Moniś Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 Patka napisał(a):Monis kolorowych snów i miłej nocki ja lece z psem :cool3: Troche późna ta pora była :cool3: ja to sie boje tak późno wychodzić :-o;) Quote
Daga_i_Oskar Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Moniś napisał(a):Troche późna ta pora była :cool3: ja to sie boje tak późno wychodzić :-o;) Moniś my tak wychodzimy na ostatni spacerek koło 22:30 :cool3: :cool3: ale jeszcze nikt nas nie porwał to sie nie boimy :lol: :lol: tak w ogóle to CZEŚĆ :multi: Quote
Moniś Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 Teklunia napisał(a):dzien dobry :) biedny Nodus meczy sie :( czemu się meczy? :crazyeye: czym?:-( Daga, Czesc;);););) jak tam? :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Moniś napisał(a): Daga, Czesc;);););) jak tam? :evil_lol: a co taka ciekawska jesteś :eviltong: wszytsko w jak najlepszym porządku :razz: :razz: Quote
Moniś Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):a co taka ciekawska jesteś :eviltong: wszytsko w jak najlepszym porządku :razz: :razz: a no tak pytam... czy oby nie odbiegacie od scenariusza :evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Moniś napisał(a):a no tak pytam... czy oby nie odbiegacie od scenariusza :evil_lol::evil_lol: chyba odbiegamy, bo scenariuszu ani widu ani słychu :shake: cos rezyser sie kiepsko stara, a i głowni aktorzy cos ostatnio rzadko na dogo bywają :eviltong: Quote
Teklunia Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Moniś napisał(a):czemu się meczy? :crazyeye: czym?:-( a myslisz ze to tak milo latac z koopa przy kuperku i nie moc sie jej pozbyc... :razz: Quote
Moniś Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 Teklunia napisał(a):a myslisz ze to tak milo latac z koopa przy kuperku i nie moc sie jej pozbyc... :razz: no toż wymyłam mu pooooopala :lol: Quote
Moniś Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 PiotrekJ napisał(a):Cześć :cool3: :cool3: :cool3: ... Siemano :evil_lol::evil_lol: Quote
Moniś Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol:jakieś kupne tematy ;) WITAM Witamy, witamy i do kupnych tematów zapraszamy :evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Teklunia Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Moniś napisał(a):Witamy, witamy i do kupnych tematów zapraszamy :evil_lol::evil_lol::eviltong:o fe... ja wlasnie jem pomaranczke, a Wy tu takie... błe :eviltong: Quote
Magda Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Oj Moniczko po poscie Ali myslalam, ze juz wkleilas foteczki Nodiego, a tu same widoczki i koteczki..... Prosze cie idz do znajomych i zrob chociaz jednego fotaska!!:placz: A i gratuluje takich ladnych ocenek:cool3: Oby bylo ich jak najwiecej Quote
g_o_n_i_a Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Hej Moniczko! No własnie, własnie - gdzie Nodiś? :cool3: Quote
Moniś Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Hej Moniczko! No własnie, własnie - gdzie Nodiś? :cool3: Wyglądał przez okienko, a teraz słodko śpi :lol::lol: Quote
Moniś Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Prosimy ucałować Malca w nosek :loveu: nie ma problemu :multi::multi: Quote
Moniś Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 Kochani... Chciałabym, życzyć Wam.. Zdrowych, wesołych, pogodnych Świąt Wielkanocnych spędzonych w gronie najbliższych. [SIZE=2]A teraz pędzę do kuchni ;););) Quote
Magda Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Moniś napisał(a):Kochani... Chciałabym, życzyć Wam.. Zdrowych, wesołych, pogodnych Świąt Wielkanocnych spędzonych w gronie najbliższych. [SIZE=2]A teraz pędzę do kuchni ;););) Dziekujemy:p no to teraz mozesz spokojnie popracowac:evil_lol::evil_lol: Quote
Moniś Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 I jak tam? Wszystko już przygotowane? :cool3::cool3: Ja sie martwie o Nodiego...:roll: Jakiś dziwny jest od rana...:shake: Nie chce jeść... :roll: i tak sie trzesie czasami...:shake: Ehhhh :placz: Jak sie nie polepszy... to od razu we wtorek biegniemy do weta :shake: Quote
dbsst Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Moniś napisał(a):I jak tam? Wszystko już przygotowane? :cool3::cool3: Ja sie martwie o Nodiego...:roll: Jakiś dziwny jest od rana...:shake: Nie chce jeść... :roll: i tak sie trzesie czasami...:shake: Ehhhh :placz: Jak sie nie polepszy... to od razu we wtorek biegniemy do weta :shake: eh te piechy trzymam kciuki zeby się polepszyło :cool1: Quote
madziasto4 Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 cześć Moniś :lol: Moniś napisał(a):I jak tam? Wszystko już przygotowane? :cool3::cool3: Ja sie martwie o Nodiego...:roll: Jakiś dziwny jest od rana...:shake: Nie chce jeść... :roll: i tak sie trzesie czasami...:shake: Ehhhh :placz: Jak sie nie polepszy... to od razu we wtorek biegniemy do weta :shake: może Noddy tylko udaje chorego, żeby uniknąć śmigusa dyngusa :evil_lol: (bo kto spryska chorego pieska ? :lol: ) A tak serio, to napewno szybko mu przejdzie ;) Quote
Moniś Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 madziasto4 napisał(a):cześć Moniś :lol: może Noddy tylko udaje chorego, żeby uniknąć śmigusa dyngusa :evil_lol: (bo kto spryska chorego pieska ? :lol: ) A tak serio, to napewno szybko mu przejdzie ;) Cześć Madziu ;);) Nie wiem sama co mu jest, dopiero bylismy na dworku, biega z dziećmi, bawi się, a w domu jakiś jest przygnębiony.. no i te trzęsawki, nie wiem zupełnie jaka moze byc ich przyczyna :shake: Też mam nadzieje, że przejdzie mu i odzyska apetyt :cool3: A w poniedziałek to nie wiem jak na dwór wyjdziemy- zleją i mnie i jego :mad::angryy: Chyba wezme Mame w obstawe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts