - jaka ty straszna jesteś :crazyeye: tak biedne dzieci straszyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Gosiek napisał(a):

Monia - jaka ty straszna jesteś :crazyeye: tak biedne dzieci straszyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hahaha, Gosia ja sie bardziej go bałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;););) niż on mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

cześć Moniś :)
jaki fajny kocurek :loveu: i czego ten małpiszon szukał w szufladzie :cool3: :cool3:

Alka napisał(a):
cześć Moniko !:multi:

:grin: :grin: :grin: :grin:

Posted

Alka napisał(a):

No wlasnie......:placz::placz: To chociaz powiedz jaka ma masc? Moze znajdziesz na necie podobne zdjecie umaszczenia yorkusia i nam pokazesz? Bo jestem ciekawa jak sie wybarwila nasza kruszynka:loveu:

A kotecek slodziutki:loveu:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
No wlasnie......:placz::placz: To chociaz powiedz jaka ma masc? Moze znajdziesz na necie podobne zdjecie umaszczenia yorkusia i nam pokazesz? Bo jestem ciekawa jak sie wybarwila nasza kruszynka:loveu:

Grzbiet wybarwia się na srebrno, ale jeszcze dużo czarnego ma ;)
Główka też juz prawie cała się wybrarwiła, pojawiają się prześwity złotego, więc pewnie bedzie miał złociutki pychol ;);)
Ja chce aparat :placz::placz::placz: