Moniś Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 Dzieńdoberek! :multi::multi::multi: No i jak tam? :lol: Brzuchy pełne?:lol::lol::lol: My byliśmy dopiero na spacerku- na szczęście jeszcze wodą nie polewają, bo wcześnie..,ale aż boje sie pomysleć co będzie później :mad::cool3: Jak dostane od TZcika fotki Niuśki z wczoraj to wstawie :cool3::cool3: No to.. mokrego poniedziałku! :evil_lol::evil_lol: :cool1: Do zobaczonka później ;) Quote
madziasto4 Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 cześć Moniś ;) u nas narazie chodzą takie małe gnojki z kolorowymi pistoletami na wodę :razz: a my już po śniadanku i tak za ok 2 godzinki wyruszamy na działkę- tam przynajmniej będziemy susi (czyt. nie będziemy mokrzy :evil_lol: ) Miłego dnia :lol: Quote
Teklunia Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Witaj poswiatecznie Moniczko :) I jak minal ten poniedzialek? Bardzo "zmoklas"? :razz: My mielismy mala, lokalna, lozkowa bitwe morska :lol: jej wynikiem jest to ze koldra od rana wisi na balkonie i usiluje wyschnac... I dywanik spod lozka tez :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Witaj Moniczko! :cool3: A gdzie Ty się podziewasz? Kasia, ale się Wam na szaleńswta wzieło. :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Czesc Monika :) Mam nadzieje ze nikt Cie nie utopil wczoraj... :shake: g_o_n_i_a napisał(a): Kasia, ale się Wam na szaleńswta wzieło. :evil_lol: :evil_lol:trzeba sobie zycie urozmaicac :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Teklunia napisał(a): trzeba sobie zycie urozmaicac :lol: Oczywiscie. :evil_lol: Tylko nikt nie pomysłał o biednej kołderce i dywaniku... :shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Oczywiscie. :evil_lol: Tylko nikt nie pomysłał o biednej kołderce i dywaniku... :shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:raz na jakis czas im tez sie pranie nalezy, no nie? ;) Quote
g_o_n_i_a Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Teklunia napisał(a):raz na jakis czas im tez sie pranie nalezy, no nie? ;) Nie pranie, a lany poniedzialek. :evil_lol: :evil_lol: Quote
Moniś Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Heeja :multi: Żyję, żyję- nie utopiono mnie wczoraj :evil_lol:wręcz przeciwnie było jakoś spokojnie :cool3: Jak bylam z Nodim na dworze to zaczepił mnie taki mały dzieciak z butlą w ręku :cool1: - mogę mu zrobic lany poniedzialek? Ja: nie możesz - dlaczego? Ja: bo bedzie chory - to dobrze Ja: no nie tak dobrze - poleje go!! Ja: jak polejesz go to ja i Ciebie zaraz obleje całego - ciekawe jak? Ja: pójde do domu po wiadro i tak Cię zleje, że Cię mama nie pozna! Mały sie przestraszył i zwiał:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przed chwilą wróciłam ze szkoły- miałam konsultacje z geografii. No i może zaraz pójdziemy z Nodim na spacerek, tylko jak pomysle sobie o tych kleszczach, to aż się boje go wyprowadzać :shake::shake: Quote
dbsst Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Moniś napisał(a):Heeja :multi: Żyję, żyję- nie utopiono mnie wczoraj :evil_lol:wręcz przeciwnie było jakoś spokojnie :cool3: Jak bylam z Nodim na dworze to zaczepił mnie taki mały dzieciak z butlą w ręku :cool1: - mogę mu zrobic lany poniedzialek? Ja: nie możesz - dlaczego? Ja: bo bedzie chory - to dobrze Ja: no nie tak dobrze - poleje go!! Ja: jak polejesz go to ja i Ciebie zaraz obleje całego - ciekawe jak? Ja: pójde do domu po wiadro i tak Cię zleje, że Cię mama nie pozna! Mały sie przestraszył i zwiał:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przed chwilą wróciłam ze szkoły- miałam konsultacje z geografii. No i może zaraz pójdziemy z Nodim na spacerek, tylko jak pomysle sobie o tych kleszczach, to aż się boje go wyprowadzać :shake::shake: hahahaha jaka pani groźna sama bym się wystrachała hahahhaha ;) Quote
Teklunia Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Moniś napisał(a): Jak bylam z Nodim na dworze to zaczepił mnie taki mały dzieciak z butlą w ręku :cool1: - mogę mu zrobic lany poniedzialek? Ja: nie możesz - dlaczego? Ja: bo bedzie chory - to dobrze Ja: no nie tak dobrze - poleje go!! Ja: jak polejesz go to ja i Ciebie zaraz obleje całego - ciekawe jak? Ja: pójde do domu po wiadro i tak Cię zleje, że Cię mama nie pozna! Mały sie przestraszył i zwiał:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przed chwilą wróciłam ze szkoły- miałam konsultacje z geografii. No i może zaraz pójdziemy z Nodim na spacerek, tylko jak pomysle sobie o tych kleszczach, to aż się boje go wyprowadzać :shake::shake:Monika - postrach niewinnych dzieciątek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Moniś Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Sie nie śmiejcie :evil_lol: Jakby Was taki przestąpił to ja nie wiem hahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Moniś napisał(a):Sie nie śmiejcie :evil_lol: Jakby Was taki przestąpił to ja nie wiem hahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to wyrwalabym butle i jego oblala :evil_lol: Quote
Moniś Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 PIKA napisał(a):to wyrwalabym butle i jego oblala :evil_lol: hahahaha, a tam... nie chciałam już dzieciaka stresować :evil_lol::evil_lol: Quote
Moniś Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Niuśka w akcji :evil_lol::evil_lol: FINAŁ :evil_lol::evil_lol: Quote
Alka Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 cześć Moniko !:multi: Nieżle sobie poradziłaś z małym polewańcem , haha.... Przypomniałam sobie , jak nad ranem w sylwestrową noc jakiś bardzo natarczywy gościu dobijał się do naszych drzwi i ani myślał przestac.:diabloti:Tuffi szczekał jak opetany i dopiero jak krzyknęłam ,że jak nie odejdzie to zaraz wypuszcze psa ,zrobiło się cicho.:evil_lol:Sama ze smiechu boki zrwywałam ... Moniko, kiedy pokażesz nam Noddusia? Już nie mogę się doczekać foteczek ...:cool3: Fotki Niuski sliczne , widaś czegoś szukała w szufladce...:evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Moniś napisał(a):Niuśka w akcji :evil_lol::evil_lol: FINAŁ :evil_lol::evil_lol: hihihi :D czesc Monika! koteczka z charakterem :lol: Quote
Moniś Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Alka napisał(a): Przypomniałam sobie , jak nad ranem w sylwestrową noc jakiś bardzo natarczywy gościu dobijał się do naszych drzwi i ani myślał przestac.:diabloti:Tuffi szczekał jak opetany i dopiero jak krzyknęłam ,że jak nie odejdzie to zaraz wypuszcze psa ,zrobiło się cicho.:evil_lol:Sama ze smiechu boki zrwywałam ... hahahaha, nieźle go urządziłaś- pewnie myślał, że wyskoczy jakaś wielka bestia i zrezygnował :evil_lol::evil_lol: Do nas kiedyś też sie facet dobijał, nawet klucz wkładał w zamek i chciał drzwi otwierać :crazyeye: Mama mu powiedziała, że jak nie odejdzie to dzwoni na policje, a facet grzecznie przeprosił i poszedł :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Moniko, kiedy pokażesz nam Noddusia? Już nie mogę się doczekać foteczek ...:cool3: Sama chcialabym to wiedzieć Alu... :shake: Namawiam Mame na aparat, ale jakoś nie chce sie zgodzić... :placz: Fotki Niuski sliczne , widaś czegoś szukała w szufladce...:evil_lol: Ciekawe czego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kasiu, o jej charakterze to najlepiej opowie Ci TZ, bo on zna ją na wylot ;);) Niusia cd. Quote
Gosiek Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 hahaha jaka spryciulka - zeby tak sie chować do szuflady... widocznie miło jej sie tam spało :evil_lol::evil_lol: Monia - jaka ty straszna jesteś :crazyeye: tak biedne dzieci straszyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Moniś Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Gosiek napisał(a): Monia - jaka ty straszna jesteś :crazyeye: tak biedne dzieci straszyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahaha, Gosia ja sie bardziej go bałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;););) niż on mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 cześć Moniś :) jaki fajny kocurek :loveu: i czego ten małpiszon szukał w szufladzie :cool3: :cool3: Alka napisał(a):cześć Moniko !:multi: Przypomniałam sobie , jak nad ranem w sylwestrową noc jakiś bardzo natarczywy gościu dobijał się do naszych drzwi i ani myślał przestac.:diabloti:Tuffi szczekał jak opetany i dopiero jak krzyknęłam ,że jak nie odejdzie to zaraz wypuszcze psa ,zrobiło się cicho.:evil_lol:Sama ze smiechu boki zrwywałam ... :grin: :grin: :grin: :grin: Quote
Magda Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Alka napisał(a): Moniko, kiedy pokażesz nam Noddusia? Już nie mogę się doczekać foteczek ...:cool3: No wlasnie......:placz::placz: To chociaz powiedz jaka ma masc? Moze znajdziesz na necie podobne zdjecie umaszczenia yorkusia i nam pokazesz? Bo jestem ciekawa jak sie wybarwila nasza kruszynka:loveu: A kotecek slodziutki:loveu: Quote
Moniś Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Magda_Miki napisał(a):No wlasnie......:placz::placz: To chociaz powiedz jaka ma masc? Moze znajdziesz na necie podobne zdjecie umaszczenia yorkusia i nam pokazesz? Bo jestem ciekawa jak sie wybarwila nasza kruszynka:loveu: Grzbiet wybarwia się na srebrno, ale jeszcze dużo czarnego ma ;) Główka też juz prawie cała się wybrarwiła, pojawiają się prześwity złotego, więc pewnie bedzie miał złociutki pychol ;);) Ja chce aparat :placz::placz::placz: Quote
g_o_n_i_a Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Moniś napisał(a): Kociczka z charakterkiem. :cool3: Quote
Recommended Posts