Alka Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Moniś napisał(a): A fotek kociątek pokaże więcej, jak TZick mi da :lol: :loveu::loveu::loveu: chyba nie masz na myśli Dagusi ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Moniś Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Alka napisał(a):chyba nie masz na myśli Dagusi ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ależ skąd :evil_lol: Mam na myśli swojego Jarusia :loveu::loveu::loveu: On ma tyle ładnych fotek, ale ciekawe czy mi da :razz::razz: Quote
Alka Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Moniś napisał(a):Ależ skąd :evil_lol: Mam na myśli swojego Jarusia :loveu::loveu::loveu: On ma tyle ładnych fotek, ale ciekawe czy mi da :razz::razz: na topiku Oskarkowym sugerowano ,że łączy Ciebie i Dagusię pewna "zażyłość" :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: (żartuje :evil_lol:) Quote
Moniś Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Alka napisał(a):na topiku Oskarkowym sugerowano ,że łączy Ciebie i Dagusię pewna "zażyłość" :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: (żartuje :evil_lol:) Nie, nie... to był tylko scenariusz do telenoweli :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Moniś Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Dał się namówić na kilka:multi::loveu: Quote
marlena924 Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 :razz: Jakie piękne zdjatka :-o Szczególnie ta pomarańczka/mandarynka :cool3: Mmm... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Cześc "moja dziewczyno" :evil_lol: :evil_lol: Widzisz Moniś, jak namieszałas :eviltong: :evil_lol: Kociątko śliczne :loveu: :loveu: :loveu: a Jarek widze ma ręke do zdjęc, syskie ladne :multi: Ja poproszę zdecydowanie wiecje, a moze samapo nie skocze do niego :razz: Quote
Moniś Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Cześc "moja dziewczyno" :evil_lol: :evil_lol: Widzisz Moniś, jak namieszałas :eviltong: :evil_lol: Kociątko śliczne :loveu: :loveu: :loveu: a Jarek widze ma ręke do zdjęc, syskie ladne :multi: Ja poproszę zdecydowanie wiecje, a moze samapo nie skocze do niego :razz: ja nic nie mieszałam :evil_lol::evil_lol: już nie będę mówić kto to :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Jaruś ma rękę do zdjęć, oj ma :loveu: Ale nie możesz po nie jechać :mad: Jaruś jest mój to i fotki tyż moje :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;););) Quote
Alka Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 ślizne foteczki Monisiowego TŻ :loveu::loveu::loveu: Quote
Moniś Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Alka napisał(a):ślizne foteczki Monisiowego TŻ :loveu::loveu::loveu: dziękuję Alu :loveu::loveu::loveu: Quote
Teklunia Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Czesc Monis, stawiam sie na zyczenie:cool1: Quote
Moniś Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Teklunia napisał(a):Czesc Monis, stawiam sie na zyczenie:cool1: hehehe :lol::lol::lol: Quote
Moniś Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 a o nas już każdy zapomniał :placz::placz: Quote
Teklunia Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Moniś napisał(a):a o nas już każdy zapomniał :placz::placz:ja pamietam!!!!!! juz mam swojego lapka kochanego, wiec moge pisac :lol: Quote
Moniś Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Teklunia napisał(a):ja pamietam!!!!!! juz mam swojego lapka kochanego, wiec moge pisac :lol: No widzisz:evil_lol: co Ty byś bez niego zrobiła:evil_lol: Właśnie wróciłam z Noddim na dworku- troche sobie pobiegalismy, że az sie zmęczyłam:evil_lol::evil_lol: i fotek nikt nie ogląda :shake::shake: Quote
Teklunia Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Moniś napisał(a):No widzisz:evil_lol: co Ty byś bez niego zrobiła:evil_lol: Właśnie wróciłam z Noddim na dworku- troche sobie pobiegalismy, że az sie zmęczyłam:evil_lol::evil_lol: i fotek nikt nie ogląda :shake::shake:jakich fotek? te wakacyjno-owocowe juz obejrzalam i bardzo mi sie podobaly :) ale chcialabym jeszcze Nodusia:oops: Quote
Moniś Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Teklunia napisał(a):jakich fotek? te wakacyjno-owocowe juz obejrzalam i bardzo mi sie podobaly :) ale chcialabym jeszcze Nodusia:oops: chodz to go zobaczysz:evil_lol::evil_lol: on już śpi :cool1: Quote
Moniś Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Znikam do łóżeczka :cool3: Dobranoc Kochani, spokojnej nocki :multi::multi: Quote
Patka Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Monis kolorowych snów i miłej nocki ja lece z psem :cool3: Quote
Gosiek Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 cześć Monia - jak tam? wyspalas sie? Po męczącym spacerku się świetnie sypia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oj molestuj brata o ten aparacik .... proszę :cool1: Tak bym chciała zobaczyc Noddulka - na pewno sie już bardzo zmienił :cool3: Quote
Moniś Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 Cześć Kochani :multi::multi: Gosiu już od 6 nie śpie:cool3: Na 7 byłam w Kościele i przed chwilą przybieglismy z Noddusiem ze spacerku:cool3::cool3: I kurcze, przed chwilą zaczął saneczkować:roll: miał dosłownie kawalącik kupki przylepiony do włosków:roll: i nie wiem czy to od tego, czy już znów trzeba oczyścić te gruczoły:roll::roll: A po wczoraszyjm wieczornym wybieganiu, chyba obojgu nam sie dobrze spało;););) Miłego dnia! :multi::multi: Quote
Recommended Posts