Alka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Moniko, ja równiez gratuluję wspaniałej oceny.:thumbs: Moniko, ty umujesz okna , a deszczyk je poprawi...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Moje na szczęście pomyte. Manuela wszystkie 5 umyła,a ja tylko zawiesilam firanki.:p Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Cześć :cool3: ... Moniś napisał(a):a ja Wam powiem tyle, że ide szorowac okna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chociaż jedna kobieta wie gdzie jej miejsce :eviltong: :evil_lol: ;) ... Quote
Moniś Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Szoruj, szoruj, co bym sie wprowadziła do czysciutkiego mieskzanka :evil_lol: :evil_lol: hahaha :evil_lol::evil_lol:Mądrala :evil_lol: Alka napisał(a): Moniko, ty umujesz okna , a deszczyk je poprawi...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alu mam nadzieje, że już nie będzie padać :mad: Takie są lśniące, że sie popłacze jak deszcz zniszczy całą moją robote :evil_lol::evil_lol::evil_lol: PiotrekJ napisał(a): Chociaż jedna kobieta wie gdzie jej miejsce :eviltong: :evil_lol: ;)... FOCH! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Żartowałam ;) Quote
Teklunia Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 czesc Moniczko :) okna juz lsnia? :cool3: PiotrekJ napisał(a): Chociaż jedna kobieta wie gdzie jej miejsce :eviltong: :evil_lol: ;) ...nie wierze wlasnym oczom :crazyeye: Piotrek, Ty uwazaj z takimi pogladami, bo stracisz wszystkie Dogo-wielbicielki :mad::mad::mad: Quote
Moniś Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Teklunia napisał(a):czesc Moniczko :) okna juz lsnia? :cool3: Cześć Kasiu :multi: Świecą się na całe miasto ;););):evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Moniś napisał(a):Cześć Kasiu :multi: Świecą się na całe miasto ;););):evil_lol:czesć Monia.. ty już po myciu a ja dopiero jadę zaraz do sklepu po zakupki.. i płyn do okien :roll: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Moniś napisał(a):Napisał(a) Daga_i_Oskar Szoruj, szoruj, co bym sie wprowadziła do czysciutkiego mieskzanka :evil_lol: :evil_lol: hahaha :evil_lol::evil_lol:Mądrala :evil_lol: Monika u mnie juz wsyztskie sa umyte, nie moze byc tak ze ty do czystego sie wprowadzasz, a mnie beda kolejne porządki świąteczne czekały :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Moniś napisał(a):Cześć Kasiu :multi: Świecą się na całe miasto ;););):evil_lol:czyli jak bede chciala Cie odwiedzic, to mam isc w strone oslepiajacego blasku? ;) Quote
Moniś Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Teklunia napisał(a):czyli jak bede chciala Cie odwiedzic, to mam isc w strone oslepiajacego blasku? ;) dokładnie tak :evil_lol: te najbardziej lśniące to moje :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Moniś napisał(a):dokładnie tak :evil_lol: te najbardziej lśniące to moje :evil_lol: [SIZE="1"]chwalipięta :eviltong: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 o rany a ja sama sie z oknami męczyłam a tu takie specjalistki :razz::evil_lol: Quote
Moniś Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 madziasto4 napisał(a):chwalipięta :eviltong: :evil_lol: a co! czasem trzeba :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a):o rany a ja sama sie z oknami męczyłam a tu takie specjalistki :razz::evil_lol: Ale wiesz :evil_lol: moje usługi są odpłatne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: g_o_n_i_a napisał(a): Co tam u Nodiczka? Wszystko cacy- energia go rozpiera :cool1::mad: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Moniś napisał(a): Ale wiesz :evil_lol: moje usługi są odpłatne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wszytskie :crazyeye: :evil_lol: Quote
Moniś Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):wszytskie :crazyeye: :evil_lol: eeeeee :eviltong: co to za insynuacje? :mad::mad::mad::evil_lol::evil_lol: MYCIE OKIEN! :evil_lol::evil_lol: Quote
Moniś Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Dobranoc Dziewczyny i Chłopcy :lol::lol::lol: Quote
Moniś Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Dzień doberek!! :multi::multi: Miłego Dnia!! :multi::multi: Quote
PiotrekJ Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Cześć Monika :cool3: :evil_lol: :evil_lol: ... Moniś napisał(a): Miłego Dnia!! :multi::multi: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Gdzie jest tak zielono? U Nas ciągle szaro i pada :shake: ... Quote
Moniś Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 PiotrekJ napisał(a): :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Gdzie jest tak zielono? U Nas ciągle szaro i pada :shake: ... U mnie też leje od wczoraj :shake: A fotka z wakacji ;) Na poprawe szarego humoru ;);) Quote
Gosiek Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 cześć Monisiu, foteczka faktycznie optymistycznie zieoloniutka... ach zeby tak już i teraz było :roll: Quote
Moniś Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Gosiek napisał(a):cześć Monisiu, foteczka faktycznie optymistycznie zieoloniutka... ach zeby tak już i teraz było :roll: Wypada sie i będzie :multi::multi::multi: Musimy być cierpliwi:cool3::cool3: Quote
Alka Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 cześć Moniko ! :multi: Twoje foteczki powoli mi się otwierały , a ja z ciekawością i z nadzieją patrzyłam ...ale nie doczekałam się Noddusia.:cool1: może wkrótce...;) ale kociątko śliczne :loveu: Quote
Moniś Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Patka napisał(a):ale piekny kłębuszek :loveu: Ooo Patka do nas wpadła :multi::multi::multi::multi: Alka napisał(a): cześć Moniko ! :multi: Twoje foteczki powoli mi się otwierały , a ja z ciekawością i z nadzieją patrzyłam ...ale nie doczekałam się Noddusia.:cool1: może wkrótce...;-) ale kociątko śliczne :loveu: No niestety Alu :shake: nie mam Nodusiowych fotek :placz: ale tak jak powiedziałaś - może wkrótce :loveu: A fotek kociątek pokaże więcej, jak TZick mi da :lol: :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts